Parka git poyraz de 15 çocuk bakarArkadaşlar yanlış anlamayın ama cidden bana herkese demet akalın ve medcezirden etkilenmiş de çocuklarının adını Hira, Mira koyuyor gibi geldi. Biraz ilerisi için düşünün, çocuk hep bebek kalmayacak sonuçta. Büyüyecek okula gidecek, çalışacak. Az ağirligi olan bir isim koyun. Resmen dizilerden etkilenip gelmiş çoğunuz.. kaldi ki isimler o kadar klişe ki. Bu son yillarda cocuk doguran herkese bir mira,poyraz,toprak, hira meraki.Kizlar allah askina cocuklarinizi anlik modalara alet etmeyin.
Neyse.
Aynen oyleParka git poyraz de 15 çocuk bakar
Leyla.... Gece gibi güzel kadın:) bayılırım bu isme,Ben de yazayim bari. Erkek için Ali Levent dusunuyorum kiz icin Leyla veya İnci
Cennet bahcesi canimaden in anlamı neddir?
Dinen yasakli isimler arasinda yer almiyor canim konulabilir benceYa haklısın Can'ım ama düşününce Meryem Hz İsa Yakup ( jacob) diye geçiyo herhalde bunlar da hristiyanlar arasında yaygın yani sonuçta bazı isimler ortak kalmış iyice araştırcam zaten öyle koycam . İyice emin olmadan koymam
Teşekkür ederim Can'ım:) ama Bebek sanırım erkek doktor bu sefer erkek gibi duruyor dedi:) oysa elisaya çok alışmıştım :)Dinen yasakli isimler arasinda yer almiyor canim konulabilir bence
Irmak Nehir anlamlari ayni amabir kızım var adı Nehir ikinci bebişimizin cinsiyeti henüz belli değil. kız olursa Irmak erkek olursa Utku düşünüyoruz.
Ruzgar bende cok istiyodum ama deli dolu ruzgar gibi olur ruzgar isimlerinin karekteri dediler ben vazgectimBenim oğlum olacak. Adını Rüzgar koyacağız biz :)
Aynen katiliyorum bende ve cok anlamsiz buluyorumArkadaşlar yanlış anlamayın ama cidden bana herkese demet akalın ve medcezirden etkilenmiş de çocuklarının adını Hira, Mira koyuyor gibi geldi. Biraz ilerisi için düşünün, çocuk hep bebek kalmayacak sonuçta. Büyüyecek okula gidecek, çalışacak. Az ağirligi olan bir isim koyun. Resmen dizilerden etkilenip gelmiş çoğunuz.. kaldi ki isimler o kadar klişe ki. Bu son yillarda cocuk doguran herkese bir mira,poyraz,toprak, hira meraki.Kizlar allah askina cocuklarinizi anlik modalara alet etmeyin.
Neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?