masallah masallah kuzuma cok tatlısın sen oo dudaklar yokmu hele :)))
vidi
arwinin gözleri ve dudakları deli etcek şubat kızlarını valla
ssaslan
deniz, neslihan, arwin efe ege
ay unuttuğum yok di mi
hepiniz ayrı ayrı çok tatlısınız
uyumalarınız bakışlarınız cicileriniz
allahım hepinizi nazarlardan korusun
chatlak_4180
masallah hepinize maşallah yemek istiyorum sizi ısırıyım hepsinizi canlarım yaa hepsi ayrı güzel tü tü tü masallah amanda arwinim gelmiş ben senin o köfte dudaklarını ısırırım yaa gözlerine kurban olurum ver annesi bir kere koklıyım bir kereden bişey olmaz....
denizt
arwin
neslihan
ege
efe
maaşallah size Allahım nazarlardan saklasın yerim sizi beeeeen yerim
simzu
maşallah tabi yaa nası denmez buna maşallah elmayıda almış önüne ohhh ya valla hepinizinkine bakıorum saçlar süper ya benim oğlumun ne zaman saçı çıkıcaaaak
denizlerprensi
önceee neslihana maşallah bembişlerçok yakışmış..selin 25 ne tatlı bişi ya oinş dişleri çıkarda o elmayı ağzının suyu aka aka yer..
sirincek
teşekkürler kızlar hepimizn bebişine maaşallah selincim senin bıcırık nasıl tatlı öyle saçlar kesilmiş bile :)
p_nr
selin25 maşşallah çok şeker allah bagışlasın
sibel çınarda kayra gibi saçlı ama ben artık sinir olmaya başladım sıcalarda çok terliyo saçları hasta olcak bu saçlardan bişey değil yağış yapış oluyo kestircem galiba snnki nasıl terliyomu kafasıözlemcim güle güle kullanın yatağınızı ve uyku setinizi
çok şıkmış
küçük deniz büyük denizi bayağı sevmiş gibi :))
biz de bu c.tesi gittik ama oğluşun sadece ayaklarını soktuk sadece biraz
inanılmaz rüzgar vardı hasta ederiz çocuğu diye korktuk
selincim geçen hafta eklemiştim çınarın resimlerini ama bir ara eklerim yine
gerçi bu ara pek yeni resmimiz yok
bu önceki haftasonu şeftali macerası sonrası
zaten omuzumuzda da imzamızı görebilirsiniz :))
Ay çok sağol canım valla bana benzeten o kadar az ki sizler böyle dedikçe moral buluyorum gerçi eşimde yakışıklıdır yanii ama kız çocuğu bana benzesede fena olmazgüle güle iyi günlerde kullansın canım derinciğimiz
özlem önce babaya benziyodu ama gitgide sana daha çok benzemeye başlamış maaşallah ona.
Sağol canım amin inşallah hiçbir bebek üzmesin annesiniderine maşallah ya :) yatağınıda güle güle kullansın mışıl mışıl uyusun annesini hiç üzmesin....
Abowwwww neler diyon kızzzzz akşam akşam şaka maka sepeti küçük geliyordu ya bende bayağ büyüdü sandım yeni beşiğe yatırınca minnacık kaldı içinde siz gelin yine inşşallah bu sefer önceki gibi olmaz da buluşabiliriz vallagüle güle kullan bebeğim yatağını,mışıl mışıl uyuda büyü.
ferahmış yatağı efe gelince sığabilirler :kedi:
senin salyalarını yerim ben çikiin şey:ecrin_bebek:
Çok sağol Rezzan ya valla söyleyenler çoğaltıkça bende benzetmeye başladım delikafaduldenhakikaten özlemcim sana ne kadar benziyor hele o gülümsediği pozda tıpkı sen
beşiğinide güle güle kullansın inşallah sağlıkla büyüsün içinde ..
Çok şeker oluyor gerçekten dimi çok ciddi bir işmiş gibi kasıyor birde bizimki öperim sen de öp yakışıklı oğlunu kokla bizim içinSaglikla buyusun yataginda insallah Derin cok tatli cikmis, bebeklerin Birrrrrrrrrrrr yapmasina bayiliyorum, öpersin onu yerimize yanaklarindanopuyorumnanaktan
özlemcim güle güle kullanın yatağınızı ve uyku setinizi
çok şıkmış
küçük deniz büyük denizi bayağı sevmiş gibi :))
biz de bu c.tesi gittik ama oğluşun sadece ayaklarını soktuk sadece biraz
inanılmaz rüzgar vardı hasta ederiz çocuğu diye korktuk
selincim geçen hafta eklemiştim çınarın resimlerini ama bir ara eklerim yine
gerçi bu ara pek yeni resmimiz yok
bu önceki haftasonu şeftali macerası sonrası
zaten omuzumuzda da imzamızı görebilirsiniz :))
canım bizimki doğduğundan beri çok terliyor zaten
emerken benim koluma değen yerinden hem benim kolum hem de çınarın başı terliyor kolumdan aşağıya terler akıyor resmen
ama arkaları daha kısa çınarın saçlarının önler de alabildiğine uzun
amerikan modeli doğuştan :))
arkalar kısa olunca isilik falan olmadı biz de onun için niyetlenmedik hiç kestirmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?