Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
babamız için kırmızı linke tıklamanız gerekiyor...2 resmi yan yana koyun ve 5 farkı söyleyin:)))gördüğünüz gibi ağzı açık erkeklerle birarada yaşıyorum:))))

evet kesinlikle 5 fark ... babanız sütüdyoda çekilmiş oğluş evde.. oğluşun elinde oyuncak var babanın bişi yok.. babanın arka fon kırmızı oğluşun kahve rengii...
şaka bi yana hakikaten bukadar benzerlik anca baba oğlulda olabilirmiş sanırım..hıh demiş babanın burnundan düşmüş derler bizim memlekette :)))

aaannaamm kuzular basmıs bugun burayı.. yerim ben onların hepsini

Ali Tuna kuzucugundan selamlar

Yerim o kuzuları ben ...Maşallah hepsine..Allah yavrularımızı bize bağışlasın :asigim:

aminn. bahtları guzel olsun inşallah. gülen gozlerı hıc solmasın. teyzelerıne tesekkur edıyor Utkuşum. Aylin senın oğlan da cekik gozlu benımkıne benzettım vallaopuyorumnanaktan

ya aylin bu çınar çok güzel yaaaaaaaaa

aylin babayı göremedim yine benim bilgişsayar açmıyor normal eklesene canım
eklenti indir diyom inmiyo

ya aylin bu çınar çok güzel yaaaaaaaaa

aylin babayı göremedim yine benim bilgişsayar açmıyor normal eklesene canım
eklenti indir diyom inmiyo

canım sağol ya...babamızın resmi pdf. uzantılı o yüzden normal resim gibi eklenemiyor( ancak linke tıklayınca açılıyor ama senin bilgisayar açmıyor demek ki hayatım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…