- Konu Sahibi EU3
-
- #2.881
Ahmetttttttt
kizim olursa damadim ol nolurrrrrrrrrrrr
yerim seni ben sirin seyyy[/QUOTE
sagol canım benim....sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey benim dünür herseyi söylemiş valla ben bile korktum dünürüm ne derse o sırnaşık şeysırnaşık şey alkisalkisalkis
Ahmetttttttt
kizim olursa damadim ol nolurrrrrrrrrrrr
yerim seni ben sirin seyyy[/QUOTE
sagol canım benim....sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey benim dünür herseyi söylemiş valla ben bile korktum dünürüm ne derse o sırnaşık şeysırnaşık şey alkisalkisalkis
:1hug::1hug:
EFEEEEEEEEEE Ben kokoş oldum :))[/URL][/IMG]
Ay çok utandım valla :kedi:ama bizim Efeyle söz kestik yaadenizler prensi , denizlerin prensesini çok beğendi haberin ola..Şeniz
öbür derinnimiz pek bi nazlı çıktı..biz size talibiz şekerim.walla oğlan çok beğendi..
denizler prensi , denizlerin prensesini çok beğendi haberin ola..Şeniz
öbür derinnimiz pek bi nazlı çıktı..biz size talibiz şekerim.walla oğlan çok beğendi..
anam durun ne oluyo orada DERİN EFENiN yavuklusudur furuurr valla sizi:1ninca:
Maşallah derinime genç kız olmuş bu ya:asigim: yeriz senin kokoşluğunu
şafak maşallah çok zarifsin ya,bayılıyorum duruşuna:) erdemde çok yakışıklı olmuş,facede görmüştüm fotolarını çok tatlı.
berru ağzının tadını bilio napsın kız mamaları ,yakında pastırma falanda yer annesi bucokacimcoook
mutluluk reçeteme katılıyorum ve bende erkin gibi bi damat istiyorum.ALTUNHAN valla çok şanslısın, ee tabi erkinde şanslı gamze gibi bi çıtır bulmuş opuyorumnanaktan
hülyacım sagol canım öyle düşünmen bile yeter tşk ederim....elifim canımsın yaa asıl ben sanslıyım gamze gibi kızım var bir oğlum var birde kızım eee seni zaten söylemiyorum melek kalpli arkadasım benim...:1hug::1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?