Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kardelen bebek berra bebek ve derin bebek çok tatlısınız maş.gülen yüzünüz hiç solmasın.çınar yerim senin kravatını küçük adam çok tatlı olmuşsun yakışıklı prens.emelcim doğum günün kutlu olsun geç oldu ama kızın ve sen çok tatlısınız pastanızda süper :)

özlem yaa yiycem ben bu oğlanıı, kendi kızımı görüyorumm yaa bu kadar olmaz,resmen kızımın erkek versiyonuu, seninki saçtan geçmiş ama biizmkini..

oturuşları dans edişleri bile aynıı..

çok şeker çooookkk

diğer bebişler de çok şekerler, Allah nazarlardan korusun hepsini

Derin çok tatlısın kız sen allahım nazarlardan korusun maşallah Emelcim ailene ve sana da kocaman maşalllah allah ağzınızın tadını hiç bozmasın .
Aman da aman yakışıklım dans edermiş gel beraber oynayalım kibar oğlum benimmmm .Özlem boyutları 1020 li bişey var ya onu seç canım ozaman oluyor

ege cınar ,yerım o mınık burnunu senın....derınım guzel perensesim....eray kaan...yakısıklım...ayy kelımeler yetmıyor hepsınızde cok guzelsınız..ahh su toplantıyı bır yapabılsek tum bebeklerımız bır araya gelse ne super olucak

utkum bir oğlan çocuğunda böyle duru bir güzellik maşallah sana yavrum yaa
çok tatlısın sen

emelcim derin de çok tatlı olmuş doğum günün kutlu olsun
ne şanslısın sen böyle baba kız elele sürprize boğmuşlar seni :)

amin canım . benımkının de son gunlerde uzadı teyzesı. onlerı bayaa artık gelıyo gözune. kulak ustlerını kendımız duzeltmıstık artık bı berber yuzu gorme vaktı geldı gbı.

Sabahları erken kalkar bitiririm işimi her yemekten sonra fırçalarım dişimi
[/url][/IMG]
Akıllı durdum parka gitmeyi hakettim ilk (sayılır ) park keyfimiz
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Babacım sen bırak bundan sonrasını ben hallederim ...
[/url][/IMG]
Aferin bana kocaman bir alkışş
[/url][/IMG]

sibel teyzesı cok teskkur edıyor utku sana ve opuyormus oole dedı...
kız derın sen hakkaten fırcalıyosunya cadı aferın sana. ve senın o badıden cıkmıs göbüşünü gıdıklarım haberın olsun. ama en favorı resmım kaydıraktan ınıncekı o bilmiş bakıslar.

özlemmmm
yerim ben bu derini yaa
çok bilmiş
dişlerini de fırçalarmış
bugün ben de eşime demiştim biz ne zaman kaydıraktan kaydıracağız çınarı diye :)))

Son düzenleme:
Tabii hayatım ne sandın valla alıştırmak lazım yavaş yavaş .
Ah hemde nasıl bilmiş şimdiden deli ediyor beni eller falan bişeyler anlatırken ölüyorum bitiyorum .
özlemmmm
yerim ben bu derini yaa
çok bilmiş
dişlerini de fırçalarmış
bugün ben de eşime demiştim biz ne zaman kaydıraktan kaydıracağız çınarı diye :)))
Valla havaları güzel gördükçe gitmek lazım nasıl sevindi Derin herkese el sallıyor yanında sallanan çocuklara bakıyor çimlerde falan yürütttük oturdu yere cimenleri koparmaya çalışıyor çok zevkli onları böyle görmek açık hava da ii geldi ohh mis gibi siz bizden daha da şanslısınız o konuda .Eve uzak sayılır bizim park arabayla ancak gidiliyor ama bundan sonra her fırsatta parktayız

bunlar bizim dün babaannelere gitmeden önce sahilde yaptığımız küçük yürüyüşten görüntüler

derin çok tatlısın.artık kim tutar seni bütün parklar seni bekler.çınar ın saçlarına zaten diyecek söz bile yok.maaşallah.yürüyerek bizi çatlatmayın lütfen.

cınar o lüleler ne oyle kıvırcık kuzum benim. ne guzel tam yuruyo artık masallah. koca delıkanlı gozukuyo sahılde fink atıyo bence annesı bu dıkkat et :)))

sağolun teyzeleri
valla özlemcim şimdiden çapkınlığa başladı bile bir sürü bebekle karşılaştık o gün erkeklerin yüzüne bile bakmadı kızların peşine takılıp gitti zor ayırdık P

özlemm o yerdeki askının aynısı şuan benim evde de duruyor yerde::)), Nisa en son kıvırıp kıvırıp oynuyordu.fermuarlı sveeti de çok hoş duruyor, çok yakışmış

derin bebek çok şeker olmuşsun yaa, o yanaklarından sarkan dudaklarını yirim senin, diş te fırçalarmışş, Nisa da fırçalıyor ama çekmek hiç aklıma gelmemişti, dur ben de çekeyim::))

çınar bey, maşallah senin kıvır kıvır saçlarına, gözlerinden yaramazlık fışkırıyor bu çocuğun,

çok şekerler yaaa, maşallah bebişlere

sibel o resimdekioyuncağı bir anlatır mısın canım, ya da fotosunu çek gönder, ilginç bişeye benziyor, Nisa ya oyuncak alacağım da..

bu utkuya diyecek yok...yılın masum prensi...çınar yılın en maharetli prensi...büyük adam gibi sokaklarda bi başına ne güsell valla....derin hanım da yılın şirinesi....yılın yanak güseliiii.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…