Bebişlerimize kavuşma tarihi nedir ☺️

Ben 3 haziran da kavuştum bebeğime darısı tüm isteyenlere olsun. Allah kimseyi bu sevgiden mahrum bırakmasın çok güzel bi duygu. Doğumu yaklaşanlarında Allah yardımcısı olsun.hayırlı doğumlarınız olsunn :)

12 nisan kismetse... sizleri bilmem ama benim bebegim resmen mucize... evlendim vajinusmus oldum kocamla iliskiye giremedim.. tam o bitti derken kist cikti üc yil onla ugrastim, ameliyatla aldirdim derken bi sürü hormon problemleri , tiroid problemi cikti.. ve sonunda allah banada kismet etti cokkkkkkkkkkkk sükür...tam esim isyan etmeye baslarken tam insanlar suratima suratima cocugun olmuyor evlat edin derken, tam insanlar bana aciyan bakislarla bakarken, rabbim banada nasip etti bi erkek evlat, cokkkk sükür, yarabbim sana cok sükür.. tek duam saglikla kucagima almam.. yatip kalkip dua ediyorum.. simdi anladinizmi bu bebek niye benim mucizem :)))

Benim prensesimde inşallah 7 martta gelecek :) ama sezeryan olacağım için daha erken gelecek tabi. Hepimiz sağlıkla kucagimiza alalim inşallah. Gün almak için daha erken dimi kızlar. Yani doktor kendisi mi soylicek dogum için gün vereceğini.

Bebeğin gelişimine göre değişebiliyor verilen tarih. Daha çoookk var sizin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…