Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim kızlar yeliz o gülüşünde bide dişleri olsaydı nolurdu daha dişimiz yokmafoldumben

ayyy yine kuzular basmış burayıııııı...bir kere bu emek çınar ı ısırmak farz oldu...eflatun biz bu bebişi nicedir niye görmüyoz bakim.....sunseettt çok tatlı bu oğlan....ayakkabıları da yakıyor yani....hepsine aylin teyzelerinden koca bir ısırık...mümkünse popolarına:))

teşekkür ederiz teyzeleri yeni öğrendik eklemeyi kolaymış aslında ama bilmeyince bir yol gösteren gerekiyordu bundan sonra arada ekleriz artık

arda, emek çınar kocaman maşallah sizlere annişin mavi kazağı da ayrı bi yakışmış hani )

ha bu arada ben burdan fotoğraflara baktıkça baktıklarım kocaman benim oğluşum onların yanında küçücük gelirdi şimdi benimkine de teyzeleri kocaman diyorlar ya fotoğraflar kocaman gösteriyor ya da insana kendi çocuğu hiç büyümüyormuş gibi geliyor

oy oy maşallah yaa ısmet Anıl ne tatlısın ve annen ne kadar üşengeç huriye neden bu kadar bekledin de bu yakışıklıdan mahrum bıraktın bizi saçalarına kara kaşına kara gözüne bayıldım ben senin .
EYıF olur hayatım bizde çok zor ekliyorduk resim biraz daha deneme yap bence :))
Yelizzzzz çok güzelmiş kazağınız akıllı iplerden mi kazağınız süper olmuş ama senin oğluş maşallah kazağın mavisini geride bırakmış gözleriiiii
ARDAAA sen kocaman delikanlı olmuşsun kuzum maşşallah sana ama aynı Huriye teyzen gibi senin annen de tambel daha bol resim kızlar bakalım bakalım doymayalım kuzulara ...Neden kestirdiniz saçlarını yaaa kızıcam size (

yok özelmcim akıllı ip değil evde olan ipler vardıonlardan ördüm

yok canım öle bi iddaam yok hele senin ördüğün kazağın yanında lafı bile olmas
mesajını gördüm cevapta yazdım balım

ya niye bu yazılar çıkıyo büyük resim olarak çıkmıyo.....olmuyo... olmuyo

Son düzenleme:
günaydın güzel annişler,

oglumla bugun erkenden kalktık aksam 21. gıbı uyuyunca sabah erkenden kalkıyoruz böyle
canım masallah ogluna.

2.cocugun herhalde.

cok seker hepsı. hepsıne kocaman bır maaşallah ımageshack te resım boyutları vr canım yuklemeden once buyuk boyut olanı sec.

yaşasınn sonunda yaptımmmmm bu da benim oğlum eymen talhamm

canım maşallah eymen tugra ıcın ugrastıgın kadar varmıs canım masallah bu ne yakısıklılık böyle saglıklı <bır omur dılıyorum oglusunaa.

Denizler prensi hakikatten prenssin maşşallah sana saçlarına bittim altın çocuk :))
Eyif bak uğraştın biraz ama değmiş bizde eymen beyle tanışmış olduk çok yakışıklı oğlun maşşallah.
Kardelen teyzemmmmm çok çirkinsin sen yaaa şapkanızda pek bi yakışmış kıskandım valla pembiş pembiş öpüyorum seni kocamannnnnnnn...Sevgi sen kandırıyorsun valla bizi pek bi akıllı duruyor resimlerde nazardan mı korkuyorsun hımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…