Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya hepsi çok tatlı maşallah. Kız anneleri böyle şıkır şıkır giydirmeyin özeniyorum bende istiyorum.

sağolun kızlar
her ne kadar büyük babaannemiz kestirin gürleşsin diye tuttursa da hı hı deyip geçiyoruz

kestiremem valla en büyük zevkiim çınarın saçlarıyla oynama özellikle de emerken
şekilden şekile sokuyorum P

şafakçım uzun süre siyah bebek kıyafeti aradıktan sonra şans eseri zarada bulmuştuk tişörtünü
zaten zara hastalığımız abartı safhada
bir fırsat yaratabilsem montlarımızı da çekeceğim

Ay sakın kestirme hatta toka falan taksana bizde Çınarla saç hevesimizi giderelim .Aynı tşört Doruk tada var bayılarak giyiyor Siyah ve kırmızı çok yakışıyor erkek bebeklere.Ay Zara takıntısı biz de de var keşke tüm mağazayı alabilsem büyük çoğunluğu süper yaaa çok şık yanii

hepsine kocaman massalah bu meleklerin hepsi cok tatlilarrrr

masallah hepsıne kocaman masallah hepsı bırbırınden tatlı tam ısırmalık

Ay Tan'a bak maşallah 41 kere .ne kadar büyümüş baksana arabasına falan sığmıyor artık .Canan cım soğudu sanrım orda havalar kışlıklara geçmişsiniz

hepsini yerim ben bunların ya çok tatlılar maşallah allahım nazarlardan korusun

tesekkürler teyzeleri :))
özlemcim evet cnm burasi baya sogudu kisin ne yapicaz bilmiyorum
bide kizlar bi sorum var size tanin biliyorsunuz baska bi bebek arabasi var aslinda ben bunu türkiye icin almistim 13 kiloya kadar diyor gercekten cokmu kücük duruyor yaa bende gecen günlerde düsünüyordum bunu sizde söyeyince kafam karisti
diger bebek arabamizi götüremem türkiyeye götürsem bile cok zor katlaniyor malesef bu isime gelmisti arabada takside falan baglanir diye

cevap bekliyoruz teyzeleri siz nasil yapiyorsunuz

Pijama lı oğluşum .. gamyoncuiremsu

Eklentiler

• $DSC_0975.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 30
ayy çok tatlı yaa
kırkbir kere maşallah Allah nazarlardan saklasım,gülen yüzü hiç solmasın.
Bittim gülüşüneopuyorumnanaktan

ayyy çok tatlılar maşallah Ahmet erkin dam olmuşun teyzem sen. Dayı senin yanında çirkin kalmış en çok yakışıklısın .Maşallah

maşallah ahmet erkine ayrı bir karizması var bu çocuğun

tşkler kızlar sagolun Allahım bütün bebişlerimize saglık sıhat versin....a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…