- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
Yapma stres bebisini dusun.kuzucum off istah deme zaten bende cok berbatim bak.calsmaya basla dha beter olcan mahf olcan kuzum insallah benm.kadar olmassn stresedr girme ne sinavydi bunlar senn
Oyyy ankaraya.mi gelcen birde kiyamam yaa ama ne sinaviydi kizzzzz
Cnm üniversite okuyorm ya adalet
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Himm tam sekercim bende aciktan okuordm uluslararasi dondurdm bu donem
Insan doktora gidiyrm der kizimmmm evet bazi usgler berbat yaa gayet iyidir canim bisi olsa solerdi doktor canimm o zaman kalp atisini ancak donuste duycan desene kuzum
Randevu verdimi kuzum
Evet normal kuşum rahatlayabilirsin :)
slm kızlar :)
mübarek cuma yine bna hayırlara vesile oldu kızlar
özel tıp merkzine kan vermeye gttm beta değermin yükselişini bakmk için orda hemişre ultrasynla bakalım keseye dedi belki bellidr hemşirenin önerisiyle gittm doktr baktı şükür kesem var hatta sat göre 5 + 1 iken ultrasyona göre 6 +1 çıktı. 13mm ölçüsüde bebeğimin ilk resmini aldım şükür 2 hafta sonra kalp atışına gel dedi doktor iyi birine benziyordu belki hep buna devam ederim. evede yakın bu hem.
Gunaydinnnn kizlarrrrrr :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Gunaydin canikoo
Nasilsin canim
Idare eder kuzum sen nasilsinn
Dun kasik agrisi cok cektim ya iki tarafli anlamiyorum niye boyle ve korkuyorum tedbir amacli progesteron feln neden vermedi bu dr bana yaaaa dunde soyledim agrim var diyeeee
Günaydnnn canlarmmm , yeni uyandm bölee bi garip haldeyimmm , midem yavaştannn ekşio böle ekşi ekşii
Günaydnnn canlarmmm , yeni uyandm bölee bi garip haldeyimmm , midem yavaştannn ekşio böle ekşi ekşii
Ayy kusmasan bariii yaff mide eksimesi icin tuzlu cubuk kraker tarzi seyler ye bastiriyo eksimeyo felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?