Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar Mart bebeği olacakken 7 Şubat ta doğan oğlumdan ve benden öpücükler Şubat bebişlerine.

Dün öğlenden sonra içmeden uyuyamadı :))

Dün akşam dedesi geldi.. dedesinin aldığı kıyafetleri denerken

bu da az önceden kareler..(yüklerken bi yandan çekeyim dedim

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

melekçim senin bu erkenci sabırsız oğlun vallahi de koskoca adam olmuş yahu...kafam güselllll dünya güselllll:))))) maşallah olsun ona....

Ohhhhhh Melek afiyet olsun Ne kadar tatlı ne kadar masum bakışlı maşallah oğluşuna 41 kere maşallah

Saolun kızlar.. fotolarda bıraz sısko cıkıyor ama alakası yok..
Sızın bebıslerı de takıp edıyorum hepsı nasılda buyuduler..

Bu arada oyun grubu konusunda Mart annelerı arkadaslarımız kendı aralarında basladılar.
Cocukların sosyal gelısımı ıcın cok onemlı..Sadece bellı bır donemde degıl bunu sureklı hale getırmek lazım. 9. aydan iitibaren dıs dunyaya karsı alıcıları acıldıgından bu zamandan sonra baslanabılır. Sureklı aynı cocuklar olması cok onemlı. Ve en az 2-3 en fazla 6-7 cocuk olmalı oyun gurubunda. Bende ıstıyorum ama calısınca cok zor bakalım zaman ne gosterecek...

aylin adaşımız aynı babası :)
ayrıca çınar bey büyüdükçe dahada güzelleşiyor o bakışlar masumluk falan çok tatlı
pamuk prens gibi :) bembeyaz

melek 81 oglun bir harika hele gözleri cok guzel masallah ona
beg senin kiza bayildim zaten daha öncede görmustum onu isirmamak elde degil sanirim, ayrica biliyomusun benim oglum kizini cok begendi ilk defa bilgisayar ekranindaki birini sevip cici dedi Masallah ona
Efe de masallah buyumus kocamn olmus ve dislerde nasil parliyo ayrica masallah ona cok yakisikli, ayrica esimde onun cok yakisikli bir bey olacagi kanisinda , yani hemfikiriz o konuda
butun bebeklerimiz cok guzel ve tatlilar hic birini ayirmiyoruz, aklima gelmeyen isimlerde olabilir, hepsine 41 kere masallah,

emekbebek canim emek cinarin resmini ben kacirmisim bir aralar bilgisayarimiz bozuldu o ara giremedeim zaten tesekkurde edememisim sizlere kizlar guzel sözleriniz icin
Cok tesekkurler teyzoslari arwinim gercektende banada buyumus geliyo artik bilmiyorum sizlerede öyle geliyormu bebislerinize bakarken öyle
hepinizi öpuyoruz kocamannnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
aylin adaşımız aynı babası :)
ayrıca çınar bey büyüdükçe dahada güzelleşiyor o bakışlar masumluk falan çok tatlı
pamuk prens gibi :) bembeyaz

canım sorma...tam bir junior baba...insanın elinden ayağına, tırnağından kafasına her yeri aynı olur mu....bak bir müsait zamanda eşimin bebeklik fotosunu ekleyeyim..şaşar kalırsınız cidden...

melekçim ali tuna maşallah büyümüş benim prensesim gibi masum masum bakıyor allah acılarını göstermesin

bende prensesimin resimlerini ekliyorum kızlar bunlar bayramdan kocaman maşallah kuzuma

DSCN0398.jpg

Eklentiler

• $DSCN0398.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 53
ayy sevgi yerim ben onu yerim, nasıl da poz vermiş, eller dizlerde, şeker şeker maşallah

Kız seni ısırırım öyle dudakları büzüpte kafanı uzatma vallahi ısırırım Sevgiii ne olmuş kız bu böyle anananesi pek bir süslüyor püsliyor herhalde çok acaip tatlı olmuş yaaa maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…