Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canım cok saol.öptük seni.
emellllll ya bunu yemek lazım amaaaaaaaaaaaaaa.....şıklığımı desen, ayakkabıları mı desen, yok olmadı 3 tel perçemi mi desen..kuzu bu kuzuuuuu
sorma heryeri baska güzel kızımın ...çok saol teyzesi.öptük seni....maşallah kuzuma kıcını kasıyım bariiii kızımın ..
ONUN PALMıYESıNı yerim ben bide büyük kız oturmuş bebeksin sen derin hanım bebekkkkkk

maşallah sana prensesssssssss

yee teyzesi gelde yeee...mucccckkkss

ayy cok seker bayıldım.cıdden cok yakısmıs Derinciğime kırmızılar. gule gule gıysın kuzum. coraplar etek kontras super olmus annesı.

saol canım çok tesekkür ederiz.evet çook yakıstı hayatım.süslü bu teyzesi çook süslü.muccckksss öptük sizide.

Kızlar yaa ben bu Şubat bebeklerine daha önce niye çok gelmemişim. Maşallah hepsine çok tatlılarr

bayadır gelemiyorduk :)
buda benim rüküş kızımaklinialirimsmile

senin rüküş kızının gössslerini yerim ben, maşallah subannallaaahh, ibşaa sen naptın yaaa evdeki her ayrıntıyı görelim diye mi kocaman gönderdin::))) maşallah oğluna büyümüş te araba da sürermiş, denziler prensi çok yhuşuhkuyuz maşallahhh, harikasınız yaa

ya aybüke sen doğumgünü resimlerini niye eklemiyon yaaaa

irem hanımda ne kadar rüküş olsada çok güselll

bu minik kuş çok büyümüş maşallah
çokta güzelleşmiş
gözleri renkli dimi

ya aybüke sen doğumgünü resimlerini niye eklemiyon yaaaa

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeylülülülülülü

üşeniyorum yaaaaa :kedi:dur senin için bidene yükleyeyim...

Son düzenleme:

berra motorda :)

antalya, düden şelalesinin denize döküldüğü yer kuş bakışı :))

Son düzenleme:
ranuna ben bu kızı yerim , maşallah maşalla, yeliz doğumgünü bölümüne yüklüyorum oraya bakarsn canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…