- 18 Mayıs 2023
- 39
- 16
- 8
- 26
- Konu Sahibi buyastamutsuzbirkiz
-
Böyle güzel giymiş hazırlanmış kadına bakmayıp telefona bakıyorsa.O erkek gay ayol o zaman kadın sevmiyor.Arkadaşlar merhaba Eşimle 3 yıllık evliliğimiz var yaşlarımız 26. Cinsel hayatımız çok renkli değil. Ama ben yeni gecelikler fantezi kıyafetler giymeyi ve almayı severim. Güzel temiz ve bakımlı bir kadınım çevrem hep çok güzel olduğumu söyler. Bugün duş aldım yeni aldığım geceliği giydim ben çıktığımda o duşa girmişti geldiğinde salonda ıslak saç ile yeni geceliğimle onu bekledim. Salona geldi ve yeni geceliğini giymişsin dedi evet hayatım dedim beğendin mi dedim. Güzel dedi oturdu sigara içti instagramda reels izledi bende sinirlendim kalktım pijama giydim. Not: eşimin beni aldatmadığına eminim aldatılıyorsun yazmayın) sizin eşiniz böyle olsa o an ne yapardınız
Her şeyi de biz mi yapalım be aşkım bir derdi yok gayet neşeli ve keyifliydipijama giymeden önce tatlı tatlı telefonu elinden alsaydın. oturup konusulabilicek bir sorunu olabilir yada.
Kadin o kadar giyinmiş süslenmiş daha napsin?Bir zahmet o yaklaşsın artık.Reels izlemek zamanımı yani o an.pijama giymeden önce tatlı tatlı telefonu elinden alsaydın. oturup konusulabilicek bir sorunu olabilir yada.
Öyle güzel hanımlar diye hitap etmek istemiştimBebişler mi?
bu ara erkek milletine dişil enerji yüklendi çok :) aşmamız lazımHer şeyi de biz mi yapalım be aşkım bir derdi yok gayet neşeli ve keyifliydi
Hahahaha vallahi güldürdün Allah da seni güldürsün :)bu ara erkek milletine dişil enerji yüklendi çok :) aşmamız lazım
AnladımÖyle güzel hanımlar diye hitap etmek istemiştim
Kadin o kadar giyinmiş süslenmiş daha napsin?Bir zahmet o yaklaşsın artık.Reels izlemek zamanımı yani
hepimizi inşallah :)Hahahaha vallahi güldürdün Allah da seni güldürsün :)
hışşşşt demeden de olabilrdiBen hazırlanmişsam oyunu ben baslatirim artı eşlerinizi kendi isteklerinize alıştırın o telefonu alıp elinden hııışşt ben varım demeliydinb
Hahahahah mantıklı ama daha ne kadar benim varım dicem uzanmışım koltuğa mal gibi kaldım ahahhahahahahhahahaBen hazırlanmişsam oyunu ben baslatirim artı eşlerinizi kendi isteklerinize alıştırın o telefonu alıp elinden hııışşt ben varım demeliydin
Ooo ben varya öyle bir laf söylesem bir hafta yüzüme bakmaz her şeye küsen trip atan bir adamŞimdi insan eşini bazen en pespaye haliyle de görse arzulayabilir o tamamen farklı kişiliklerde olmakla alakalı , bazen de en seksisini giyseniz dikkatini çekemeyebilirsiniz , tepkilerinizi sinirlendiğiniz an vermezseniz karşı taraf bunu anlamaz hele erkekse hiç anlamazo an yanına oturup koçum sen acaba erkeklerden mi hoşlanıyorsun gibi bir espri ile ortamı değiştirebilirdiniz fikrimce , ama anlasın diye gidip üst değiştirmek beklemek sizi yorar
Belki de hepsini geçin o gün öyle bir gününde olmayabilir eşiniz …
Bir sürü seçenek mevcut .
Ben hazırlanmişsam oyunu ben baslatirim artı eşlerinizi kendi isteklerinize alıştırın o telefonu alıp elinden hııışşt ben varım demeliydin
kalma kalma al elinden ben izlicem deHahahahah mantıklı ama daha ne kadar benim varım dicem uzanmışım koltuğa mal gibi kaldım ahahhahahahahhahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?