Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah oğluşuna eflatun..nasılda masum duruyor ölee..maşallah canım benim

teşekkür ederiz canım hepimizin kuzularını Allah nazarlardan korusun sonunda başardım yüklemeyi

huriyecim maşallah oğluşuna çok tatlı.........resim yüklemeyi bende beceremiyorum buraya....uzun zamandırda denemedim doğrusu...

teşekkür ederiz semra teyzesi ben de aylin ve belkısın söylediklerine göre yaptım zor da değilmiş aslında bu arada aylincim belkıscım teşekkür ederim sayenizde nihayet yükleyebildim oğluşumun fotolarını

eflatun maşallah oğlunu ilk kez görüyorum çok tatlı allah bağışlasın allah uzun ömür versin

ay benim resimlerin neden çıkmıyo yaaaaa offff bi sürüde yer işgal ettim kusura bakmayın yapmıyorum artık

bişey değil canımzemuszemus oğlun saçları uzun olunca sanırım benimkine göre kocaman duruyor maşallah, çok yakışıklı ismet bey.:kedi: bebeklerde tuluma bayılıyorum, kızımda da var kadife pembe tulum, bayılıyorum onu giydirmeyeopuyorumnanaktan

ay benim resimlerin neden çıkmıyo yaaaaa offff bi sürüde yer işgal ettim kusura bakmayın yapmıyorum artık

canım sen yanlış yeri kopyalıyorsun da ondan, sayfanın en altına in, orada adresler, forum 1 falan diye çıkıyordu sanırım,sayfanın en altındaki çıkan adreslerden üsttekini kopyala buraya, o zaman olur boshayallersmile

canım maşallah yenı gördüm resimleri.ve ancak kısmet oldu anılı görmek.

cok yakısıklı canım kot pantolonda cok yakısmıs bayıldım dogrusu.

arasıra görelım anılın resımlerını bende koyuyorum arasıraa canım optum kendıne cook ıyı bakk.

..............................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
canım cok tatlı oglusun masallah.
ördügün kazakla ve rengıde ayrı bır yakısmıs ogluna canım masallah.

yeliz bu kazağa bayıldım süper olmuşş,ee tabi taşıyan da önemliii..))

oy maşallah beyaz tenine çok güzel yakışmış maviler çok güzel olmuş yeliz bende ip alıyımda öriyim oğluşuma

oğluşumun birazcık saçı vardı artık hiç yok 4 numaraya vurdurduk doğum gününe kadar uzar biraz inşallah

Son düzenleme:
hamarat yeliz harika olmuş kazağınız oğluşunada çok yakışmış rengini faan çok güzel uydurmuşsun kıskandım ya
arda beyimizde çok yakışıklı olmuş maşallah cicileride çok yakışmış.

kıskanma asiyecim örerim sanada nolcek
hepinize teşekkürler kızlar saolun

ARDA çok büyümüş maşşalha yavruya beşikteki gülen resmine en az 5 dk baktım takıldım kaldım çok güzel çıkmış çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…