Bebişini Sbırsızlıkla Dünyaya Getirmek isteyen...Yeryüzü Melekleri..

cnm ya yorma kendini boşver evi falan dağınıklığı topla geç bu 3 ay çok önemli hiç bişey sizden daha önemli değil..dikkat et kendine

cnm benim bendede aynı sorun var...progestan kullanıyorum kanama olmasa bile kullan.riske atma..progestanın ne bebe nede anneye zararı yok...

cnm benim bendede aynı sorun var...progestan kullanıyorum kanama olmasa bile kullan.riske atma..progestanın ne bebe nede anneye zararı yok...

canım geçen yazını gördüm cevap yazıyordum sitede düzeltme varmış yazamamdım çok sevindim bebişinin pıt pıtlarını duymana gözün aydın. demek sende de koyuluk var benim gibi bende başladım artık progestanı vajınal yoldan kullanıyom sen nasıl kullanıyorsun ağızdan kullanma dedi mide bulantı yapar dedi. şu an allah şükür leke kanama falan yok ömce kararsız kaldım kullanmakta sonrada başladım artık doktor sana ne dedi progestan 200 mg benimki bakalım kullnaıyorum artık sen nasılsın bulantı falan var ı allah çook şükür bende bişey yok sadece 2 gündür kasıklarımda sanki adet olcakmışım gibi hafif ağrı var gelip geçiyo netten bakyım normalmiş büyümeye başladığı için rahim genişlediğinden kasıklarda ağrı olurmuş.

çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et. sen ne ev işi yapıtyorsun eşine yaptırsana wala ben ellemiyorum saolsun ev işlerini eşim yapıyor tehlikeli dönemdeyiz artık bebişşin ile ilgilenceksin. inşallah geçer rahatsızlığın yat dinlen bir iş yapma

Cnm çok şükür benim hiç bulnatım olmadı öle kayde değer bişeyim yok az öğürüyordum...namaz kıldığım için vijanadan almak istemedim...ağızdan alıyorum günde 3 kapsil...ama çok şükür yattığım için sanırım sadece uyku yapıyo ..oda hoşuma gidiyo:) :)...bende arada oluyo kasık ağrısımı ne menem bişeyse...sinir oluyorum ama dediğin gibi normalmiş şükür.....

Güne 300 mg...bide bebişin boyunu sölemedik küçük diyemi ki acep...çünkü kalp atışını ve sesini gördük duyduk...sadece kesem 2 cm normalmiş....

Sağolun arkadaşlar..İki gündür daha iyiyim şükür...Eşimde elinden geleni yapıyor bizim yaptığımız gibi olmuyor..

pıt pğıtları duydun demek hayırlı olsun canım..darısı benim de başıma..ben de bayramdan sonra doktora gitcem..bol bol dinlen bebişine iyi bak..

gülfuren çok üzüldüm canım geçmiş olsun..neyse atlatmışsın ama kendine iyi bak..fazla yorma kendini..

valla ben evde hiçbi iş yapmıyorum anca sabah zorla kalkıp okula gidiyorum..öğleyi iple çekip hemen eve gelip yatıyorum..bütün işleri sağolsun kocacım yapıyor..bulantılarım halsizliğim devam ediyor..ağzımda da sürekli bir metal tadı bıktım artık ya..bi de mide yanması..ne zaman geçecek bilmem..

cnm nerdesin ya özledim seni yoksun valla...çok şükür duyduk cnm...nasıl oldu şaşırdım sesini duymak garip etti beni...inş sanada kızmet olur...ama duyarsın.....bizim miniğin boyu yoktu daha 17 sini sabırsızlıkla bekliyorum..rahmin dışında az kan vardıda inş geçer....dinlen dedi

canım dün hiç giremedim pek iyi değidim hep yattım..önceki gün buraya msj yazamadım sayfa bakımdaymış..ben bir türlü düzelemiyorum korkuyorum bebeğime bişey olacak diye..
canım doktorun sözünü dinle bol bol dinlen..

Sağol canım ya..Valla ben o gün hastaneye nasıl gittim hatırlamıyorum bile..Doktor ultrasonla baktı bebeiş iyiymiş...Benim gibi yatan iki bayan daha vardı..Doktorumuda aradım,ben zaten böyle bir şey bekliyordum dedi..Midede de sorun var zaten..Neyse bu olsun..12 haftadan itibaren düzeliyormuş..Az kaldı kızlar,sabır...HEPİNİZİN BAYRAMINI KUTLUYORUM..a.s.

kızlar BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN....benim yatmam gerektiği için biryere gidemiyorum...kötüde olmadı hani pek sevmiyorum bayram gezmelerini zati....

canım ya inşallah düzeliriz valla..bugün biraz daha iyiydim..annemin sarmalarını tatlılarını yedim valla..akşam da acayip derecede karnım ağrıdı hasta olacakmışım gibi..kaç defa wc ye gidip kontrol ettim kanama var mı diye..allahtan bişey yok..okulda bi arkadaş ta 4.5. aya kadar bulantı sürer diyor..benim ilk gebeliğimde bulantım fazla olmamıştı..

bu arada kızlar galiba kızım olacak..çünkü hep canım ekşi acılı şeyler çekiyor..tatlıyı sadece bugün yedim..kızımda da acayip ekşi şeyler yerdim..hatta kışın ortasında canım can eriği çekmişti..siz de durumlar nasıl..

polyana cnm nasılsın? ya belim çok ağrıyo....bişey olmaz dimi normalmi sizce? bide akıntı hafif

canım merhaba..iim sen nasılsın..bayramın kutlu olsun..bel ağrıması normal ama kendini yine de yorma..sürekli yatmak ta insanı yorar..biraz hareket et..bende de sürekli akıntı var ama normal..yeterki kanama olmasın..

seninde bayramın kutlu olsun cnm...ya bu gn biraz ayakta kaldım tuttu belim..belki içerde çalışma var ondan mı ki...ALLAH KORUSUN YA....HERKESİN KABUSU SANIRIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…