Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kardelen hanım emziğiniz çok güzelmiş
bende çınar hep emzik alsın istedim ama hiç almadı çok imreniyorum emzikli bebeklere
2 .ci olarak saçlarınız çok uzamış çok yakışmış
3.sen büyüdükçe çok çirkin oluyon maşallahhhhhhhhhhhhh
çirkin diyelimde nazar değmesin:)

teyzelerı cok tesekkur edrız.Sibel teyzesi annesi resım yuklemeyı yenı basardı da ondan ancak tanıstırdım sızlere. bızde de sac yok tüy gibi.ama kız sanıyolar gene de.

ozlemm78 masallah canım ogluna gercekten cok tatlı agzı burnu okka gıbı derlerya
maşallah dıyım yıne nazar degmesın...

çok tatlı bunlar yaaa, kardelen maşşallah saçlar iyice uzayınca daha da büyük görünüyor tatlım benim

özlemm senin oğlanı benim kıza benzettim desem gülmezsin sanırım, valla sanki benim kıza benziyor, saçını azlığı seyrekliği,alnının açıklığı surat yapısı vs. benziyor, göz kaş ve burunda ayırlıyoruz ama kafa yapısı benziyor yaa

maşallah kuzularıma yaa uzun zaman oldu girmeyeli nasılda büyümüşlerr hepsine teker teker maşallah diyorum Allahım nazarlardan saklasın hepsini....yirim onları yirim..

ahmet erkin yakışıklım hoşgeldin uzun zamandır görmedik seni özlemişiz valla kocaman olmuşsun sen maşallah
senin kıyafetlerini gülüşünü yirim ben yavrummmmmmmmmmmmm

sagolun kızlarr valla biz anlamıyoruz bize hep aynı gibi geliyolarr dışardan maşallah ne kadar büyümüş deyince büyüdügünü anlıyorum sizede öyle geliyomu sanki hep aynı sekilde kalıyo igibi geliyo yaa çok eski resimlerine bakınca anlıyorum yada biri söyleyincee demekki doğruymuş annelerin gözünde bebekleri hiç büyümezmiş derlerdi hakikaten öylee şimdi bakıyorumm subat bebeklerinee kocaman geliyolar gözüme nasıl büyüdüler yaa Allahım saglık sıhat versin hepsine nazarlardan korusunn...

maşallah hepsine..ayyy cook tatlı bunlarr yaaa...yerim sizi bennnn hammmm..saka maka kocaman oldular zaman ne kadarda cabuk gecti.allah yavrularımızın hepsine uzun ömürler versin.saglıkla büyüsünler...

arkadaşlar nasıl resim ekliyosunuz yaa bende yapıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…