tesekkür ederiz hayatım....yedim valla ne yapayım:)))çok güzel görünüyorsunuz..allah nazarlardan saklasın...hele kuzumun o tombul yanakları yok mu..pastanızda yeme de yanında yat cinsinden....yedin mi yoksa:)))
saol canım benim.evet aramızda 15 gün var aynı burcuz:)emelciğim senın doğum gunun de kutlu olsun nıce yaslara aılenle. kızınla aynı burcsun demek ne guzel. ana kız supersınız kısaca.
tesekkür ederiz tatlım.sende aramıza hos geldin...yada gelmişmiydin ilk defa görüyorum seni:)kardelen bebek berra bebek ve derin bebek çok tatlısınız maş.gülen yüzünüz hiç solmasın.çınar yerim senin kravatını küçük adam çok tatlı olmuşsun yakışıklı prens.emelcim doğum günün kutlu olsun geç oldu ama kızın ve sen çok tatlısınız pastanızda süper :)
aaminnnnnnnnnn.... çok saol hayatım....Derin çok tatlısın kız sen allahım nazarlardan korusun maşallah Emelcim ailene ve sana da kocaman maşalllah allah ağzınızın tadını hiç bozmasın .
Aman da aman yakışıklım dans edermiş gel beraber oynayalım kibar oğlum benimmmm .Özlem boyutları 1020 li bişey var ya onu seç canım ozaman oluyor
tesekkür ederim safak teyzem:)ege cınar ,yerım o mınık burnunu senın....derınım guzel perensesim....eray kaan...yakısıklım...ayy kelımeler yetmıyor hepsınızde cok guzelsınız..ahh su toplantıyı bır yapabılsek tum bebeklerımız bır araya gelse ne super olucak
utkum bir oğlan çocuğunda böyle duru bir güzellik maşallah sana yavrum yaa
çok tatlısın sen
emelcim derin de çok tatlı olmuş doğum günün kutlu olsun
ne şanslısın sen böyle baba kız elele sürprize boğmuşlar seni :)
Allahım Allahım hepsi birbirinden tatlı hangi birine ne diyeyim ki şimdi utku, ege çınar, çınar demir ve deee derinler nazar değmesin size çok tatlısınız çok ısırdım sizi
2 Çınara da kocaman maşallah Valla Çınar bu saçlarla çok can yakar Fethiyede aman Sibel sakın baba oğul gönderme valla plaja :)))
Aylincim sizin babanız çoştu zaten geçen oyuncak alışverişi ardından sana robot ardından oto koltuğu allah bol ve hayırlı kazançlar sağlık sıhhat versin de gerisi kolay yanii biz alalaım onlar ödesin :))
Tüm yorumlarınız teşekkeürler hepinizi öptük kocaman muhaaaaa
maşallah çınara ne yakışıklı bir pressin sen öyle yerim seni ya çok tatlısın saçların karizman ayrı bi süper starsın sen a.s
ve servet değerindeki koltuğumuzda keyif çatıyoruzzz..o esnada babası da nası ödeyeceğini düşünüyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?