Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Masallah kuzucuguna...çok şeker.ne cabuk buyuyorlarr yaa..
cok ozleyecegız bu zamanlarını.

özlem çok güzel olmuş derin yaa :)
fıstık
tek eksiği dişlermiş e o da gelmiş :))

özlem diğer başlığa yazdım burdan da kusur kalmayayım canım..kızın yakmış ortalığı..süper süper süper...çok şık bu prenses, çok edalı...annesi de öyle....valla ben eve ve oğlana ve tabi kocaya bakmaktan biraz bakımsız kaldım...heves geldi şimdi bana...bir derlenip toplanayaım...saçlar başlar filan...

Çok teşekkür ederiz kızlar .
Aylin sen beni normalde görsen inanamazsın ama işte ayda yılda bir hele birde araya ekstra nişan düğün girince kuaförde hepsini hallediyoruz kaşlarımı bile işte ayda bir kere falan aldırıyorum

kızlar çok yoğun geçiyo günlerim yazamıyorun ama sizi okuyorum
gerçi kadro bayaa değişmiş hiç tanımadıklarım var
beni ve kızımı unutmayın diye
resmini ekliyorum teyzeleri

sevgi maşallah kardelene nasılda büyümüş,canım benim ya gençkız gibim olmuş haa

rannuna biraz daha büyük koysana fotoları çok tatlı zilli.

Çınar, adam çınar en abimiz bizim:)) bayılıyorum ben bu çocuğa yaa

DERıNıM kokoş gelinim bitanesin sen bitane,o dudaklarını yerim senin

deniz kız sizdemi yürümeye başladınız? maşallah allahım nazarlardan korusun bıcırığım nasıl büyümüş

ay maşallah bu fıstığa ya bizim oğlanlar tembel dursunlar daha bu kız yürüyor galiba bizimki daha tay tay duramıyor

kızlar pek gıremıyrum eskısı gıbı
oglumun resmını ekleyım dedım

Eklentiler

• $IMG_1048.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 37
işte Ülkü Nisaçiçeği gözüne kestirdi ve sonucu tahmin edersiniz::))

daha yeni resimlerini pc ye yüklemediğimden gönderemedim

.....

Son düzenleme:
maşallah ülkü nisaya tombik yanaklarını yerim senin
yanlız belkıs kız aralık ayındayız antalyaya kış gelmedimi hala
kısa kollular filan eski fotoğrafmı bunlar biz burda donuyoz ayoll

Altta tarihleri yazıyor yaa, alttaki ekim ayında çekildi, yenilerini pc ye yüklemedim o yüzden en yenisini gönderemedim

bu ülkü nisa yı elma gibi yemeye karar verdim..bu ne şirinlik annesi...tüü tüüü maşallah kuzuya....

dersu maşallah oğluşuna kocaman aadam gibi oturmuş :)
bu arada çıngıraklı solucanımız aynı :)

belkıss nisa iyice cin bakışlı olmuş :)
yeni hallerini de isteriz kot elbisemiz de süper yakışmış yani

Buda bizim şıkırtılı ayakkabılarımızla nişan resmimiz sevgili görümcem aldığı için resimlerini bununla idare ediyoruz :)))
[/URL]
[/IMG]

maşallah kuzuma şıkırtılı pabuçları ve elbisemiz çok şık, ayrıca tokamıızla tamamlıyoruz kıyafetimizi:asigim:

derine eray kaana ülkü nisaya ve adını sayamadığım bütün bebişlere kocaman maşallah
kızlar ya ben de foto eklemek istiyorum ama bilmiyorum biriniz bu sayfada bana anlatabilir mi nerden nasıl yapcam

valla beg arkadasım anlattı bana gayet ayrıntılı ama bı turlu olmadı. bende oğlusumun resımlerını ekleyemedım bı turlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…