Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlerimize aldığımız ciciler

valla hep marka takılıyorsunuz,baya da masraflı oluyordur size,mothercare de çok hoş şeyler oluyor,oradan ne alsan güzel olur,çok zevkli şieyler aldıklarınız,güle güle giysin inşallah.

Canım benim çok sağol..tabi kız çocuklarına kıyasla daha az kıyafet var erkeklere.kız reyonları pembe,mor,lila cıvıl cıvıl..geçen annemle gittik,tutturdu kız bluzlerinden beğenmiş,yiğite alıcam nerden anlaşılırki diyor..üzerinde miss yazmasa belki anlaşılmaz ama:))insan çok özeniyor..sizin cicilerinizde eminim birbirinden güzeldir canım..ben pembe alt üst takımınızı hatırlıyorum,üzerinde çiçekler olan çok şıktı..sen eklemeye devam et...öpüyorum..

bu ayakkabılardan almak istiyorum ama yok burda
bizm aldıklarımız çok uyduruk
tabanı sert ve acayip terletiyor
ama iyisi de burda yok, memlekette bakacağız artık
çok güzel şule, sizinkiler de viola
güle güle giysin kuzular

viola aldıkların çok güzel cnm erkeklerin pantolonları çok tatlı olyor küçük adam oluyolar:)
şulecim sizin ayakkabilarınızda çok güzel ilk adım ayakkabısı böylemi oluyo yoksa dahamı farklı?

piraye ye aldığım yazlık ciciler

URL=http://img20.imageshack.us/my.php?image=s5003376.jpg]
[/URL]

bunları günlük rahat rahat giyer diye aldım

ah ah ahhh bu yaz ortalığı fena halde yakacak bir hatun geliyor açılın .pirayecim cicileriniz bi harika güle güle giysin kızın ..

ay piroşun cicilerini yerim piroşu da yerim
hepsi çok güzel ama beyaz elbiselere bayıldım çok seviyorum beyaz elbiselerei
güle güle giysin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…