Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aylin maşallah ne güzel gezmelere gitmişsiniz.
Oğlunu da gezgin yapıyorsun :)
Bu arada bir bebek bu kadar mı hem anneden hem babadan alır. ıkinize de çok benzettim valla.Maşallah.
Oğlunun adı ne bu arada?

aylincim çok tatlı bu senin oğluş ya

bu arada resimler eklendikçe dikkat ediyorum da nasıl da hızlı büyüyüp çocuk gibi olmaya başlıyorlar
sanki hemen bebeklikleri bitecekmiş gibi
ay ne türlü dertler başlayacak o zaman
gözüm korkmaya başladı valla

ay ben seni yerim yaa
annesi saçlar döküldü falan demiştin ama gayet iyi görünüyor

el hareketlerine bak
artist seni
sıkıştırıp öpmek istedim valla

melek81 Ali Tuna cok tatlıymıs yaaa yeni görüyorum masallah ona...yatagıda cok hos arabasıda cicileride...41 kere maşallah herseyine Ali Tuna........

EYMENNNNNNNN kuzum nerelerdesin sennnn çok tatlı olmuşsun büyümüşsün görmeli Çapkınım benim .Öpüyorum kocamannnnn.
Ege .maşallah sana da bayıldım hele deniz manzaralı ve yeşillikler içinde olana bittim bittim maşallah kuzuuu

Tuna maşallah sana ne ttalısın sen yaaaa ayaklarıda tutmaya başlamış ne güzel akıllı kuzu :))) Sibel cim haklısın valla büyüyorlar gerçekten

Babaanne gıyınmek ıstemıyorum yaaa(bu aksam ustu)

http://urlal.com/rj

dokuldukten sonra yenı cıkan saclarla

................................

Son düzenleme:
gordun mu Sıbelcıgım kel kafamızı.Yenı cıkan saclarımız bunlar. Arkalar yanı ense kısmı dokulmemeıstı. Bırde tepe de tek tuk uzun var
Dur kel fotosunu bulabılırsem hard dıskten yukleyeyım de gor kel halımızı .:)

saolun kızlar hepsı bu aksam ustu cekıldı

valla melekçim ısmarlasan bu kadar düzgün dökülemezdi herhalde
şuraya bak ya artist sanki amerikan traşı yapılmış gibi :))

cok duzgun degıl ama kel kalmak uzere oldugumuz fotolardan. Allahtan yerıne yenılerı hızlı cıkıyor :)
Bu arada foto yaklasık 1 ay once cekılmıs

......................................http://urlal.com/rj

Son düzenleme:
aayy annesı huysuz ama kızı cok neselı masallah.
Yıne saka bı yana dıyeyımde. Masallah prenses gıbı olmus.

taçsız .....ay pardon saçsız kraliçe.....kel olmak bi kıza bu kadarmı yakışır...o ceplere giren elini yerim senin ...maşallah... 10 puan 10 puan 10 puan...............................................

teşekkür ederiz teyzeleri

ayrıca melekcim şaka olduğunu belirtmene gerek yok
çok engin bir espri anlayışına sahibim takılmam ayrıntılara.

teşekkür ederiz teyzeleri

ayrıca melekcim şaka olduğunu belirtmene gerek yok
çok engin bir espri anlayışına sahibim takılmam ayrıntılara.

valla guzelım o kadar cok alıngan tıp varkı buralarda.. yazarken korkar oldum :) saol anlayısın ıcın opuldun. kactım ben

Oy çok tatlı Deniz .Elleride ceplere sokmuş han,i böyle kızlar eller cepte salına salına yürür ya o an geldi gözümün önüne maşallah saçlar gülen yüzünün yanında dikkat bile çekmiyor 41 kere maşallah .Elbisede çok şık belirtmeden geçmemeyeyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…