Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ImageShack® - Image Hosting sitesinden browse ye basarak bilgisayarınızda resim nerdeyse seçin sonra da start upload a basın...yükleme bitince yeni bir sayfa gelecek...sayfanın altına doğru inin http ya da html ile (unuttum da) başlayan ilk linki kopyala yapıp buranın mesaj kutusuna yapıştırın.... cevapla ya basınca zaten resim otomatik olarak geliyor....

Maşallah Ülkü nisaya Belkıs bu kız canınıza okuyacak sizin valla çok cin gibi bakıyor yandi babanız :))
Dersu maşallah oğluşuna kocaman olmuş tosun tam ısırmalık maşallah 41 kere .
RANUNA sağol canım 2 tel saçımız olduya hemen aldık tokaları :))

teşekkür edriz teyzeleri, canımıza okuyor şimdiden ama sonra nasıl olur bilmem,dün bebek arkadaşı geldi, erkek.. öptü diye kıyameti kopardı, çok komikti.

resim eklemeye gelince

imageshack ı açın, gözat kısmı var,tıkla, pc nden resim seç.alltta boyutlar var, ben 800 lü bişey vardı onu seçiyorum. onayla ..

yükleme bitince yeni bir sayfa geliyor, o sayfanın en altına in, adresler var, sanırım 2. adresti, kopyala buraya yapıştır, 2. adres değilse birini dene nasıl olsa olur birisi

maşallah utkuya mavişlerde çok yakışmış. bir an önce iyleş utkucum bizi kendini görmekden mahrum etme olarmı teyzeciğim.

barra ile nostaljii :))

doğumdan 1 gün sonra şubat 20.. saat 12 :15 de doğdu kuzum

Son düzenleme:
pınar a yollasam acaba benim oğlanı oynatırlar mı reklamlarında:)))) elinden kutuyu aldık diye bozuldu..geri verdik mecbur...

ayy çok şeker olmuş ... bizde geçen halamıza gittik halımız bize tramusu yaptı..
tramusuyu kesmeden önce halası berranın kollarını sıvadı parmaklasın diye ama parmaklamadı korktu sanırım kakaolu görünce .. çok şeker olmuş senin fıstıkda.. iyi düşünmüşsün resimlemeyi.. hep anı bunlar.. bize dayımız cd hazırlıyor slayt bişi yapıcakmış müzikli.. benim hamilelik resmim ultrason resimleri doğduğu günden itibaren bi kaç resim.. hazırlasın doğum gününnde çoğaltıp misaifrlere hediye vericez bakalım..

aylincim bu arada resim ekleyince sizinkiler nasıl büyük çıkıyor neden benimki link gibi oluyor anlamadım yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…