- Konu Sahibi esrayagmur
-
Arkadaşlar bende Cuma günü çok fenalaştım...Mide bulantım ve boynumda ağrım çok arttı..Geçer diye bekledim ama uzun süre geçmedi...Hastaneye gittik,doktor yatış verdi..İki gün hastenedeydim...Serum verdiler...Çok kötü bir şey ama su bile içsem bile kusuyordum..Dün hastaneden çıktım...Kimsem olmadığı için birde ev temizliği yaptım...Şükür bugün daha iyiyim...Bulantılarım azaldı...Kızlar Allah hepimize sağlık versin...Hamileliklerimiz kolay geçer inşallah...
saol canım allahım herkese naip etsin. çok güzel bir duygu. kablosuz kullanmayın int bakın isterseniz. burda çoğu arkadaş hep kabloluya geçti. bu arada kızlar yaa benim aklıma bir şey takıldı. hani demiştim doktor geçen hafta kahverengi leken gelirse progestan adlı ilacı kullan demişti dei. 2 gün önce gittiğimde kanama olabilir sen bu progeatanı kullan dedi. ama benim hiç lekem yok durudk yere kullanım mı die aklıma takıldı ablamala konuştum o kullanma dedi. leken olursa kullan dedi napcam şaşırdım yaaaaa bana bir fikir verinn yarın doktoru arayıp sorsammı acaba leken gelirse kullnım die. zaten düşceği varsa düşer allah korusun ama ben engellemek istemem düşük olunca vücud istemiyormuş düşük olmazsa ya engelli allah korusun yada sağlıksız oluyormuş bende o yüzden korkuyorum napcam bilmiyorum lekem gelirse kullanım diyorum sizce napaımmmm
cnm benim bendede aynı sorun var...progestan kullanıyorum kanama olmasa bile kullan.riske atma..progestanın ne bebe nede anneye zararı yok...
Arkadaşlar bende Cuma günü çok fenalaştım...Mide bulantım ve boynumda ağrım çok arttı..Geçer diye bekledim ama uzun süre geçmedi...Hastaneye gittik,doktor yatış verdi..İki gün hastenedeydim...Serum verdiler...Çok kötü bir şey ama su bile içsem bile kusuyordum..Dün hastaneden çıktım...Kimsem olmadığı için birde ev temizliği yaptım...Şükür bugün daha iyiyim...Bulantılarım azaldı...Kızlar Allah hepimize sağlık versin...Hamileliklerimiz kolay geçer inşallah...
Sağolun arkadaşlar..İki gündür daha iyiyim şükür...Eşimde elinden geleni yapıyor bizim yaptığımız gibi olmuyor..çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et. sen ne ev işi yapıtyorsun eşine yaptırsana wala ben ellemiyorum saolsun ev işlerini eşim yapıyor tehlikeli dönemdeyiz artık bebişşin ile ilgilenceksin. inşallah geçer rahatsızlığın yat dinlen bir iş yapma
slm kızlar bugün doktora gittik...bebişim gelişim olarak 6+2 günlük 3 gün geriden takip ediyo ama çok şükür pıt pıtları duyduk...rahimin dışında birazcık koyuluk gördü doktor bi sıvı büyük ihtimaller kan..ama çok önemli değilmiş..önceki düşüklerim var die..progestan verdi...bide dinlencem..ee vukaatlıyım nede olsa :)..dua edin arkadaşlarım inş...ama nedence boyunu söylemedi bebişimin..ama çember 2 cm miş...
gülfuren çok üzüldüm canım geçmiş olsun..neyse atlatmışsın ama kendine iyi bak..fazla yorma kendini..
valla ben evde hiçbi iş yapmıyorum anca sabah zorla kalkıp okula gidiyorum..öğleyi iple çekip hemen eve gelip yatıyorum..bütün işleri sağolsun kocacım yapıyor..bulantılarım halsizliğim devam ediyor..ağzımda da sürekli bir metal tadı bıktım artık ya..bi de mide yanması..ne zaman geçecek bilmem..
Sağol canım ya..Valla ben o gün hastaneye nasıl gittim hatırlamıyorum bile..Doktor ultrasonla baktı bebeiş iyiymiş...Benim gibi yatan iki bayan daha vardı..Doktorumuda aradım,ben zaten böyle bir şey bekliyordum dedi..Midede de sorun var zaten..Neyse bu olsun..12 haftadan itibaren düzeliyormuş..Az kaldı kızlar,sabır...HEPİNİZİN BAYRAMINI KUTLUYORUM..a.s.
polyana cnm nasılsın? ya belim çok ağrıyo....bişey olmaz dimi normalmi sizce? bide akıntı hafif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?