Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
behiyecim ana kız yakıyorsunuz ikinizde çok tatlısınız ya

sümeyyecim pardon isim özürlü biri olarak kusuruma bakma:) ama hakkaten öyle birde kızının beresine bayıldım çok yakışmış cimcimeye el örgüsümü hazır mı?

sümeyyecim pardon isim özürlü biri olarak kusuruma bakma:) ama hakkaten öyle birde kızının beresine bayıldım çok yakışmış cimcimeye el örgüsümü hazır mı?

hazır canım.. evet çok yakışıyor bızdığıma ücretide çok komik bi rakam. 5 tl :)

oyy oyy ülkü nisacık çok tadlu maşallah.. yesinler onun fiyonklu elbisesini.. yaa bu kızlar çok tadlu oluyorlar.

ya bu kızların hepsi manken olmuş..berra kuzum sen ne kadar büyümüşsün 3 hafta da öyle..ülkü nisa nın da elbisesi belgin doruk:)) o bi küçük hanfendi:))

ya bu kızların hepsi manken olmuş..berra kuzum sen ne kadar büyümüşsün 3 hafta da öyle..ülkü nisa nın da elbisesi belgin doruk:)) o bi küçük hanfendi:))

belgin doruk mu?:roflol::roflol: aaa çok hoşuma gitti benzetme, bi de saçlar yerinde olsaymışşsırnaşık şeyneyse bidaha giydirdiğimde dudağına bir de ben yapacağımdelikafadulden

ayyy cokkk tatlı bunlar yaaa hepsi birbirinden güzel... maşallah .....sercecik ve ranuna sapkalar ikinizinde cok güzel bayıldım.

bu minik kuş çok büyümüş maşallah
çokta güzelleşmiş
gözleri renkli dimi

evet gözleri renkli canım

serçecik kuzun çok tatlı maşallah.

canım çok yakışmış güle güle giysin kuşun çok tatlı olmuş ya:)

ayyy cokkk tatlı bunlar yaaa hepsi birbirinden güzel... Maşallah .....sercecik ve ranuna sapkalar ikinizinde cok güzel bayıldım.

hepinize teşekkürler kızlar...öpüldünüz..

Oy oy oy prensesler basmış burayı prens de binmiş kırmızı arabasını kızları gezmeye götürmeye geliyor maşallah hepsine 41 kere

YELıZ TEYZEM BENıMı ÖZLEMıŞ :)))
Ben çok çirkinim benim benim neyimi özledin ?
[/URL][/IMG]
Peki madem öyle biraz gerineyim kendime geleyim
[/URL][/IMG]
Sana kıyamam bennnn hadi bir poz daha o zaman
[/URL][/IMG]
Özgürlüğümün son günü doğduğum gündü :))

Haydi gezmeye ah bir yürüsem ...
[/URL][/IMG]
Bittiiiiii bu kadar ....
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
ÖZLEEMM cok ttalı kızın varyaa masallah en cok da ılk poza bıttım vallahii canımm

oyyy oyyy derin hanım gelmisss hoşgelmiş sefalar getirmiş.. çok şekersin kuzum sen.
seni karyolanamı hapsettiler kuzum.. ahh biz orda olsaydık kapar alırdık seni ordan..

Derin kuzusuu mıncıklarım bak o cirkin olunca büzülen dudagını ve minik burnunu. cok şekersin şeker kız candy

yavrum benim yaaaaaaaaa
derinim canımın içi
özlem hakikaten ben bu kızı çok seviyorum
görsem kucağıma alıp sevmeye öpmeye kıyamam okadar yani
binlerce 41 kere maşallah
çok güzel çok maşallah

oyyy
bittim yaaa ben bu prenseslere
hepsini ayrı ayrı sıkıştırmak lazım bu fıstıkların

ÖZLEEMM cok ttalı kızın varyaa masallah en cok da ılk poza bıttım vallahii canımm

ama gerçekten çok çirkiiiiiiiiiiiiinnnnnn.......:)))
yerim ben bu çirkiniiii....maşallah.....

Derin kuzusuu mıncıklarım bak o cirkin olunca büzülen dudagını ve minik burnunu. cok şekersin şeker kız candy

yavrum benim yaaaaaaaaa
derinim canımın içi
özlem hakikaten ben bu kızı çok seviyorum
görsem kucağıma alıp sevmeye öpmeye kıyamam okadar yani
binlerce 41 kere maşallah
çok güzel çok maşallah

oyyy
bittim yaaa ben bu prenseslere
hepsini ayrı ayrı sıkıştırmak lazım bu fıstıkların

Hepinize Derinden kokulu öpücükler ...Benden de teşekkürler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…