Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkür ederim canım benim .Sizler beğendikçe benimde alasım geliyor herşeyi :)))

sağolun teyzoşları
biz de sizi bol salyalı öpüyoruz

özlemcim iyi fikir ya ben de üşenmezsem yapayım P
teşekkür ederiz
AAAAAA ne var Sibel cim üşencek beyaz bir tülbent vardır mutlaka evinde yada kayınvalidende onu al katla bu kadar şekerim

tesekkurler derınlzm yaaa besıgı 240 a ıyı almıssın tam cekıp bı koyarmısın merak ettım.bende yenı aldım 285'e. O da outletden teshır urunu yanı.. pahalı almısım

tesekkurler derınlzm yaaa besıgı 240 a ıyı almıssın tam cekıp bı koyarmısın merak ettım.bende yenı aldım 285'e. O da outletden teshır urunu yanı.. pahalı almısım

Canım siteden kopyaladım beşiği daha net görünür diye 2 kademeli sonrasında önü çıkartılıp kullanılıyor kendi inmeye başladığında .Hatta ben ilerde o şekilde koltuk olarak kullanmayı düşünüyorum sağlam kalırsa tabii o zamana kadar :))

oooooooo eymen bey çapkın çapkın bakıyosun kaç tane kız tavladın...ayakkabılarda çok hoş yani...öp annesi yerime..

melek çok tatlıymış oğluşun ya allah bağışlasın nazarlardan korusun.
özlemcim eymende koca adam olmuş kuzum,büyümüşte oyuncaklara binermiş yakışıklım.

saol vıdı arkadasım.
Ozlem masallah oglusuna.Adı da guzelmıs Eymen

özlemcim o oğlusunun kıcını yerim ben masallah yavrum büyümüşte lunaparkada gidermiş....öpüyoruzsizi kızımla....özlem bu arada sen niye sakladın kendini arkalara bakayımmm :)))

mama sandalyemizde hasretle çorba beklerken....

kendide co0k güzel mama sandalyeside....ayy herkes almıs mama sandaylesi bende beklemedeyim...oturabilirlermi kiii....nestlecim seninkinin markası ne acaba....kullanışlımı canım....

Teşekkür ederiz teyzeleri büyüdüler yaaa Emelcim bilinçli bi saklanma olmadı ama fena da olmadı yanii delikafadulden
Aylin oğluş çok tatlı maşllah yeni rakı o manzara ya süperr yani şimdiden... Çook tatlısınız ana oğul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…