Bebişlerimiz Bizimle!!! Bu Kutsal Süreci Beraber Paylaşalım Mı!!!!

Yapma stres bebisini dusun.kuzucum off istah deme zaten bende cok berbatim bak.calsmaya basla dha beter olcan mahf olcan kuzum insallah benm.kadar olmassn stresedr girme ne sinavydi bunlar senn

Finallerim ankarada olcak 28 inde daha doğrusu 31 mayıstı bütünlemeye gireceğim finale gidemedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm kızlar :)

mübarek cuma yine bna hayırlara vesile oldu kızlar

özel tıp merkzine kan vermeye gttm beta değermin yükselişini bakmk için orda hemişre ultrasynla bakalım keseye dedi belki bellidr hemşirenin önerisiyle gittm doktr baktı şükür kesem var hatta sat göre 5 + 1 iken ultrasyona göre 6 +1 çıktı. 13mm ölçüsüde bebeğimin ilk resmini aldım şükür 2 hafta sonra kalp atışına gel dedi doktor iyi birine benziyordu belki hep buna devam ederim. evede yakın bu hem.

Insan doktora gidiyrm der kizimmmm evet bazi usgler berbat yaa gayet iyidir canim bisi olsa solerdi doktor canimm o zaman kalp atisini ancak donuste duycan desene kuzum

Evet bebegim insallahh duyucammmm insallahhhh bebisim orda iyidirr ahahah

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Cokk sevindim kuzum onemli olan senin memnun kalman bende bugun kesemi gordum sukurler olsun kalp atisini bende 2 hafta sonra duyucam Allah nasip ederse evet bebislerimizin ilk fotosunu aldik hadi hyirlisiii benimkide 8.5 cikti gec yumurtladigimdan 4+6 cikti :) ultrasyon olcemedi devletteki dandirik oluncaaa

Dun kasik agrisi cok cektim ya iki tarafli anlamiyorum niye boyle ve korkuyorum tedbir amacli progesteron feln neden vermedi bu dr bana yaaaa dunde soyledim agrim var diyeeee

Günaydnnn canlarmmm , yeni uyandm bölee bi garip haldeyimmm , midem yavaştannn ekşio böle ekşi ekşii

Günaydnnn canlarmmm , yeni uyandm bölee bi garip haldeyimmm , midem yavaştannn ekşio böle ekşi ekşii

Ayy kusmasan bariii yaff mide eksimesi icin tuzlu cubuk kraker tarzi seyler ye bastiriyo eksimeyo felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…