Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy hanginiizn bebeğine ne diyeceğimi şaşırdım hepsi o kadar tatlı kii, ayırt edemiyorummm süper şeker bunlar..

özlem maviler süper yakışşmış oğluşa,

ranuna en son gönderdiğin fotoda ki elbisesine bayıldım süper yaa..bu arada adaş sayılırlar bebişler

nestle o nasıl bir krem peynir yeyiş öyleee, bu arda mama sandalyeniz dikkatimi çekti chiccodan dimi, bugün girdim baktım chicco ya ne tatlı mama sandalyesi dedim, anaa bir baktım sizinkiyle aynıymış::))çok pahalıydı ama buradakinin fiyatı 300-400 arası bişeydi, biz almadık mama sandalyesi, bebek arabasına ve araba koltuğuna oturmayan mama sandalyesine hiç oturmaz dedik, zaten lokantalarda da oturmuyor mama sandalyesine..

ben kkaanı göremedim yaa, açılmadı bir türlü, ama profilden gördüğüm kadarıya o daçok şeker,, ısıracam hepsini

chicco canım...valla 5 aydan beri onda yediriyorum..ben yedirmesem o saldırıyo resimlerde görüldüğü üzere:)) memnunuz yani sandalyemizden...

süper bu bebişler ya maşallah hepsine
aylin bereniz harika ve bi bebek bu kadarmı babaya benzer yahu,ilk başta fotoya bakıp ee baba nerde dedim çınar zannedip o fotoyu,görüntü kalitesi düşük olmasa hala dah abakınıcam baba nerde diye:)))

ali tuna sende başka bi karizma var kuzum

ve nisa hoş bi nostalji oldu,maşallah nasılda büyümüş,genç kız olmuş prenses

kaanı daha sık göster annesi,ayline katılıyorum tam bi türk delikanlısı maşallah kaşına gözüne

Ay hangi birini sayayım.
Utku çok tatlısın sen Özlem emzik tutacağinizda gözüm kaldı söyleleyim ben bulamadım böyle birşeyler (
Ranuna ya öldüm bittim resmen Nisa'ya benim kızıma kokoş diyorsun ben sizin dantelli çoraplarınızı yerim imii ..SAÇLAR FALAN SÜPER SÜPER
Aylin çok güldüm resimlere anacım kaç tane sigara içtiniz kuzu bütün kutuyu bitirmiş .Küçük kutup ayısı halinizede ayrıca bayıldık halılarda süper hangi birini sayayım maşallah 41 kere ...Bu arada gördüm de bu kadar benzerini görmedim hani koysan resmi isimsiz Çınar sanardım bu kadar olur
Tuğraaaa gülen yüzün hiç solmasın iyiymi gözlerinin içi gülmüş maşallah :))
Kaan maşallah sana asimai senin oğlan büyünce Kenan ımirzalioğlu gibi olucak valla kızlar kapıda sıra olucak .Kara kaş kara göz maşallah 41 kere ...

çok mersi teyzeleri...evet babasının kopyası..hiç mi anaya çekmez bir insan...şapkamızı bende çok seviyorum..hatta kaplanlı olanı da alayım diyorum...

sağol Özlemcigim. sadece dısarda taktırıyo işte onu. evde cekıp koparıyo. zaten uyanıkken de emmıyo evde.

Aybuke, Vidi, Derinzlm ...

Çok teşekkür ediyo oğluşum iltifatlar için: )

Babasınıda bikaç sene önce Kenan İmirzalıoğluna benzetiyolarmış (bence alakası yok)..ama oğlum babasından 100 kat yakışıklı..Umarım görmez bu yazdıklarımı delikafadulden

kuzu ya bak ya..nasıl da tatlı..gözler hele....maşallah...bu çınar da bizim çınar gibi biraz iricik di mi annesi:)))

aylin teyzesi doğru tahmin acık iricik bizim çınarda ama adaşların ten renkleride aynı pamuk gibi bembeyaz pürüzsüz

saç seyrekliği de aynı annesi...ay ne yapcaz ya ne zaman gürleşicek bu çocukların saçları...tüy gibi...bizim babamız da amcamız da kel...onlara çekmesin sakın((

nestle bizim ailede kel yok ama bizim cadı da tüysüz::)) bakalım ne zaman sırma saçlı olacak..

Bizim dedelerde amcalarda falan kel yok sanırım Ali Tuna onlara çekmiş. Doğdugunda çok saçlıydı.3 aylık olduğunda hepsi dokulmustuu.6 aylık oldugunda hepsı yenıden cıkmıstı ama daha acık renkte..

saç seyrekliği de aynı annesi...ay ne yapcaz ya ne zaman gürleşicek bu çocukların saçları...tüy gibi...bizim babamız da amcamız da kel...onlara çekmesin sakın((

kız Aylin bizim babamızda kel pardoonnkaydirigubbakcemile2 saç özürlü ama ikra nın saçlar nasıl hiç babaya çekmemiş laelaelaelaelaebizde ters tepki yaptı demekki bacımmmkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…