Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özlem ilk ve son foto süperr, gerçi derinin her hali süper de, bahsettiğim pozları çk iyi yakalamışsnız...öptüm çirkin böcüğüüüüü, çok tatlı bee çirkin dmeeye dilim varmıyooo

özlem ilk ve son foto süperr, gerçi derinin her hali süper de, bahsettiğim pozları çk iyi yakalamışsnız...öptüm çirkin böcüğüüüüü, çok tatlı bee çirkin dmeeye dilim varmıyooo
Yok kız ne yakalaması poz veriyor O çok cadı yaa bildiğin gibi değil .:))
benim komşumda gelince Derini sevmeye oyyy çok çirkinsin sennn diyor onun kızıda 8 yaşında hemen kızıyor anne neresi çirkin yaaa diye ...

yerim ben o cadıyı :))) annesi maşallah cok tatlı olmus hiç koymuyorsunki resimlerini görelim meleğimizi.
oo pozu yerim ben büyümüşte pozda ve4rirmiş.anacım bunlar herbişey yapıyorlar agzımız acık kalıyor kuduruk bunlar.bu arada kacıncı katta oturuyorsun özlemcim sen.ayyy dikkat et kuzum yaa. çok yüksek.öpüyorum seni ve minnosumu.

Sorma Emelim çok acaip gitigide daha da hızlı büyüyorlar galiba.Evim 4.kat aslında ama yüksek kesimlerinde yer aldığı için Bursanın gökdelen gibi duruyor :))
Balkon için yaz gelmeden tedbir alıcaz canım muhtemelen ek korkuluk taktırıp yükselticez biraz daha demirleri bakalım kısmet tabii

vallahi çok çirkin billahi çok çirkin senin bu kızın özlemmmm...o yüzden onun yanaklarını ısırıp ısırıp kopardım ekrandan...böcükkkkkkk şeyyyyyy

annesinin mezuniyet kepiyle..belki bulaşır dedim ama okumayacak bu çocuk...hiç sevmedi..saniyelik bu pozu anca yakaladım...

URL=http://img85.imageshack.us/i/dsc03190.jpg/]
[/URL]

aylıncım kep takmak ıstemesede yakısmıs sen ne dersen de canım
ALLAH o gunlerını de görmeyı nasıp etsın sıze canım...

oyyy tatar ramazanın kepini yerum benn .. kız valla içimden geçti bu çocuk büyük adam olucak.. inşallah onugünleri görürüz hep beraber.

valla o gunlerde de yazarmıyız acaba. hangi üni. yi kazandı dıye inşaallahh cumlemıze. sonra erkek annelerı olarak askerlıklerını ayy ayy cok uzak gbı gelıyo ama gelır cabucak. ve inşallah saglıkla goruruz cumlemiz. tatar ramazan optum senı kep cok yakısmıs.

bizde de şimdiden takım olayı basladı. aslında taa doğunca vardırya o geyık. teyzemızın aldgı fb sveatshırt . bende seve seve gıydırdım tabı .)) baba da bjk bakalım napcak garıbım Utku..

ama cok yakıstı oğlumaa sarı lacıvertt :))

aylinciğim cok yakısmıs cınarıma yerim onun totosunu ben...allah o günleri görmeyi nasip etsin bizlere.

canım hiç yakısmamıs utkucuguma dogrusu.galatasaraylı olsaydı feci yakısırdı :))))
bu arada iyi babası giydirmiş bizimki eve sokmazdı((
babamız fb li annesi gs li...
ama ben simdiden basladım cimbom dedirtmeye.ama cok isterdim gs t-shortü giydirmeyi kuzuma.ama babası aldırmaz bile.
saka bi yana utkucuguma hersey yakısır.

sağol canım. babamız o kadar fanatık degıl ama gene de dıyo kartal olacak dıye. valla gıydıren soyan benım o kadar da hakkım olsun:)) hem dısarı cıkarken yoktu yanımızda babamız.
ama szın daha zor fb bjk gene anlasır da gs olunca daha bı ezelı rekabet. ben derin in babasını desteklıyorum bu hususta:)) derın cok guzel bı fb li olurr :)))

aHHHH Aylin inaşşallh görürüz o günleri gurur duyarız çocuklarımızla ağlarız mezuniyetlerinde allahım hepimize ogünleri yaşatmayı nasip etsin .
Özlemmmm bu mudur ? bence budur Fb kesinlikle çok yakışmış teyzeye selamlar tebrikler :)))

ay ben ne zamandır bakmıyordum buraya ya canlarım benim hepside çok tatlı olmuş
Nİsa yerim senin eteğini bennnn,bi kokoşta bu çıktı başımıza ya:))
Berrayada artık babası bi harley alsın,baksana kızımız motorcu olacak:)
Aylincim Allahım o günleri bi gösterse bize,başında tutmasada çok yakışmış çınara kep
vee
DERİNİMM,ay parçası gelinim benim harikasın hayatım.senin her halin ayrı bi çikinn( çirkin değil ha çikinn bizde öyledir)
bide ben orda çok yakışıklı bi fenerli gördüm,koçum benim bee işte budur.ben oğlumu FBli yapamadım bari sen doğru yolu bulmuşsun yakışıklım
Allahım hepsini nazarlardan korusun.tü tüü tüü maşallahhh

Sağol canım benim .Valla ben FENERLı olmayana vermem kızımı :)) Babamda böyle derdi ama gel görki eşim GS lı .Sen döndürmeye çalış bence yavaş yavaş :)))

bunlarda bizden
saçlarımız kesilmeden az önce

ve ilk kuaför deneyimimiz

işte bittiii

Ya inanamıyorum sana nasıl kıydınnnnnn ...nasılllllll .....
Kuaförünüz de pek havalı bu arada ...Aynada yansıyan görüntün bir annenin evladına bakışı ne kadar içten allahım hepsini koruusn

ay özlemcim valla hiç kıyasım yoktu inat ettim bu zamana kadar kestirmicem diye evdekilerle ama çok terliyordu anlatamam.sırf öyle hasta olcak korkuma kestirdim.yoksa nasıl kıyayım valla.ama dediğin gibi onu öyle hayran hayran seyrettim.ilkleri ne kadarda önemli oluyor bizim için dimi:))

efemmmmmmmm çok yakışıklısın maşallah kuzum
bende özlemin deidği gibi bakışına takıldım kaldım hülyam
bu arada sende çok güzelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…