Aşk böcüğü kurulmuş çiçeklerin arasına oohhhh maşallah keyfine .Sizin oralara yaz gelmiş Belkıs ne güzel .Sanada bayıldım valla adaşımın dediği gibi bir liseli esmer kız gözleri yıldız yıldız ....diye bir şarkı vardı o geldi aklıma seni görünce ...
Elifff sen kekmi yapıyorsun elinde spatularla yazık ama cicilerin kirlenir çok cici olmuşsun maşallah sana .Elbisenizde bize Sibel teyzemizin gönderdiğine benziyor çok şık bayıldık ...
gecenin bu vakti beni mest ettin özlemkaydirigubbakcemile3, beni şımartıyorsun kuzumsırnaşık şey
iki özleme de teşekkürlerimi ileteyim tekraropuyorumnanaktan
bana genelde öyle derler özlem daha lise öğrencisi gibisin diye.siz de onaylamış oldunuz.otobüse binerim, öğrenci parası keserler, kapı çalar açarım , annen evde mi? derlerlülülülülülü
her sınav görevimde kapıdaki polislere görevliyim açıklaması yaparım, yetmez bir de görev aldığım okul müdürüne öğretmenim diye açıklama yaparım sositososito beni de sınava girecek öğrenci sanırlarsempatiksalakcinni
hatta nişanımda annemin arkadaşının kuaför salonuna gittim, kadın bana için için acıyormuş, yazık daha küçücük samiş (annem olur kendileri) böyle bişey yapmazdı, nasıl vermiş küçücük kızı, diye üzülüyormuş, derken sohbet esnasında öğretmen olduğumu söyleyince kadıncağız bir şaşırmıştıakannehir
anlayacağınız ilk görüşte anlaşılmıyor 5 yıllık öğretmen olduğum, müfettişler bilem şaşıyorsırnaşık şeysırnaşık şey
ooff amma çok konuştumlaelaelaelaelaetamam tamam sustum:1ninca: