Bebişlerimiz Bizimle!!! Bu Kutsal Süreci Beraber Paylaşalım Mı!!!!

Nacizane fikrimdir.
Başta bir liste olsa mesela...
fena olmaz mı kim ne zaman doğum yapacak nerede yaşıyor ve kaçıncı bebeği. Birbirimize daha faydamız dokunur gibi geldi sanki ne dersiniz?

Bu arada benim 2. bebeğim oğluma sezeryan olduğum için yine sezeryan olacak. zaten normalden çok korkuyorum. muhtemel doğum tarihi 31 ocak olacak inşallah. nişan tarihimiz :) Sağlıkla gelsinler vaktinde gelsinler inşallahhhhh :)))) İstanbulda ikamet ediyorum.. Yaş 30, 65 kg yum.

Cnm bugn 5+5 ilk defa kustum bugn ztnn yavaş yavaş başlıyor belirtiler inşallah devam edrr rahatlığn hem ağladm hem kustum hayırlısıyla 12. Haftaa geçseydiii

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oğlumda 6+0 da başladı ve 16.haftaya kdr devam etti. çok zordu ve işin kötü tarafı 30. haftada da başladı ve 36. haftaya kadar da devam etti zaten 38+1 de dünyaya geldi. çok zordu benim için çalışmak ne mumkun kafam kalkmazdı. İnşallah bu sefer aynısı olmaz inşallahhhh

Hosgeldinizzz annesii :) oh masallah size Allahin izni ile yakindir kalp atisini duyman senn nasil gidiyor hamilelk bulanti vs var mi canim
Hb canim.maalesef bulantimiz var.en ufak kotu kokuda,hosuma gitmeyen seylerde aninda bulanma basliyo.bi kere kusma yasadim ama.kopegimiz var inanirmisin yemegini veremiyorum.kuzulu mamasi dolabi acar acmaz basliyorum öğürmeye.birde sanki adet olcakmisim gibi karnim agriyo.onun disinda sikinti yok.cok sukur.ama onu gorunce hic bisey kalmiyo.varsin bulansin midem.

Insallah canim bu bebis sefasiyla hamisligini hatirlatir insallah 16. Haftada cokmus yaaaa beslenememk cok zor ne yesem cikariorum ben yediklerm midemi eksitio su bile icemiorm yeri gelior ben ikizciklerimle zar zor calisiorum ama cok yoruluorum ayaklarm eve gittigmde davul gibi oluo

Benim bulanti cok fazla ama kusmada oyle ne yesem tutamiorum icimde maalesef ama yavasca duzelcek insallah degisiklikte var gibi zaten canim benimde kasiklarimda fabrika calisior gibi oluor birde belli olmaya basladimi daha harika hissedio insan gerceken bendr 19 unda gormeye gitcem bebislerimi zaman gecmio uc hafta cok uzun geldi bana

Sinem kusmaya çöZÜMM NOLURR

Ay ozaman bana da ölüm gibi geldi resmen doktor 2 hafta sonra gel dedi.bebegi gormek icin catladim resmen orta yerimden ya.2 gun bile once gittim.ben bide bugun gordum kasiklarim karnim agriyo insallah hayirlidir diyordum doktor keseyi goruo bebegi gormeyince yalanci gebelik olabilir demisti.gel bekle bakalim 2 hafta.cok sukur geldi gecti.simd haftayi beklemedeyim :)
Demek bebislerin he Allahim sana bagislasin ya
Bende cok isterdim ikiz olmasini

Allah razi olsun canim bizde ilk kese gordk kalp atisini duymaya bir gittik ikiz o duyguyu anlatamam sana esim ve bn aglamstik Rabbim.isteyen herkese nasip etsin insallah beklemek cok zor insn hep gormek istiyor sanki ne bilim cok tuhaf harika bir duygu annelik gercekten hicbirseye benzemiormus anlatilamaz birsey gordugun an baslior o duygu Rabbim kimsenn.kucagini bos birakmasn herseyin hayirlisi olsn canim hepimiz icin Aminnn bugunde bir yedim bir yedm ben duzeliorm galiba verdgm 7 kiloyu alcam sanirim bebislerim saglikli olsunda kilo falan umrumda degil

