- 14 Temmuz 2011
- 1.868
- 1.312
- 448
- Konu Sahibi mnspapatya
-
Cokk sevindim kuzum onemli olan senin memnun kalman bende bugun kesemi gordum sukurler olsun kalp atisini bende 2 hafta sonra duyucam Allah nasip ederse evet bebislerimizin ilk fotosunu aldik hadi hyirlisiii benimkide 8.5 cikti gec yumurtladigimdan 4+6 cikti :) ultrasyon olcemedi devletteki dandirik oluncaaa
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
tşk ederim canım bnde senin adına bnde çok sevindim RAbbim sağlıkla kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin inşAllah :)
bnmde ilerde çıktı adet tarihimden erken mı yumurtladım anlamadım ki :)
16 haziranda devlet hast. randevum var benim, gidicem bakalım oradaki kadın doktor yine ilgisiz davranırsa özelden dvm edicem kontrole fln.
kocişimin okuldan müdürü ailesiyle bize gelmek istiyormuş kızlar bende evi süpürdüm ikramlık ne yapsam die netten araştırdım biraz
dereotlu poğaça yapsam mı ilk kez geliolar evime sevip sevmediklerini bilmiyorum
ıslak kek yapcam birde yanına patates salatası düşünüyorum.
günaydın kızlar
2 haziran 2890
6haziran 5828 çıkmış kan değerim çok aşırı artış yok çoğul gebelik değil bnce çünkü kesede 1 tane gözüktü.
Sizler de durumlar nasıl mideleriniz nasıl?
benim mide bulantım yok raht yiyip içiyorum sadece belim ağrıo çok ayakta durunca fln.
Gunaydin canimm benimde ilk tek kese gozukmustu sonradan iki oldular belkide tek kesed ikitane :) hayirlisi neyse o olsun canim hepimiz icin insallah bulantin cikmaz canim 8. Hafta itibari ile tavan yapio bulantilar bnm kasik agrim oluordu belm iki gundr agrior gobekimdr var artik
tabi canım benim nasip belli olmazda beta artışına göre çok artmadığı için dedim ben ikiz olmayabilir diye.
Mesela sat göre ben 5+5 günlük hamileyim ama ultrasyona göre 1 hafta ilerde çıkıyor. kese büyüklüğümde 13.5mm sanki normalden büyük gibi tek yumurta ikizi olunca kese büyüklüğü farkediyor mu bilmiyorum ki tek yumurtayı sanırım kalp atışında anlarız olacak olsa.
benim zaten her türlü göbeğim olduğu için göbek çıkmasına gerek yok ama gerginleşti biraz göbeğim gibi geliyor bana. Belim çok ağrıo midemde bişi yok şükür. Allahım hepimize yardımcı olsun sağlıkla kusursuz gelişimini tamamlamış olarak bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin RAbbim inşAllah :)
Amin canim insallah belkide kese ondan buyuktur kim.bilir kalp atisinda gorcen bakalim bnimde gobikim vardi zaten ama bu kasiktan gelen bir gobik.oldugu icim belli oluo artik benimde hosuma gidior seviorum disardan kuzularimi :) arada segirmeler hissediorum belim bugun berbat benim birde bas agrim var sorma canim en onemlisi su an onlarin saglikli olmasi dokuz ay dyanirz Allahin izni ilr onlar saglikli olsn eli ayagi duzgn olsun yeter hersey bebislerimz icin.canim can tasioruz cok garip bir his insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimizn en.buyuk temennisi budur eminim :):)
canm günaydnn midem çok kötüdaha kahvaltı yapamadn lütfen öneriii ne yiyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kiyamam snaa bulanior mu canim
Tam bulantı değil üff anlatamıyrm hiç bişy ymk istemiyrmmm
Yogurt falan yesen kuzum bana yogrt hep iyi gelior ama aslinda bor tost yemege calissan mesela baslaynca devami gelr canim
Neyli tost geçen yedm sucuk istemiom kokuo midem bulanıo
Peynrli kasarli kuzum gerci yemsndr herhalde bu saate kadar
Mrb ben 5. Haftadayim 2. Kuzuma çok şükür.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mrb ben 5. Haftadayim 2. Kuzuma çok şükür.
Hosgeldn aramiza canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin nasil.gidior hamilelik var mi sendede.bulanti vs
Mrb çok teşekkürler. Bulantim yok çok şükür uyku halim yok. Halsizlik yok. TSH yuksek onun için ilaç aliyorum. Çok ev isi yaparsam belim agriyo başka bi sorun yok. Kendimi hic hamile gibi hissetmiyordum zaten çok şükür. İnşallah boyle devam eder. Oğlunda çok zorduide bulantilari bas dönmeleri ama çok kansizdim oglumda. Bu sefer kan değerleri çok yuksek sanirim onun etkisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?