Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haklısınızda nebilim işte hemen büyüsün istiyorum evde her dk hop oturup hop kalkıyoruz onun sayesinde kollarım kas yaptı valla :)

Hemen büyüsün istiyoruz ama asıl iş o zaman başlıyor. Dolapların kulpları bağlanacak cam eşyalar ya ortadan kalkacak yada yukarıya konulacak:) Abimin oğlu mutfakta yetişebildiği yerlerdeki eşyaların hepsini oturma odasına taşıyor

hadi yaa yaramaza bak sen..
olsun em azında istediğini anlatır su der acıktım der falan filan..

nerdeyse 1 saattir fotograflara bakıyorum hepsi kocamn olmuş. birbrinden güzel bu bebişlerin bayıldım yaa hepsinin isimlerini tek tek yazamıyorum zaten yazmakla bitmez.
hepsine kocamn maşallhopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

vallahi bende bunu düşünüyorum.kaydirigubbakcemile3yandık ki ne yandıkkaydirigubbakcemile3.ortada sadece belli başlı eşyalar kalkacak bu gidişle.benimde kuzenimin çocuğu yürüteçle gelip geçerken fiskosun örtüsünü çekerdi üstündeki çiçekle beraber tabiki.en sonunda düşürdü onlarada ders oldu.şimdi evi çok sade büyüyene kadar hiç bir süs eşyası almıycam diyor.kaydirigubbakcemile3

maşallah bebişlere görmeyeli baya büyümüşler

benim kızımda artık yürüme alıştırmaları yapıyorhihoyyyt

nisan maşallah kuzuya çok tatlı çıkmış yürücekmiş gibi duruyor :))

nisan valla maşallah çabuk yürüyecek seninki anlaşılan çokta tatlı kuzum

sağolun teyzeleri :1hug:
bizim eve gitme vaktı geldi yarında kısmetse tatile gidiyoruz hepinizi öpüyoruz sizleri çok özlüceğiz gelince görüşmek üzereopuyorumnanaktan:enbuyukkk:
irem&kübra:a015:

Canım benim maşallah bizde bugün bune benzer bi poz çektik babası yatağında tutundurmuş çooook tatlılarr yürüseler bu boyda ne komik olur yaadelikafadulden

yiğit efe çok afacan duruyor annesi :)

kübracım iremde çınar gibi dimdik duruyor maşallah
bizim de park yatak içinde ayakta yatak kenarı kemirirken çekilmiş fotomuz var ama makinadan aktarmadım daha pcye bir ara ben de ekleyeyim geçen haftasonu çekmiştim
bir de devrilmiş hali var :))

bugün yiğit efe yi örümceğine koyduk birkaç gün önce duramıyordu bugün dik durabildi yavaş yavaş çabalıyor artık

yaa ben bu Irem'e bıtıyorum. Sevgı bocugu tam.Ne guzel gulucukler atıyor masallah.

[/url][/IMG]

Abooo ne çok resim ekledim otomatiğe bağlandım delikafaduldendelikafadulden
Eklemediğimiz zamanların acısını çıkardık

mAşallah özlemcim allah nazarlardan saklasın çok şeker olmuş oğluşun..... bu resimleri nasıl yapıyosun programın adını yollar mısın bana canım istersen özelden at :1hug:

anam buyumus bunnar beee ayakta durmaya baslamıslar bıle zaman ne cabuk gecıo masallah hepsıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…