Bebişlerimiz Bizimle!!! Bu Kutsal Süreci Beraber Paylaşalım Mı!!!!

Burdayımda yazacak bile halim yok kustm yine şmdi açlıktan başım dönüyorr yiyemiyorum çok üzülüyrmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Burdayımda yazacak bile halim yok kustm yine şmdi açlıktan başım dönüyorr yiyemiyorum çok üzülüyrmm

Uyandığında tuzlu kraker yemeyi dene canm. Birazda olsa iyi geliyo. Eşim bana koliyle getirmişti yeter ki kusma iyi ol demişti 😆😆😆

Canmmm bnmde baş ucumda var ama maalesef kesmiyo 😞😞keşke kesse

Gecicek canim az daha dayan lutfen sonraa oooo hersy yicezz insanlarnkine goz dikcezzz ooooo sbir pleaseee tuzlu beslenn mercimek corbasi iyi gelirms ondan ic

Çorba içemiyorum hiç bişi yiyemiyorum günde tek öğün oda bi kaç lokma tansiyonm düşüyo başm dönüyo bayılıp kalcam biyerde geçsn inşallah bu günlerrr

Hüüü sinemmm bebeğim gelişirmi çok üzülyrm folic asit günde bi tablet alabilyrm çok midemi bulandırıyo çok üzülyrm

Hayırlı olsun bebecikler...aynı yollardan ve şiddetli bulantılardan geçmiş biri olarak bende de tuzlu çubuk işe yaramazdı 1,5 2 ay açlıktan öldüm resmen ama bulantıya neden olan hamilelik hormonudur ve bu hormon bebeğin gelişimini destekler yani ben o beslenemediğimi düşündüğüm aylarda bebişimin gelişimi öndeydi bile merak etmeyin depolardan kullanıyo o daha çok minik oldugu için yeter de artar bile
hadi bakalım hayrılı doğumlar

Canmmm çok tşk edermmmm çok rahatladm sağol :) Allah çocuğunu bağışlasnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…