Evet canim cok haklisin azcik acemilik sanirim onu nasil yapabiliriz ki acaba bende Istanbuldaym neresndesn sen benmde ilk gebelik ikiz bebiskolar cift yumurta ikizleri tahminj dogum 3 ocak insallah Rabbimin izniyle saglikla dunyaya gelirler cankm

Evet canim cok haklisin azcik acemilik sanirim onu nasil yapabiliriz ki acaba bende Istanbuldaym neresndesn sen benmde ilk gebelik ikiz bebiskolar cift yumurta ikizleri tahminj dogum 3 ocak insallah Rabbimin izniyle saglikla dunyaya gelirler cankm

Sağlıkla dünyaya gelsinler tatlım ne güzel ikiz olması. Cinsiyet daha belli değil dimi? ilk baştaki mesajını düzeltme yaparak tablo oluşturabilirsin canım.

Amin canim cok sagol Allah razi olsun daha cinsiyetler belli degil ama.bir kiz bir erkek hissediorum bn nedense gobegimi gorenler ole dio bilmyrm yani insallah 19 haziranda ogrenrz nerdeyse 12 haftalk olcaklar kuzucuklar onu ben gecenlerde denedim ama msj duzeltme hakkinz ilk 30 dk dir die telefndn deglde normal forumdn girsem olur mu acaba

Evet ya ben tam baslamadim hissetmeye ama tarifi olmayan bi duygu olduğuna eminim.bundan hic suphem yok.Allahim hic kimseyi evlatsiz birakmasin.cok zor ben hapi biraktim 1 sene oldu sanki hic olmayacakmis gibi geldi resmen bana.bide esimde varikosel cikti ameliyat oldu ama bebisimiz babasinin ameliyattan sonra duzelmesini beklemedi bile hemen kendini gosterdi cok sukur.o duygulari yasadigim icin bebegi olmayanları cok iyi anliyorum.Allahim herkese bu duyguyu yasatsin insallah.benim melegim hic beklemediğim bir anda ümidim tukenmisken geldi.iyiki geldi.doktor bana su ultrason makinesini bana versede surekli baksak bebegimize :)

Allah in mucizesi iste canim tam zamannda geliorlar bendede pko vardi prolaktn vardi tedavi gordm bnm ilk ay oldu o kadar dogm kontrl falanda kullandm sonra birden tamamn kesldm biraktm baska seyler cikti doktorum hersey duzeldi artik evleneli 9 ay oldu bebek zmani dedi ve ilk denemede ilk ay hamile kaldm ama hic tahmn etmezdm ilk denemede olcagini ama ben daha iliskinn ertesnde gercekten hissettm herkes bana ole yapma hayal.kirikligina ugrama dedi ama ben gercektn histtim hamile oldugumu bende ilk zamanlar esime yaw eve ultrason mu alsak napsak diordm dalga gecerek ama cogu zararli biliorsn o sebeple doktrlarnda vardr.bir bildgi benmkiler iki olunca daha cabk hissettm sanirrim bole seyirme gibi lup lup degsk hisler ayy cok guzel yaaaa Rabbim insallah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Amin

Doktorumda bende pko dan suphelendi daha once baska doktorlara gittim ultrason temiz cikti ama yuzumde hafif tuylenme var doktor olabilir dedi.ben oldugunu düşünüyorum dedi.ama bilmiyorum ilerisi bizim icin ne gosterir,o yuzden dusuk olur diye ozellikle progestani kullaniyorum aksatmadan.isin ilginc tarafi bende o ay hisseettim biliyomusun okadar zaman bekledim hic oyle hissetmedim.var oldugunu biliyodum sanki Allahim bana icimden bi isaret gondermisti.okadar hazirdim ki bebegimin olduguna o kadar emindim ki.Allahima şükürler olsun yaniltmadi beni.

Son düzenleme:
Ay kiyamam sana kuzum benim cozum yok kahretsnki yogurt yemeye calis kussnda ye yarm saat bile dursa midende ise yariyormus tatlim.yaaaa hic mi yiemiorsnnn

sabah kustum halı falan kalmadı hiç bişy yiyemiyrm yumurta süt gözüme kara oldu yoğurt yedm ayran içtm bi tabak çorba oda yoğurtlu başkda bişi yok

Bilgisayardan yapabilirsin cnm telden olmuyor benimde 3 topigim var ve düzeltmeleri hep telden yapiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…