Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
masallah kuzular cok tatlılar.
Ben Alı Tuna nın saclarını yaza kadar kestırmeyı dusunmuyorumç
Nasıl kıydın gercekten o saclara cok guzelmıs

Ya bebeklerınızın ısımlerını cok bılmıyorum ama tanımaya calısıyorum hepsı cok tatlılar gercekten.

yelizcim teşekkürler canım..kız ne güzelliği çöktüm gittim valla,ama olsun yinede böyle iltifatlar duyunca insana bi gaz gelio sağol hayatıma.s.

Melekcim dedim ya bende düşünmüodum ama nasıl terliyordu anlatamam,tırstım yani(

Hülyadan özendim bende oğluşumun traştan önceki sonraki halini koyuyorum: )

Traş öncesi gezme turları...

Babasını kucagında zaptedilirken...

Her ne kadar saaçı kesilsede,uykudan uyanmış ve yinede terlemiş hali: )

hülya bu tam efelerin efesi olmuş...kuzummmmmm...ya kilosu filan yerinde bu çocucğun..2 aydır almadık filan demişin ama maşallah topaç gibi..gayet sağlıklı....

asimai bu oğlan tam türk erkeği...tam bir yağız delikanlı...maşallah ona da..kömür gözlü şeyyyy

asimai bu oğlan tam türk erkeği...tam bir yağız delikanlı...maşallah ona da..kömür gözlü şeyyyy

Geçenlerde eşim Kaanın başının arkasını kontrol ediyodu..İnternette araştırma yapmışta türklerin kafalarının arkası düz olurmuş falan..Kendininkide öyleymiş, biz Türk soyundanız kesin diyo: )

Efe maşallah çok tatlı,kolları falan tam ısırmalık

tüm delikanlılara sıhatler olsun diler ve kocaman öpücüklerimi gönderirim . daha sağlıklı saçlarınız olsun kuzucuklar.

aay bunlar buyumusler tras olmuslaar. sıhatler olsun kuzularaa. cokk yakısıklı olmussunuz. bzıımkının henuz cok seyrek bakalım ben ne zaman seyredıcem hulya gıbı. hulya bakıslar cıdden cok anlamlı ve sevgı dolu.

Amannnnn Ezel gelmiş .Ya bu çocuk çok yakışıklı ve sert bayılıyorum valla büyüklüğü aman aman allah nazarlardan saklasın ...

Amannnnn Ezel gelmiş .Ya bu çocuk çok yakışıklı ve sert bayılıyorum valla büyüklüğü aman aman allah nazarlardan saklasın ...

Oy oy oy teşekkür ederiz teyzesi..

Kızlar yaklaşmasın oğluma valla..Kimseyle paylaşamam..

Ewlendirmicemde zaten kafama koydum kaydirigubbakcemile3

ASıMAı bu bizim küçük kenan imirzalıoğlumuz ama öle evlendirmicem falan deme
dinlemez valla
tuttumu kızı kolundan dayanır kapına :)

kuzummm cok tatlı masallah
her yerdeee kar varr kalbımm senın bu geceee
bız hasretız burdaa karaa
nasıl daa uyumlu olduuu :)))

hülya efe çok büyümüş maşallah koca adam olmuş yav:)
herkes nasıl kıydın demiş ama bence çok yaıkışıklı olmuş iyiki kıymışsın
çok tatlı maşallah

özlem senin oğluşta çok tatlı çıkmış maşallah kuzuya
iyifikir karda fotoğraf çekmek istanbula kırk yılda bir yağdığı için hatıra kalır

bende kuzumun resimlerini ekliyim fırsat bulmuşken

tatlı cadım karçiçeğim :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…