Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:)) sağol aylincim

belkısçım o resimdeki şu yaramaz toplar canım ya
sadece yakından çekilince bir farklı görünmüş

Allahım Allahım hepsi birbirinden tatlı hangi birine ne diyeyim ki şimdi utku, ege çınar, çınar demir ve deee derinler nazar değmesin size çok tatlısınız çok ısırdım sizi

çok güzel görünüyorsunuz..allah nazarlardan saklasın...hele kuzumun o tombul yanakları yok mu..pastanızda yeme de yanında yat cinsinden....yedin mi yoksa:)))
tesekkür ederiz hayatım....yedim valla ne yapayım:)))

emelciğim senın doğum gunun de kutlu olsun nıce yaslara aılenle. kızınla aynı burcsun demek ne guzel. ana kız supersınız kısaca.
saol canım benim.evet aramızda 15 gün var aynı burcuz:)
tesekkür ederiz tatlım.sende aramıza hos geldin...yada gelmişmiydin ilk defa görüyorum seni:)

aaminnnnnnnnnn.... çok saol hayatım....
tesekkür ederim safak teyzem:)

Allahım Allahım hepsi birbirinden tatlı hangi birine ne diyeyim ki şimdi utku, ege çınar, çınar demir ve deee derinler nazar değmesin size çok tatlısınız çok ısırdım sizi

senide kocaman öptüm sibel teyzem tesekkürler:)

utkucugum cok masum cok yakısıklısın sen kuzum...gercektede böyle masum ve uslumusun acaba yoksa bu bir numaramı:))) ço sekersin masallah sana

derin prenses bu derinlerin hepsi kuduruk ve bilmiş oluyor sanırım....afferin sana akıllı kuzum nede güzel fırcalıyorsun dişlerini bende arkadasına alayım hemen bir tane diş fırcası...cok iyi yapmıssın özlemcim parka götürmekle ben bir türlü cesaret edemedim toz pis kir grip v.s....oturtmak istemedim...neyse gidince ıslak mendille temizler oturturum.ne güzel eğlenmiş baksana.saclar falan uzamıs cok seker olmus yaa maşallah teyzesinin gülüüüüü..bu arada ayakkabılar pişti :))) hehehe ama biz küçükken almıstık artık olmuyor:)))

çınarrrr ohhh kuzum sahillere atmıs kendini mis gibi....(gerci bizde sahildeyizde ama oralar bi baska güzel)
saclar cok fena bitik durumdayım....yürüyüşüne bak yaa havalı havalı ölürüm teyzem yaz geliyor artık sahil kum deniz kızlar bikinililer v.s
belki bizde bu yaz ordayız :) derinle gezersiniz elele artık :)

tüm teyzoşlara tesekkurler kardeşlerımızı ve teyzoslarımızı opuyoruz kocaman kocaman.

teşekkür ederiz huriye ve emel teyzesi

valla emelcim bana mememm diye saldırısını aynı halasına yaptığı gibi bikinililere de yaparsa yandı kızlar ne diyeyim :))
valla ne süper olur kısmet bakalım

maşallah çınara ne yakışıklı bir pressin sen öyle yerim seni ya çok tatlısın saçların karizman ayrı bi süper starsın sen a.s

emelcim ben arada takılıyordum buraya ama tam anlamıyla sizlerle tanışamadım artık burdayım inş

dün şile ye gitmeden nike larımızı giyip, babamızın çorap çekmesini komple boşalttık....anne toplar ne de olsaaaaa:))

ve servet değerindeki koltuğumuzda keyif çatıyoruzzz..o esnada babası da nası ödeyeceğini düşünüyo:))

yalnız ben çınar ın artık adam gibi resmini hiç çekemiyom kızlar...kurt kaçtığı için içine...sinir oluyorum...anca bu kadar işte....

Son düzenleme:
ve servet değerindeki koltuğumuzda keyif çatıyoruzzz..o esnada babası da nası ödeyeceğini düşünüyo:))

hayırlı olsun güle güle kullansın çınarcık.. babasının canı sağolsun öder bi şekilde.. ee baba olmak öle kolay değil..
baba var bide şam babalığı var
bizimkiler şambabalığını kabül etmediklerine göre ödeyecekler kuzucukların herşeylerini :))
nasıl laf etmişim ama.. bizim babamız bi görse böle dediğimi ne eder beni bilmiyorum :)

valla sümeyyecim bizim babamız şu model...deriz ki önce mesela çocuğa kıyafet lazım...dolabı dolu ya der...ne kıyafeti?? sonra alışverişe çıkarız...ben genelde ucuz yollu şeylere giderim...bi bakarım adam doldurmuş bi sürü markalı zımbırtı...ya almayalım..bak çocuk çabuk büyüyor filan...olay tersine döner anlayacağın..sanki o istemişte alışverişe çıkmayı ben mani oluyomuşum gibi..bu erkekler kesinlikle bi tuhaf:) gerçi oto koltuğunda ikimişzde römer demiştik...bi onda anlaştık:)

maşallah kuzucuk sana en rahat yolculuklar senin olsun güle güle kullan koltuğunu çok yakışmış paşamıza.güle güle kullanın aylincim iyi gezmelerde inş.nıke larda çok yakışmış söylemeden geçemicem.bende baktım dün nıke ama burdaki nıke ta çocuk ürünleri satılmıyormuş.hoş pekte şaşırmadım.sırnaşık şey

valla cınar paşa gıbı kurulmus koltuguna manzara seyredıyo. grısını tabı kı babası dusunsun. kazasız belasız kullanın inşallah.

2 Çınara da kocaman maşallah Valla Çınar bu saçlarla çok can yakar Fethiyede aman Sibel sakın baba oğul gönderme valla plaja :)))
Aylincim sizin babanız çoştu zaten geçen oyuncak alışverişi ardından sana robot ardından oto koltuğu allah bol ve hayırlı kazançlar sağlık sıhhat versin de gerisi kolay yanii biz alalaım onlar ödesin :))
Tüm yorumlarınız teşekkeürler hepinizi öptük kocaman muhaaaaa

evet özlemcim sorma battık bu ay...doğum günü, nikah filan da bu aydı ya...iki yakamız kıtalararası gibi oldu..biraraya gelmez artık:)

Ayyy sÜpermıŞ koltugu valla aylıcım...hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı rahat rahat oturmayı nasıp etsın...artık sızı tutana ask olsun....kuzumda cok sevmıŞ anlasılan rahatlıgından senı bıle gÖzÜ gÖrmÜyor:)
esormanlarıda tam olmus cokta yakısmıs annesı...gÜle gÜle gıyısın tatlıŞkom...

sorma özlemcim ya
ben o amborgoyu daha geçen seneden koydum zaten P
hani çınarın geçen yıl giydiği kuzu tulumu vardı ya onunla adil ışık'a girmiştik ben bişeyler denemeye kabine girdim bir çıktım bütün çalışan kızlar eşimin kucağındaki çınarın etrafında :1shok: yürü dedim bana kıyafet falan lazım değil kaydirigubbakcemile- bu smileyin tersi yok mu ya kravatından falan çekilen :))
daha da bırakmıyorum onları bir başlarına

maşallah çınara ne yakışıklı bir pressin sen öyle yerim seni ya çok tatlısın saçların karizman ayrı bi süper starsın sen a.s

teşekkür ederiz çiğdem teyzesi
siz de mesa sayınızı tamamlayın artık da biz de sizin bızdığı görelim

güle güle kullanın aylincim
inşallah hep böyle rahat rahat kullanırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…