- Konu Sahibi Prenseska2
-
Beniiim dogum günüm :)07.07.2017 görünüyor şimdilik . İlk bebeğim 05.05.2015 te doğdu
İnşlh hayırlıca alırız yavruları kucağımıza. Ben daha yolum çoook başındayımBeniiim dogum günüm :)
Amin evet ama zaman 7-8 aylik olana kadar cabuk geciyo ondan sonrasi gecmiyo benceİnşlh hayırlıca alırız yavruları kucağımıza. Ben daha yolum çoook başındayım
Doktorun verdiği tarih mi bu ?
senle aynı tarihlerimiz cinsiyet öğrendin mitahminen 13 mayıs 2017 :)
çoookk sevindimmmm :) ikili test için gittiğim de doktor ve hemşire kıza benziyor ama bu haftalar da yanıltabşlirler demişti yani tam net belli değil :) senin ki belli oldu musenle aynı tarihlerimiz cinsiyet öğrendin mi
ben iki gün önce kontrole gittiğimde kıza benziyor doktor ama kesin belli değil benmde ne zmn netleşir acaba çatlıycam meraktan :)çoookk sevindimmmm :) ikili test için gittiğim de doktor ve hemşire kıza benziyor ama bu haftalar da yanıltabşlirler demişti yani tam net belli değil :) senin ki belli oldu mu
Hadi bakalım sağlıkla gelsinler inşaallah az kalmışSezaryen olucaz bizde doktor 26 aralık dedi ama ben 23 aralık istiyorum evlilik yıldönümümüz diye doktorda bebişin durumuna göre olur dedi bakalım sağlıklı hayırlı gelir inşallah
Normal doğum değilse erken de gelebilir17 aralik diyorlar :)) bakalim artik :)
Normal istiyorum canim, umarim bi problem cikmazda normal olur :) tabi buna ragmen yinede daha erken olabilir ki istegim araligin ilk haftasi :) saglikla hayirlisiyla...Normal doğum değilse erken de gelebilir
İşaallah bir çırpıda kurtulup bebeğiniz kucağınıza alırsınız ben herhalde ne uyurum nede saatler geçer :)Yarin gun alacagiz insallah ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?