ay yerim ben seni boncuğum
selma kız bunun saçlar çok hoş olmuş sanki tepede ufak bir at kuyruğu var gibi :)
çok tatlıııı
ay maşşallah berruya o ne o gözler ...ne mavi.. ne yeşil...ne kadar güzel koca gözlü...allah bağışlasın
selma şimdi senin kızın resmine bakarken eşime dedimki ömer yusufu getir bu tatlı fıstığı görsün oda getirdi .berrunun fotoğrafını görünce benim oğluş bir coştu sorma kız gülmeye başladı kollarını nasıl oynatıyor sanki pc den gircek içeri koptuk biz ya eşimle kaydirigubbakcemile3
kızıma bakan oğlunu yeriimm seninnnn....uyansında kasırım poposunu maşallah 41 kere kızıma diyeyim bari...bende seni ve damadımı öpüyorum dünürrrrrr :)))walla şaka maka deil oğlum cidden çok beğendi öle bi bakıyoki.....tü tü tü tü maşşallah kaşı annesi bi poposunu yok böle bişi ya gelinime bak...aşkım benim yerim seni..DURUCUM senide öptük ..damadınla..
saol sevilay teyzesi maşallah kızıma...allah kabul etsin canım benimmm...okudugun için çok saol...öpüyorummm sizi....duru bu kız başka valla tü tü maşlalah annesi nazar değer bu kıza fazla resimlerini koyma.valla ben görür görmez okudum.elemtere fiş kem gözlere şiş
saol hayatım...öptük sizide :)))duru maaşallah kızına canım çok şeker cicileride nasıl yakışmış hele hele
saol canımm...çok neşelidir kızım teyzesi aynı annesi gibi :)))yok hayatım daha henüz gitmedik denize...losyon sürmüstüm yüzüne sebamed :)))durucum maşallah canım kızına bu ne güzellik, bu ne neşe
denizemi götürdün bakiim tenide ne güzel parlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?