Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bütün bebişlere maşallah hepsi birbirinden güzel Allahım nazarlardan korusun kızlar ayrı erkekler ayrı anneleride ayrı bir yakıyo yani tü tü tü maşallah nazarım degmesin ibşa valla manken gibi olmuşsun fıstık gibisin fıstık. oğluşunda ayrı bir yakışmış kucagına Allahım korusun sizi...
özlemle derine zaten diyecek bişey yok özlem valla sende çok hoş çıkmışsın canım seninde yüzün farklı bir güzel geliyo bana çok sevdigim bir arkadasımı anımsatıyosun belkide ondan ...

denizler prensi , denizlerin prensesini çok beğendi haberin ola..Şeniz
öbür derinnimiz pek bi nazlı çıktı..biz size talibiz şekerim.walla oğlan çok beğendi..
Ay çok utandım valla :kedi:ama bizim Efeyle söz kestik yaa
kaydirigubbakcemile

denizler prensi , denizlerin prensesini çok beğendi haberin ola..Şeniz
öbür derinnimiz pek bi nazlı çıktı..biz size talibiz şekerim.walla oğlan çok beğendi..

anam durun ne oluyo orada DERİN EFENiN yavuklusudur furuurr valla sizi:1ninca:
Maşallah derinime genç kız olmuş bu ya:asigim: yeriz senin kokoşluğunu

şafak maşallah çok zarifsin ya,bayılıyorum duruşuna:) erdemde çok yakışıklı olmuş,facede görmüştüm fotolarını çok tatlı.

berru ağzının tadını bilio napsın kız mamaları ,yakında pastırma falanda yer annesi bucokacimcoook

mutluluk reçeteme katılıyorum ve bende erkin gibi bi damat istiyorum.ALTUNHAN valla çok şanslısın, ee tabi erkinde şanslı gamze gibi bi çıtır bulmuş opuyorumnanaktan

valla damadım çok yakışıklı çok akıllı kızım biraz cadı ama olsun idare ederler birbirlerini..
dünürümde zaten muhteşem...daha ne olsun canım...

hülyacım sagol canım öyle düşünmen bile yeter tşk ederim....elifim canımsın yaa asıl ben sanslıyım gamze gibi kızım var bir oğlum var birde kızım eee seni zaten söylemiyorum melek kalpli arkadasım benim...:1hug::1hug::1hug:

benim yakışıklı tosunum gelmişş.maşallahhh ardama

oooo Arda artık alışverişini kendinmi yapıyorsun en iyisi kuzum çok tatlısın sen ya yerim seni yanaklara bak maşallah maşallah .Yeleğinde çok güzelmiş çok yakışmış sana kırmızılar ısırıyorum yanaklarından opuyorumnanaktan

ardacım olmuyo ama reklama girmişin ......taam yakışıklısın ama rütük amcalar görmesin bak hıııııııııııım..........

Ardacım...derınımm cok tatlısınız masallah sıze...
Özlemcım bu kokoŞ kızınada cok yakısmıs cıcısı....aynısını bende gÖrdÜm mothercarede oradanmı aldın....kararsız kaldım bıde zarada bı model var ....
Hangısını alsam dıye dÜŞÜnÜyorum :)))
pıŞtı olmayalım yıne :))) hehehe

anam bütün bebişler mi market arabalarında böyle mest geziyorlar yaa
bizimkinin de vardı bir fotosu babasıyla :))

ardacım koca adam olmuş :)

baktım uzun zamandır ben de eklememişim
ama çınarı da çekmeyi atlamışız
bu akşam çektik bunları

Ay çok tatlıısn Çınar saçlara bak yaa Sibel kestirmeyin hiç saçlarını uzasın valla çok ttalı olmuş yaa Şöyle omuzlara falan insin harika

aman allahım saclara bak yaaaa maşallah yawruyaa sibel bencede kestirme
keske bizimkininde böle uzun uzun sacı olsaydı

Atlamamak ıÇın tum bebeklere toptan soyluyorum ...hepınızın agzını yerım ben ....cocugum olduktan sonra butun bebeklere kendı yavrummus gıbı bakıyorum hepsı ayrı guzel gorunuyor gozume azıcık hasta olan bır bebek gorsem erdemmıŞ gıbı yuregım sızlıyor..annelık ınsanı ayrı bı ruh halıne sokuyor hakıkaten..ben bekarken Şık temız pak ve kartpostal tıplkı bebeklerı sevebılırdım yenı dogmus bebeklere cok yaklasamazdım sankı annesının tenı kokuyor zannederdım...ne zamnkı hamıle oldum ne zamn kı erdemı kucagıma aldım ..ayrı bı karektere donustum tek zaafım bebekler oldu magzaya gelen cocukl gordugum zaman dırekt onlarla ılgılenıyorum annesı rahat etsın bende fırsat fırsat bebegı sevıyor kokluyorum..eskıdn bebklede alısverıse cıkılır mı hıc dıye dusunurdum ayyy merhamet geldı bana anlıyacgınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…