- 24 Eylül 2015
- 1.123
- 17.134
- 208
- Konu Sahibi Prenseska2
-
Aynen az kaldı hazılıklarımızda tamam ama maalesef zaman çok yavaş ilerliyor gibi geliyorHadi bakalım sağlıkla gelsinler inşaallah az kalmış
Hazırlıklar tamam mı?
30 a ne kadar hizliysa 30dan sonra da bi o kadar yavas dimi :)Aynen az kaldı hazılıklarımızda tamam ama maalesef zaman çok yavaş ilerliyor gibi geliyor
sayılı gün çabuk geçer inş sağlıkla alalım daAynen az kaldı hazılıklarımızda tamam ama maalesef zaman çok yavaş ilerliyor gibi geliyor
Bizimki aynı zamanda gözüküyor ama benim sezeryan olacağı için Allah nasip ederse 16 Ocak'ta doğacak inş29 ocak işallah :)
Benim küçük oğluşum Boğa muhteşem bi çocuk inadı var ama konuşarak çözümlenebilir cinsten..Nisan sonu mayis basi gibi bakalim nasipse insAllah :) Yavrus boga olacak galiba var mi boga yavrusu olan nasillar acaba :)
10 Temmuz 2017 Allah nasip.ederse ☺☺Kızlarr bebişlerimize kavuşma tarihlerimizi yazalım ,birbirimize destek olalım ne dersiniz
Evet en önemlisi o zaten hayırlı sağlıklı gelsinler inşsayılı gün çabuk geçer inş sağlıkla alalım da
Cinsiyeti neydi ?
Cok sukur ben bebegime kAvustum 26 gunluk olduk bile ☺ darisida saglikla sizin kucaginizaalmaya olsun ☺☺İşaallah bir çırpıda kurtulup bebeğiniz kucağınıza alırsınız ben herhalde ne uyurum nede saatler geçer :)
Benim küçük oğluşum Boğa muhteşem bi çocuk inadı var ama konuşarak çözümlenebilir cinsten..
Karnında iken bolca konuş
Bebeğin gelişimine göre değişebiliyor verilen tarih. Daha çoookk var sizin için :)Benim prensesimde inşallah 7 martta gelecek :) ama sezeryan olacağım için daha erken gelecek tabi. Hepimiz sağlıkla kucagimiza alalim inşallah. Gün almak için daha erken dimi kızlar. Yani doktor kendisi mi soylicek dogum için gün vereceğini.
Ne durumdasınız gelmiştir artık bebiş inşaallahPazartesi son gün. O güne kadar kendi gelmek ister umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?