Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkür ederiz özlem teyzemiz şapkamız el örgüsü benim babaannem ördü hem şapka hem atkı evet gerçekten çok kullanışlı kafa kulaklar boyun hepsini sarıyor atkı kısmını arkadan bağladık mı çıkaramıyor yoksa durdurmuyor diğer şapkaları kocaman öptük sizi opuyorumnanaktan

sümeyyecim gerçekten koca kız gibi oynuyor ya maşallah kuzuma özlem haklı valla hiç şubat bebeği gibi değil bu hele benimkinin yanında 41 kere maşallah benimki mümkün değil en fazla 2 dk ilgileniyor bir oyuncakla zorlarsak kafamıza çalıyor oyuncakları alsanaalsanasmile

aman da aman kayram buraya da gelmiş ısırdım o yanakları beyaz kuzum benim

berra sen ne tatlı prensessin ya öyle insanın yiyesi geliyor seni.bebeğinle ilgilenmeni yesinler senin tatlı melek :)

berracım harika görünüyorsun bebeğim.. 41 kere maşallah sana

sevilaycım, ben seni ve bebişini ilk kez görüyorum, harika görünüyorsunuz ikinizde, oğlun çok tatlıymış maşallah, sen de çok güzel görünüyorsun... ikinize birden maşallah

masallah bebeklerin hepsine rabbim nazardan korusun
seneye bizde koyarmiyiz bebeklerimizin resmini böyle insallahhhhh

berra massalah sana sen buyudunde bebekle mi oynursun annem...sümmeye senın bu kız cok akıllı olucak massalh gelişimi cok güzel...allahım nazarlardan korusun kızınıda cümlemizinkinide

kutaya massalh..annesi cok yorulmuş senmisin onu unutan oda başının caresine bakmış işte hemde cok anlayışlı annemin misafiri var bide ben yük olmamayım demiş ogluşun..
ismet anıl ucurrrr beni anne..der gibi bir hali var

canım teşekkür ederiz ama o resim bizbizeykenden kalma misafir varken hiç uyumaz benim oğlum özelliklede kendi kendine:)).ama bir karar aldım artık akşamları sallayarak uyutmuyorum yere yatırıyorum bende yanına yatıyorum öyle uyumasını sağlıyorum 2 akşamdır.bakalım böyle istikrarlı devam edebilcekmiyim sanmıyorum ama hafta sonu gündüzde uygulamaya çalışıcam inş başarırım :dance:

kızlar imagesahackte ya da abload de de sorun var dimi, yüklenmiyor

Veeee bız geldıkkkkk
alıntı yapmayalım lÜtfen

Son düzenleme:
Ay çok tatlı yaaa bayıldım valla her hali başka alem maşallah kuzuma .hele tulumunu sürükleyişine öldüm resmen .Emel cim bu arada eşin fotoğraf çektirmeyi pek sevmiyor galiba :)))

yesin onu aylin teyzesi yesin yesin bitirsinnnnn....o bacakların yumukluğu, o bakışların fettanlığı hepsi ayrı alem yahuuuu

oyy ben sana kurban olayım derinim çok tatlısın maşallah.. mevlam nazarlardan esirgesin.. seni ve tüm kuzularımızı

TesekkÜr ederız teyzelerı.ÖptÜk sızı kocaman.....evet ÖzlemcıĞım kocıŞım pek foto cektırmıyı sevmez ve derının kuduruklugundan benı beklerken bıtık durumda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…