Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rabbiiiiim bana da nasip et.....
içim bi hoş oldu resimeler bebekler harika
uzun hayırlı ömürlü olsun hepside

bu arada kızlar ikracığımın üstündeki resimde benim büyük kızım oda resmini eklememi çok istediği için onuda koydum bakın bakalım kızlarım birbirine benziyorlarmı teyzeleri onun resmini daha önce koymamıştım sanırım ..oda benim ilk göz ağrım Begüm kızım yani benim rumuzumda onun ilk 3 harfi zaten..üye olurken birlikte olmuştuk sitede begüm rumuzu varmış harfleri indire indire ilk 3 harfini kabul edince bizde beg kalsın demiştik ..

Ayy unuttum yazmayı seninkide maşallah pek tatlı heralde ilk hastaneden çıkış resimleri ..allah bağaşlasın maşallah

beg inanmıyorum ya o kocaman kız senin mi ben ikra ilk çocuğun sanıyordum.maşallah canım sana

beg inanmıyorum ya o kocaman kız senin mi ben ikra ilk çocuğun sanıyordum.maşallah canım sana

Saol hayatım o ilk göz ağrımız onu 20 yaşındayken kucağıma aldım o bizm ilk gençlik hediyemiz şimdi o 13 yaşında ikra ilede kapanışı yaptık Allahın izniyle biz 2. ci bebek düşünmüyorduk aslında 3 yıldır Begüm istediği için sonra bizde çok istedik iyikide istemiş çocuk sevmeyi özlemişiz inan şimdi bütün aile ikra uyurken bile özlüyoruz o kadar seviliyor hele abla ona hiç kıyamıyor dayanamıyor çok seviyor Ben Begüm için bişey yazmıyordum çünkü artık genç kız adatyıyız ya yaaa annesen arkadaşlarınla ikrayla ilgili sohbet et deyip duruyordu bende onu kırmamak için sizlerle paylaşmamıştım dün akşam nasıl olduysa ikranın resimlerini koyarken anne benimkileride eklesene dedi onun üzerine koydum o resimleri biz kızımla yola çıktığımıxz zaman genelde Begüm için bana kardeşinmi diye soruyorlar erken yaşta bebek sahibi olmanın en güzel yanı bu olsa gerek onda çok zorlanmıştım o yüzden bana şu anda ikrayı büyütmek çok eğlenceli ve kolay geliyor sanırım biraz tecrübe işe yarıyor..birde birbirlerine benziyolarmı?

ikra cook cok tatlı maşallah tam kız güzeli
ama ablasıda geri kalır degil cok şeker duruyor maşallah begüme de cok tatlısınız

fatoş sen tecrübeliymişsin maşallah kızlarının ikiside çok şeker bende ilk bebek sanıyordum ikrayı

fatoş sen tecrübeliymişsin maşallah kızlarının ikiside çok şeker bende ilk bebek sanıyordum ikrayı

Büyük olan biraz kendini gizli tuutuyorduda ondan dün nasıl olduysa benimde resmimi koy anne deyince ondan izin çıktığı için koydum şimdi o tam ergenlik çağında olduğu için onun kararlarına saygı duymam gerektiği için sizlerle paylaşmamıştım ama şimdi rahatız artık Begüm hanımdan onayı aldığım için ikisi birbirine benziyormu kızlar biri pırasa öteki bonuss....

ikra cook cok tatlı maşallah tam kız güzeli
ama ablasıda geri kalır degil cok şeker duruyor maşallah begüme de cok tatlısınız
söyledim Begüme teyzesi teşekkür etti ve selam söyledi saol canım ikrada bir ayrı şeker Begümde Allah sizlerede çifter çifter hayırlısını nasip etsin inşallah..

canım benim inşallah bizde zamanla tecrübe kazanırız şimdi çok zorlanıyorum ben.bazen günler geçmiyor acemilik kesinlikle ama ikinciyi yaparmıyım bilmiyorum.

canım benim inşallah bizde zamanla tecrübe kazanırız şimdi çok zorlanıyorum ben.bazen günler geçmiyor acemilik kesinlikle ama ikinciyi yaparmıyım bilmiyorum.

olur olur Asiyecim 1 yıl sonra hepsini unutursun inan ben şimdi ilkinde yaptığım acemilikleri hatırladıkca gülüyorum sizler ilk bebeklere göre mükemmelsiniz inan ben ilkinde yaptığım acemilikleri size anlatsam başka yerlerinizle gülersiniz bana tabbi 13 sene önce internet falan yoktu benim başımda bana yardımcı olcak bir büyüğümde yoktu bir sürü kitap alıp kitaplardan edindiğim bilgilerle büyüttüm ilk kızımı şükür şimdi fidan gibi bir genç kız adayıu bazen onada anlatıyoruz ve gülüyoruz ama o zaman yaşarken öyle zorduki nasıl davranılması gerektiğini bilememek mmesela benim yaptığım acemiliklerden bir kaçı sütüm yetmediği için ek gıdalara 5 aylıkken başladık 6 ayklık çocuğa 1 kase dolusu bulgur pilavı yedirmek yaşına geldiğinde beyin protein deposu beyin yemesi gerekiyor 1 kaşık diye bir yerde okumuştum 1 çay kaşoığı yerine 1 çorba kaşığı beyin yedirerek çocuk ertesi günü kızamık çıkarmış gibi bir vaziyette doktorun yolunu tutmak gibi diyorum yaa yaptığım acemeiliklerin hangisini yazayım ki sizler şu anda daha şanslı ve daha deneyimlisiniz ben birde üstelik ilk bebeğimde 20 yaşında anne oldum ama sende 2. de hiiçç zorluk yaşamazsın inan ben 1. den antremenlı olunca tecrübede hatalardan çıkarılan ders olduğuna göre benim tek şansım ikrada begümde yaptığım hataları yapmamam birazda şu anda 33 yaşında olmam şu an bişiraz daha tahammül sınırım fazla haliyle insana biraz daha olgunluk geliyor yaşal birlikte 20 yaşla 33 yaş tecrübesi aynı olmuyor tabbii ama sizlerde emin olunki çok başarılısınız her biriniz bebekler konusunda inan bana..

serçecik maşallah gözlerine bayıldım o gözlerle ne canlar yakar kimbilir birde maşallah ne masum duruş o öyle Allah bağaşlasın ve acılarını göstermesin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…