- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.411
- 798
- Konu Sahibi Tatlycadyy38
-
Canım o şimdi uzakda sürekli sizi düşünür tabi senide ozlicek ama gerçekten seviyorsa yapmaz. Bende asker yolu bekledim sürekli arardi, mesaj atardi. Bunalirdi bunaltirdi. Ama özlem hasretlik ağır basardiMerhaba kizlar yaklasik bir senelik evliyim hamileyim ve dogumuma cok az kaldi esimde kasimda askere gidicek beklemek benim icin sikinti degil ölene kadarda beklerim ama tek korkum askerde carsi izninde felan aldatmasi cok korkuyorum cok ne yapacagimi bilmiyorum sizce askerde aldatirmi
ama askere gitmeden güler yüzlü ilgini azatmazsan aldatmaz aksine seni görmek için izni sayar bile
sevdiği yemekler yaparsan bunaltmazsan arada bir taktir edersen korkma
Tabi canım lafi bile var..bir kadının sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmeyecen...16 yaşındaki çocuğa verdiğin aklı seveyim..
bu yaşında öğrenmeli tabi kocaya hizmeti koca için yaşamayı..
17 yasinda ogretmen mi olacaktinizEvet ailem yuzunden erken evlenmek zorunda kaldm yoksa bir sene sonra ogretmen olucaktim o zamana kadarda esim askerden gelmis olurdu
Siz hizmet sektöründe mi çalışıyorsunuz? Hemcinslerine geyşa aklı veren kadınlardan hiç haz etmiyorum.
yahu gözünüzü seveyim ne alakası var?
16 yaşındaki çocuğa verdiğin aklı seveyim..
bu yaşında öğrenmeli tabi kocaya hizmeti koca için yaşamayı..
Yapmak isteyen her şekilde yapar. Korkunuz bu olmamalı bence. Şuan zaten bunlar düşüneceğiniz son şeyler.Merhaba kizlar yaklasik bir senelik evliyim hamileyim ve dogumuma cok az kaldi esimde kasimda askere gidicek beklemek benim icin sikinti degil ölene kadarda beklerim ama tek korkum askerde carsi izninde felan aldatmasi cok korkuyorum cok ne yapacagimi bilmiyorum sizce askerde aldatirmi
ama askere gitmeden güler yüzlü ilgini azatmazsan aldatmaz aksine seni görmek için izni sayar bile
sevdiği yemekler yaparsan bunaltmazsan arada bir taktir edersen korkma
Çünkü denedim hepsini evli misiniz bilmiyorum erkeklerin zaafı 1 yemek 2. Cinsellik ama en çok taktir edilme olayıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?