Çiğdemcim maşallah Kutaya ne güzel dimi böyle kendi kendine uyumaları bu arada görüdüğüm kadarıyla çok ufak tefek değil oğlun yanaklar falan maşallah[/QUOTE
senede bir kerede olsa çok güzel özlem a.s .canım fotoyu yakından çektiğim için öyle çıkıyor facedeki resimlere bakınca anlarsın tatlım ne demek istediğimi :)
huriyecim kutay da 15 gündür yürümeye başladı ilk bir hafta sadece akşamları 15-20 dk kendi yürüdü öbür topiktede dediğim gibi 15 dk da biz alıştırma yaptırdık uyuttum ama çok hoşuna gitti yürümek alkış yapıyor kendi kendine .mesela o bir hafta boyunca ne sabahları yürütebildim nede gündüz istemedi yürümek akşamları açılıyordu bizde zorlamadık.bir haftadırda baktı istediği gibi heryere girip çıkıyor 1 dk durmamaya başladı hem hoşuma gidiyor onun pıtır pıtır evin içinde dolaşması hem korkuyorum dalgınlığıma falan gelirde başına bişey gelir diye gitgide zorlaşıyor çocuk bakmak kızlar opuyorumnanaktan ben bu smileyi çok sevdim ya delikafadulden
offf ya sümmeyye bu kızı bi kere yemelik bana yollasana ya içim giidyor valla bu nasıl bir tatlılık ya hele o saçlar şubat kızlarınının en saçlısı berra hanım heralde maşallah kuzum sana ya
Aman da aman Anıl da mı parklara gitmiş maşallah sana çok sevimli ya bu çocuk böyle fırlama bir bakışı var süper valla .Şapkanıza ve tulumunuza bayıldım Huriye el örgüsümü şapka gezmediğim mağaza kalmadı bulamadım bu şapkalardan çok kullanışlı görünüyor ayrıca .
Kızzzzz Berraaaa valla annen bizi kandırıyor sen Şubat bebeğimisin gerçekten koca kız olmuşsun da bebeklerle mi oynuyorsun maşallah sana çok tatlısın çokkk .Saç konusuna hiç girmiyeyim yaram var gocunurum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?