Teşekkür ederim canım benim .Sizler beğendikçe benimde alasım geliyor herşeyi :)))özlemcim merhaba.....güzel derin'imin beşiği hayırlı olsun....saglıkla mutlulukla mısıl mısıl huzurla uyusun içinde...çok beğendim çok güzel beşiğide uyku setide.....hele uyku setine bayıldım:))) tebrik ederim iyi secim :)))
öpüyoruz sizi kızımla mucckkksss
AAAAAA ne var Sibel cim üşencek beyaz bir tülbent vardır mutlaka evinde yada kayınvalidende onu al katla bu kadar şekerimsağolun teyzoşları
biz de sizi bol salyalı öpüyoruz
özlemcim iyi fikir ya ben de üşenmezsem yapayımP
teşekkür ederiz
oğluşun mayosuyla verdiği ilk poz :)
OYYYYYYYY Teyzem derki ben bebkleri ısıra ısıra hırpalayarak seviyorum ne diyor ya falan derdim ta ki Çınarın pozunu görene kadar valla ısırmak geldi iöçimden poposunu çok tatlı yaaaa
Gecmıs cok bırıkmıs bakamıyorum
Bende oglumun 1 ay oncekı halını ekleyeyım buraya.
Oglumun adı Ali Tuna teyzeleri
Hoşgeldin Ali Tuna ne kadar yakışılıymışsın kumral güzeli maşallah sana .Annene de maşallah bu kadar ay sonra ilk resim hadi bakalım Melek çim kapat arayı da daha sık görelim yakışıklı oğlunu
Sağol hayatım .ıkea dan aldık canım beşiği hensvik modeli 240 civarı ydı canım yanlış hatırlamıyorsam ıçine yatağınıda Taç tan aldık ondan çok memnunum terletmiyor kılıfı komple çıkıyor falan 150 tl . de yatak.Uyku seti de Taç fırsat reyonundan 70 tl canım o da onu çok uyguna aldık .özlemcim hayırlı olsun beşiğiniz güle güle kullansın kızın
kaça aldınız canım bir de markası var mı belki söylemişindir ama ben geçmişi çok takip edemedim
Çok teşekkür ederiz Melek çim .Daha güzelleri Ali Tunanın olsun canımDerin çok tatlı maşallah. Dilini yesinler onun. bEŞıkde çok güzel nevresimi de.
maŞŞALLAH ALıTUNA nekadar yakışıklı bi delikanlısın sen ya............DERıN de tam prenses güle güle kullan beşiğini bitanem........annesi çokta zayıf gözükmüyo....
Teşekkür ederim canım ay seni görünce hep duraksıyorum benim kızımda derin denizlerin prensesi memnun olduk :)))
tesekkurler derınlzm yaaa besıgı 240 a ıyı almıssın tam cekıp bı koyarmısın merak ettım.bende yenı aldım 285'e. O da outletden teshır urunu yanı.. pahalı almısım
kendide co0k güzel mama sandalyeside....ayy herkes almıs mama sandaylesi bende beklemedeyim...oturabilirlermi kiii....nestlecim seninkinin markası ne acaba....kullanışlımı canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?