Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
derine, utkuya ve kaana kocaman maşallah 2 prens 1 prenses yerim sizi

Son düzenleme:
Hepsi de çok tatlı maşallah, analı babalı büyüsünler. Darısı başıma inş.:ecrin_bebek:

Utkuuuu o bakış ne öyle kızları yakarsın valla cayır cayırrrrrr ....
Kaan senin dişlerini yerim ben .saçlar falan allahım ne ttalı ama biraz yaramazız galiba öyle mi deryacım

bu da bizden, ne zamandır yükleyemiyorduk

burada da biz babasıyla sohbet ede ede yürüyüş yapıyoruz, meğerse Nisoş uyuyakalmış, garibanın haline bak, Allah bilir ne kadar o halde uyuduysa artık::)))

Son düzenleme:
bu da ben:dilcikar::teytey:

kendimi sileceğim de öylesine paylaştım, kendi resimlerimizi gönderdiğimiz topiği aramayayım şimdi diye buraya yollayıverdim,kocaman göbeği görmezseniz sevineceeeeğimm:roflol::roflol:

sildim....

Son düzenleme:
maşallah kız ne göbeği ...göbek böbek kalmamış sende ...sen göbeği bende gör...
nisoşta çok tatlı olmuş maşallah..kocaman olmuş...

ay bu fıstıklar tam ısırmalık

belkıssss sen de arada kaynadın hadi iyisin :))

cok guzel kızlarımız ya fıstıklar tam. uyuyan resmı cok masum nısanın bayıldım. belkıscıgım bencede gobek mobek yok lıselı gbı cıkmıs pozun falan cok hoş

belkıscım nerde göbek ben göremedim yoksa içine mi çektin kaydirigubbakcemile3 fıstık gibisin maşallah sen hamilelikten önceki kilomdan da zayıfım diyordun dimi belli oluyor alkisalkisalkis
sana laf yetiştirmekten prensesler kaldı kocaman birer maşallah onlara da
prematüre bebeğimiz maşallah arkadaşlarına yetişti hatta birçoğunu geçti bile (mesela benimki 3800 doğdu ama 1 yaş 9800 ) o yüzden ayrıca kocamannnn bir maşallah

teşekkür ederim hepinize arkadaşlar, huriyecim evet bir zamanlar gebelik kilomdan daha zayıfım demişimdir, ama şimdi yine aldım kilo-tatlicadiarzu- göbeğide içine çekmedim yahu zaten çekerek yürümeyi ya da yaşamayı öğrensem göbek azalcak ama malesef saldıkça salıyorum:roflol:

yani ben fotoğrafta gördüğünüz halimden 6-7 kilo kadar zayftım da hep, şimdi o zamanlarımı özlüyorum

göbek yok diyen arkadaşlara kibarlıkları için teşekkür ediyorum,nezaketen de söylenmesi hoşuma gitti yaahuusırnaşık şeysırnaşık şey

dalga geçtiğimi sanmayın valla var göbeknaniknanik, hatta eşim sırf göbeğimi eritiyim diye sauna belt aldı, kullanmaya başlayacağım bakalım eriyecek mi?

göbek olmasa millet yine mi bebek geliyor diye sormazdı heraldesempatiksalakcinniklava:

deniz teyzemiz elifimizin fotosunu göndermiş, çok şeker olmuşbu cadııı, hele elbisesine bayıldım, çok yakışmışopuyorumnanaktanöpüyoruz onu Nisamla..ooyyy şeker şeker baby

Aşk böcüğü kurulmuş çiçeklerin arasına oohhhh maşallah keyfine .Sizin oralara yaz gelmiş Belkıs ne güzel .Sanada bayıldım valla adaşımın dediği gibi bir liseli esmer kız gözleri yıldız yıldız ....diye bir şarkı vardı o geldi aklıma seni görünce ...
Elifff sen kekmi yapıyorsun elinde spatularla yazık ama cicilerin kirlenir çok cici olmuşsun maşallah sana .Elbisenizde bize Sibel teyzemizin gönderdiğine benziyor çok şık bayıldık ...

gecenin bu vakti beni mest ettin özlemkaydirigubbakcemile3, beni şımartıyorsun kuzumsırnaşık şey

iki özleme de teşekkürlerimi ileteyim tekraropuyorumnanaktan

bana genelde öyle derler özlem daha lise öğrencisi gibisin diye.siz de onaylamış oldunuz.otobüse binerim, öğrenci parası keserler, kapı çalar açarım , annen evde mi? derlerlülülülülülü

her sınav görevimde kapıdaki polislere görevliyim açıklaması yaparım, yetmez bir de görev aldığım okul müdürüne öğretmenim diye açıklama yaparım sositososito beni de sınava girecek öğrenci sanırlarsempatiksalakcinni

hatta nişanımda annemin arkadaşının kuaför salonuna gittim, kadın bana için için acıyormuş, yazık daha küçücük samiş (annem olur kendileri) böyle bişey yapmazdı, nasıl vermiş küçücük kızı, diye üzülüyormuş, derken sohbet esnasında öğretmen olduğumu söyleyince kadıncağız bir şaşırmıştıakannehir

anlayacağınız ilk görüşte anlaşılmıyor 5 yıllık öğretmen olduğum, müfettişler bilem şaşıyorsırnaşık şeysırnaşık şey

ooff amma çok konuştumlaelaelaelaelaetamam tamam sustum:1ninca:

huriyecim daha açılmadı anıl ın resmi, yorum yapiim dedim, neyse yarın yine bakarım

bu arada özlem evet buraya bahar geldi sayılır yaa, soğuk günler geçti gibi, az önce balkona çamaşır
serdim mesela, bu saatte üzerimde sadece ince bir badiyle çıktım, hiç üşümedim. havalar ısınmaya başladı dedim içimden.

bende ekliyim kızımın resimlerini

attaya gidiyoruz ama resim çekiyim diye bezdirdim sanırım
küçük hanım kızdılmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…