- Konu Sahibi mnspapatya
-
Ben 14 haftada öğrenmiştim canm. Amiinn inş hepimiz sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza alırız ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
senin düzeldimi cnm geçiyom
cnm ya inşallah fotodaki gibi güzel bir kızın olur:))Huyu kimseler yokmuuu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm ya inşallah fotodaki gibi güzel bir kızın olur:))
Huyu kimseler yokmuuu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Burdayımda yazacak bile halim yok kustm yine şmdiaçlıktan başım dönüyorr yiyemiyorum çok üzülüyrmm
Burdayımda yazacak bile halim yok kustm yine şmdiaçlıktan başım dönüyorr yiyemiyorum çok üzülüyrmm
Yogurtta mi yiemionnn patates falannn
Uyandığında tuzlu kraker yemeyi dene canm. Birazda olsa iyi geliyo. Eşim bana koliyle getirmişti yeter ki kusma iyi ol demişti 😆😆😆
Canmmm bnmde baş ucumda var ama maalesef kesmiyo 😞😞keşke kesse
Bebigimm kiyamam sana benn yogurtla ekmek ye ben ole yapiordm tatlimm iyi gelio bak
Gecicek canim az daha dayan lutfen sonraa oooo hersy yicezzinsanlarnkine goz dikcezzz ooooo sbir pleaseee tuzlu beslenn mercimek corbasi iyi gelirms ondan ic
Hüüüsinemmm bebeğim gelişirmi çok üzülyrm folic asit günde bi tablet alabilyrm çok midemi bulandırıyo çok üzülyrm
Hayırlı olsun bebecikler...aynı yollardan ve şiddetli bulantılardan geçmiş biri olarak bende de tuzlu çubuk işe yaramazdı 1,5 2 ay açlıktan öldüm resmen ama bulantıya neden olan hamilelik hormonudur ve bu hormon bebeğin gelişimini destekler yani ben o beslenemediğimi düşündüğüm aylarda bebişimin gelişimi öndeydi bile merak etmeyin depolardan kullanıyo o daha çok minik oldugu için yeter de artar bile
hadi bakalım hayrılı doğumlar
Hüüüsinemmm bebeğim gelişirmi çok üzülyrm folic asit günde bi tablet alabilyrm çok midemi bulandırıyo çok üzülyrm
Çorba içemiyorum hiç bişi yiyemiyorum günde tek öğün oda bi kaç lokma tansiyonm düşüyo başm dönüyo bayılıp kalcam biyerdegeçsn inşallah bu günlerrr
Aaaa sende tanidik gelen bisilrr var sanki kuzucuk sakin ol bebis buyuo annesiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?