Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl resim eklendiğini bulamadım yani beceremidm bi kere yapmıştım ama unuttum bende avatar olarak koydum minik tatlı oğluşumu profilimede koydum bi kaç tane çalışmalarım devam edecekinşallah becericem sizin gibi koyabilicem :)

aşkım aşkım aşkım aşkım aşkımmmmmm

Tüm bebeklere maşallah hepsi birbirinden güzeller ya hani arkadaşlardan biri demişti çok güzel çocuklar doğurmuşuz diye valla hi öyle .
Kardelen şaşkın ördeğim çok sevimlisin sennnnn utku senin bacakalrını koparırım valla tombikk .
Ahmet Erkin in de çanta sapına asılmış ben size neler yapıcam bakışına bayıldım .Serap özletme kendini gel ara sıra .
Emekkkkkk annenin gülen yüzünü almışsın sen allahım soldurmasın ...
Unuttuğum varsa ne olur kusura bakmayınnnn ...

arkadaşlar nasıl resim ekliyosunuz yaa bende yapıyım

imageshack iaç, oradan ilk kutucuğun üzerine tıklayınca pc nden resimleri bul, istediğin resmi seç, aşağıdaki kutucuğu seç, 600 lü bişey vardı onu seçiyrum ben. sonra yüklemeyi başlat, yükleme bittikten sonra altta adres çıkıyor, en alt sayfaya bak. o adreslerden üsttekini kopyala buraya yapıştır. bu kadar basitopuyorumnanaktan

ay ben bu emek çınar ı çıtır çıtır yerim....bu ne tatlılık...bu ne güleryüzlülük böyle....

ay bizim bızdıklar doldurmuşlar yine buraları tatlı tatlı
güzel gülüşlüler güzel bakışlılar

elemtere fiş kem gözlere şiş :))
hepsine kocamann maşallah

ayy Allahım yaa emek çınar yerim ben seni yaa bu çocugunda degişik bir havası var yaa çok sevimli yaa ısırasım koparasım geldi o gülen yüzünü annesi izin verde bir kokluyımm tü tü tü Allahım nazarladan korusun gülen yüzün hiç solmasın inş tatlım benim...

koklamak ne demek serapçım ısır ısır

cok guleryuzlu masallah.
kotunuzda cok guzelmıs ıste.kot arıyorum demıstın ya

[/URL][/IMG] benim bal oğlum inşallah yapabilmişimdir

canım maşallah şapkasıda harikayış beni oğluşum gibi buda sıkıntılı galiba hemen çıkarmak istiyor:)

saol canım evet oylee sapkaya bı turlu alısamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…