Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anaaaaaaaa benim prensesim gelmiş
kız sevgi bu büyüdükçe sana benziyor

Saolun arkadaslar Ali Tuna ma söyledikleriniz için.
Benimki de babasının fotokopisi..:)
Aylin eşlerimizi çok seviyormuşuz demekki değil mi ehuehe.

Sevgi Kardelen Neva da cok buyumus masallah. Ilk zamanlarını hatırlıyorum :)

ay süpersiniz siz yaaa
hepinizi ayrı ayrı yemek lazım uzuun zamandır vakit ayırıp yazamadıydım bakıp çıkıyordum ama insan bişey yazmayınca da sanki kendi yavrusuna yorum yazmıyormuş suçluluk duyuyor
hepsi de nasıl büyüyüverdiler maşallah
sanki bebeklikten çıkıp çocuk oluverdiler değil mi resimlerin en ortak yanı bu
sırf nostaljik olsun diye oğluşa pijama olarak tulum aldıydım bir tane arada giydirip ortalıkta dolaşırken eski günleri yad ediyorum :)

özlemcim dediğin gibi akıllı uslu ve ağır bir bebek tabbi anii sinirlenmelerinden attığı çığlıkları saymazsak onun dışında uslu hakikaten
sevgicim görmeyeli kardelen koca abla olmuş maşallh gittikçede sevimlileşiyor oyyy yerim ben onu...

sevgiii o dudaklarını büzdüğü şeker pijamalarına bayıldığım harika fotoğrafı çabuk kaldır bak nazara gelir haa

bu cadı hep eller dizde poz veriyor yaaa, ben de buna bayılıyorum

canım nisa çok şeker olmuş :)
mimikler süper
hele son fotodaki elbise çok şık durmuş o bi küçük hamfendüüü olmuş :))

bu da bizim çınar beyimiz uzun aradan sonra

ayakkabıyı aşırmış arkayı kollarken

ilk arabamdansa sehpa ile gezmeyi daha çok seviyoruz :)

bu da evden çıkmak için hazırlanıp babasıyla beni beklerlerken

hah işte kızlar kahverengi ayakkabılarımız size bahsettiğim yürümesini kolaylaştıran diye
lumberjack'in ayakkabıları bayramda almıştık çorludan
diğer konuya da ekleyeceğim fotoları ama görmüşken söyleyeyim dedim

maşallah çınara delikanlı olmuş resmen. helede uzun kıvırcık saçlarına bittim..
çocuklar herşeyi kendi yöntemlerine göre yapıyorlar.. çok görmemek lazım sehpayla yürüdüğünü..

anneyi beklerkende sıkılmışız galibaa.. ahh bu erkekler hiç beklemeye gelemezler....

sağlıcakla büyü çınarcık.. seni kocaman öpüyoruz.

aa ayakkabı deyince berrada artık yürüyor çekyattan karşıya tek başına geliyor artık ona ilk adım ayakkabısı alayım diyorum tavsiye edebileceğiniz bi marka varmı yada nasıl bişi almalıyım ?? ortapetik olucak kesinlikle ama bunun dışında varmı bilgisi olan???

canım düzgün yürüyebilmesi için sert tabanlı olması gerekiyormuş artık
ilk adım ayakkabısı deniilenler yumuşak onları sadece yere basmaya başladığı zaman giydirmek gerekiyormuş
adım atmaya başladığında sert boğazlı ayakkabı tercih edilmeliymiş ayağın yayılmasını engellemek için ve bileğinin dönmesini önlemek için

sibelcim şimdi ben de facebookda bakıyordum fotolara tam dedim gördük ayakkabıyı sen de burda yazmışsın iyi fikir oldu bize ama bizimkinin daha tutunarak kalktığı bile yok ağır abi olcak herhalde ağır da değil ama ne hikmetse bizim her şeyimiz gecikmeli olcak herhalde geç oturdu daha 1,5 aydır sürünüyor emeklemek yok, kanepeye falan tutarak bile ayakta durmuyor daha sadece biz otururken bize tutunarak ayakta duruyor neyse sağlıklı olsun da ayrıca öyle çok da hevesli değilim hemen yürümesine zaten çalışıyorum sürünerek bile ortalığı dağıtıyor bi de yürüse yandımmmm

maşallah bütün şubat bebişlerine hepsi birbirinden güzel birbirinden yakışıklı maşallah kocaman olmuşlar Allah nazarlardan korusun

Berraa çok tatlısın sen tam prenses bayılıyorum çok ta kibar ...
Çınar saçlarını bize verseneeeee ..çok tatlısın kuzu çooookkkkk ...

Buda bizim şıkırtılı ayakkabılarımızla nişan resmimiz sevgili görümcem aldığı için resimlerini bununla idare ediyoruz :)))
[/URL]
[/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…