Yok kız ne yakalaması poz veriyor O çok cadı yaa bildiğin gibi değil .:))özlem ilk ve son foto süperr, gerçi derinin her hali süper de, bahsettiğim pozları çk iyi yakalamışsnız...öptüm çirkin böcüğüüüüü, çok tatlı bee çirkin dmeeye dilim varmıyooo
Sorma Emelim çok acaip gitigide daha da hızlı büyüyorlar galiba.Evim 4.kat aslında ama yüksek kesimlerinde yer aldığı için Bursanın gökdelen gibi duruyor :))yerim ben o cadıyı :))) annesi maşallah cok tatlı olmus hiç koymuyorsunki resimlerini görelim meleğimizi.
oo pozu yerim ben büyümüşte pozda ve4rirmiş.anacım bunlar herbişey yapıyorlar agzımız acık kalıyor kuduruk bunlar.bu arada kacıncı katta oturuyorsun özlemcim sen.ayyy dikkat et kuzum yaa. çok yüksek.öpüyorum seni ve minnosumu.
aylinciğim cok yakısmıs cınarıma yerim onun totosunu ben...allah o günleri görmeyi nasip etsin bizlere.
canım hiç yakısmamıs utkucuguma dogrusu.galatasaraylı olsaydı feci yakısırdı :))))
bu arada iyi babası giydirmiş bizimki eve sokmazdı((
babamız fb li annesi gs li...
ama ben simdiden basladım cimbom dedirtmeye.ama cok isterdim gs t-shortü giydirmeyi kuzuma.ama babası aldırmaz bile.
saka bi yana utkucuguma hersey yakısır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?