Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay yerim ben seni boncuğum
selma kız bunun saçlar çok hoş olmuş sanki tepede ufak bir at kuyruğu var gibi :)
çok tatlıııı

selma şimdi senin kızın resmine bakarken eşime dedimki ömer yusufu getir bu tatlı fıstığı görsün oda getirdi .berrunun fotoğrafını görünce benim oğluş bir coştu sorma kız gülmeye başladı kollarını nasıl oynatıyor sanki pc den gircek içeri koptuk biz ya eşimle kaydirigubbakcemile3

ay yerim ben seni boncuğum
selma kız bunun saçlar çok hoş olmuş sanki tepede ufak bir at kuyruğu var gibi :)
çok tatlıııı

ay maşşallah berruya o ne o gözler ...ne mavi.. ne yeşil...ne kadar güzel koca gözlü...allah bağışlasın

cok saolun kızlar a.s.
asiyecim o ömer yusufu yerim ben asıl demek cok sevindi berruyu gördügüne haa delikafadulden

Berru'ya kocaman bır masallah. Mart annelerınden gelınımız var yoksa kızınıza talıp olurduk.. :) bayıldık bızde kızınıza. Masallah.

berru kızımıza kocaman bi maşalllaahh
selma kız bu fıstık gitgide güzelleşio,valla sahip çıkın kızınıza çok canlarını yakar delikanlıların sonra ağlatmayın oğlan analarını haa

ne zamandır giremiyordum maşallah bebişlere nekadar çok büyümüşler
şöyle birde ilk sayfadaki fotolara baktımda dahada çok farkettim
berru maşallah kız sana yakıyo yine bakışlar

oy oy valla maşallah maşallah 41 kere
çok tatlılar ya allah hepinizede bebelerinizin acılarını göstermesin allah analı babalı büyütsün bizlerede nasip etsin inş olmayan herkese dualarınızı eksik etmeyin kk nın güzel anneleri..........

Sağolun kızlar Önlük Mothercare .Terletme işine anne usuluüyle devam o zaman .Sevgi cim bizde mi öyle ulcaz acaba ilerde :)))
Berruuuuu kuzummm maşallah sana topuklarını ısırasım geldi yaaa Selma eşin yandı anacım gece bekçi gibi gezecek valla benden söylemesi :))
Tubik maşallah Utku ya ne kadar sevimli çok sakin akıllı bir bebeğe benziyor nasıl bakışları falan çok tatlı saçlardan bizede gönderin lütfennnnnn

Ayyy anacım bu bebeklerın hepsı ayrı bır tatlı. Utku'nun saclara bıttım. Masallah.
Bu arada mama sandalyenız ne marka? Dıgerlerı gıbı kocaman durmuyor!..

walla şaka maka deil oğlum cidden çok beğendi öle bi bakıyoki.....tü tü tü tü maşşallah kaşı annesi bi poposunu yok böle bişi ya gelinime bak...aşkım benim yerim seni..DURUCUM senide öptük ..damadınla..

duru bu kız başka valla tü tü maşlalah annesi nazar değer bu kıza fazla resimlerini koyma.valla ben görür görmez okudum.elemtere fiş kem gözlere şiş

melekcim mama sandalyesi değil bizimkisi fisher price in salıncağı.
durucum maşallah canım kızına bu ne güzellik, bu ne neşe
denizemi götürdün bakiim tenide ne güzel parlıyor

kızıma bakan oğlunu yeriimm seninnnn....uyansında kasırım poposunu maşallah 41 kere kızıma diyeyim bari...bende seni ve damadımı öpüyorum dünürrrrrr :)))
duru bu kız başka valla tü tü maşlalah annesi nazar değer bu kıza fazla resimlerini koyma.valla ben görür görmez okudum.elemtere fiş kem gözlere şiş
saol sevilay teyzesi maşallah kızıma...allah kabul etsin canım benimmm...okudugun için çok saol...öpüyorummm sizi....

duru maaşallah kızına canım çok şeker cicileride nasıl yakışmış hele hele
saol hayatım...öptük sizide :)))

durucum maşallah canım kızına bu ne güzellik, bu ne neşe
denizemi götürdün bakiim tenide ne güzel parlıyor
saol canımm...çok neşelidir kızım teyzesi aynı annesi gibi :)))yok hayatım daha henüz gitmedik denize...losyon sürmüstüm yüzüne sebamed :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…