Oy çok tatlı Deniz .Elleride ceplere sokmuş han,i böyle kızlar eller cepte salına salına yürür ya o an geldi gözümün önüne maşallah saçlar gülen yüzünün yanında dikkat bile çekmiyor 41 kere maşallah .Elbisede çok şık belirtmeden geçmemeyeyim :))
Sağol canım gerçi resimde görülüyor dünkü pikneikte annemin ısrarla pamuklu bu terletmez altına koy diye ısrar ettiği pikeyi saymazsak şık duruyor :))) çok rahat ve çok hafif gerçekten Çok araştırmıştım ya alırken iyiki bunu tercih etmişim .katlanması açılması inanılmaz rahat .özlemcim belirtmeden geçemeyeceğim arabanız da çok güzel duruyor yaa
ben resmen soğudum bizimkinden
zaten çınar da hiç sevmiyor içinde oturmayı
Sağol canım gerçi resimde görülüyor dünkü pikneikte annemin ısrarla pamuklu bu terletmez altına koy diye ısrar ettiği pikeyi saymazsak şık duruyor :))) çok rahat ve çok hafif gerçekten Çok araştırmıştım ya alırken iyiki bunu tercih etmişim .katlanması açılması inanılmaz rahat .
Bu arada önlükten şiddeetle tavsiye ederim tişört gibi giyiliyor ucundaki elma yumuşak silikon diş kaşıyıcısı olarak kullanılıyor Derin dün bütün gün oyalndı önlüğüyle :)))
önlük nereden özlemcim bu arada?
ben resmen önlük manyağı oldum
netten mama sandalyesini alırken emzirme önlüğü meyve sebze filesi ve oğluşa önlük aldıydım
puan bebenin muşamba o da çok güzelmiş ek gıdalar için özellikle
leke derdi yok en azından
bizim oğluşun boynu da mı incedir ne yakalar hep bol geliyor
sözde önlük kullanıyoruz ama ağzından sızan sıvılar boyundan cicilerine firar ediyor
evet özlem ya önlük süper güle güle kullansın derincik markası ne hayatım bir yazıver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?