Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

  • Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar buda benim yaramaz kuzum yılbaşı gecesi ben misafirle ilgilenirken sehpadan çikolata almış ve mutfakta sözde yemiş :)

[/url][/IMG]



bir senedir ilk defa böyle bir durumla karşılaştım :))

 
Son düzenleme:
Çiğdemcim maşallah Kutaya ne güzel dimi böyle kendi kendine uyumaları bu arada görüdüğüm kadarıyla çok ufak tefek değil oğlun yanaklar falan maşallah
 
çiğdem kutay yürüyor mu yürüyorsa aferin kuzuma bizde de sırık gibi boy var tay tay durmadan bile eser yok anca korka korka tutunarak yürüse
 
 
çiğdemcim hiç üzülme valla kutay gayet sağlıklı görünüyor...baksana kendi kendine bile uyuyor çocuk..daha ne yapsın annesi:) maşallah kuzuyaaa...eflatuncum daha hızlı sallayın der gibi bakıyor vallaaa....resmen delikanlı olmuş....maşşallah kuzucuğa:)))
 
saol aylincim :)
huriye yerim ben bu karagözlü kuzuyu çok tatlı maşallah.bizim salıncak maceramız ağlayarak bitmişti çok korktu kutay :)
 
berra bebeğini gezdirirken flaşlarımıza yakalandı :)




bebeğimizin güvenliğinide konturol da ediyoruz yani




 
Son düzenleme:
offf ya sümmeyye bu kızı bi kere yemelik bana yollasana ya içim giidyor valla bu nasıl bir tatlılık ya hele o saçlar şubat kızlarınının en saçlısı berra hanım heralde maşallah kuzum sana ya
 
offf ya sümmeyye bu kızı bi kere yemelik bana yollasana ya içim giidyor valla bu nasıl bir tatlılık ya hele o saçlar şubat kızlarınının en saçlısı berra hanım heralde maşallah kuzum sana ya

saol canımbenim.. oyun gurubumuza gelebilrseniz ozaman istediğiniz kadar ısırmaya müsade var :)
 
sumeyye berra cok sırın ve sacları cok guzel masallah. bebegıyle de ne icten ılgılenıyo aferın bak kıza :)))ben cok sevrım sacla oynamayı. her fırsatta oğrencılerımın saclarını orerım bozarım yaparım :))) kızım olsa yanmıstı yani.
 
Aman da aman Anıl da mı parklara gitmiş maşallah sana çok sevimli ya bu çocuk böyle fırlama bir bakışı var süper valla .Şapkanıza ve tulumunuza bayıldım Huriye el örgüsümü şapka gezmediğim mağaza kalmadı bulamadım bu şapkalardan çok kullanışlı görünüyor ayrıca .
Kızzzzz Berraaaa valla annen bizi kandırıyor sen Şubat bebeğimisin gerçekten koca kız olmuşsun da bebeklerle mi oynuyorsun maşallah sana çok tatlısın çokkk .Saç konusuna hiç girmiyeyim yaram var gocunurum :))))
 
teşekkür ederiz teyzesi evet saçlarımız çok güzel kıvrım kıvrım bende öreyim diye hevesleniyorum ama daha örülecek kadar olmadı.. hele biraz daha uzasın.. zencilerin saçları gibi hertarafını örücem :)
 

saol teyzesii evet koca kız gibi oynuyor valla.. bi işveler cilveler bi görseniz..artık konuşuyoruzda.. benim merrr anneee.. baba.. asçç gell filan bu kız çabukda konuşacak gibi 9.5aylık yürüdü herşeyini erken yaptı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…