Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
belkısssss hamileyken sen değil miydin o öğretmenler odasında bir arkadaşın moralini bozmuştu sen zaten biraz kiloluydun doğumdan sonra hiç veremezsin diye halt etmiş o cadı arkadaşın kötükedihüso kızların da dediği gibi liseli genç kız gibisin maşallah aklıma geldi de söylemeden geçemedim

kardelen seni yaramaz cadı seni sen ne güzel yazı yazıyorsun öyle bak biz kıskandık şimdi :asigim: ben de alıcam ondan oğluma kaydirigubbakcemile bizimki kesin kalemi yemeğe çalışır sırnaşık şey ama yine de bi deneyelim alkisalkisalkis

huriyecim kardelende ilk gördüğü zaman yemeğe çalıştı
arada ağzına sokup sonra tekrar yazıyor mürekkepliyor sanırım
şimdi alıştı nerde kağıt kalem görse hemen yazmaya çalışıyor
ben yazsın diye sürekli eline kalem veriyordum ağzına sokuyordu
bigün baktım kendi kenine almış bişeyler karalıyor
buarada ben akşam anıla yorum yazmayı unutmuşum
çok tatlı maşallah ben kardelenin dişleri gözükürken fotosunu çekemedim bitürlü
gerçi bizimkiler bukadar büyümedi henüz

Son düzenleme:
teşekkür ederiz sevgi teyzesi a.s. o sizin tatlılığınız biz de deneyelim bakalım ben daha hiç vermedim kalem ama çok özendim akşam deneyeceğim olumunekankayizsmile

anıl bebısımın uyku oncesı hallerı galıba cok mahmur bır şekerlıkte. kardelen de yaramazlık esnasında tam sevımlı bakmıs kı kızmayın bana noluurrr dıyor resmen kücük cadıı :)))

çooookk şirinsiniz siz
ismet anıl ve kardelenn

ikisinin de muzip cin gülümsemeleri ya
yerim ben sizi :))

bu arada allah bu yazı tahtalarını çıkarandan razı olsun valla
biz de izmirden almıştık gittiğimizde çınar da ilk önce direk kalemini ağzına soktu ama mürekkep olayı olmadığından temiz iş P :))

aldığımız boya kalemlerini eline vermeye korkuyorum delleniyo onları görünce coşuyo :))
allahtan yıkayınca çıkma özelliği var yoksa şimdiden bir sürü kenara koymamız gereken kıyafetimiz olacaktı

bu arada bu tahtalardan almayı düşünena arkadaşlar varsa bimlerde 1-2 tl civarında gördüm biz enayi gibi 5 tlye miydi neydi almışız izmirden :S

anıl one bakış yaaww yakuşuklu çapkınlık turlarına alıştırmamı yapıyorsun şimdiden

kardelen e bere ve mont süper yakışmış şekerliğine şekerlik katmış Allah nazarlardan korusun sizi

huriye inanmıyorum sana yaa, çok şaşırttın beni, taa fii tarihinde paylaştıklarımı hatırlamışsınbilmiyorumkismile çok doğru söylüyorsun, ben doğumdan 5 ay sonra çalıştım 1 ay kadar, o arkadaşlarla aynı okuldaydım, benle dalga geçip sinirimi bozanların dili bir tarfalarına kaçmıştısempatiksalakcinni ağızlarını bile açamamışlardı, o zevki yaşattı bana rabbimlülülülülülü:lepi:

bizimki de deftere yazı yazıyor daha doğrusu çiziyor, özel defteri var hanfendinin, bir de özel kalemi, çizip çizip duruyor, işin ilginci de biz 1. sınıf çocuklarının bazılarına hala kalem tutumayı öğreteceğiz diye uğraşıken bizim aşk böcüğü doğuştan kalem tutmayı beceriyor,sanki yıllardır yazı yazıyormuş gibi profesyonel tutuyor kalemi yaadelikafadulden

bu da sehpa kenarlarından köşelerinden vazgeçiremediğimiz çınar beyy

belkıscım övünmek gibi olmasın da zemuszemus hafızam kuvvetlidir duyduğumu okuduğumu gördüğümü kolay kolay unutmam hep senin gibi derler kız nerden hatırlıyorsun o kadar şeyi hatta arkadaşlarım kendi başlarından geçeni kendi anlattıklarını unuturlardı da ben böyle böyle olmuştu sen şöyle demiştin deyince biz bile unutmuşuz pes sana kızım beynini boş şeylerle doldurma böyle diye dalga bile geçerlerdi kaydirigubbakcemile3 ama elimde değil hani aklımda tutmak için özel çaba sarfetmiyorum fisfisfis

sibeeeellll bu tam bonus olmuş kız lüleri iyice karışmış ama çok datluuuuu alkisalkisalkis anlatmışın ya eliyle yolumu kesti meme dedi diye gözümün önünde canlandı o hali çok akıllı bu çınar ya bayılıyorum ona öpüyorum kocaman opuyorumnanaktan

ayyy coook uzun zaman oldu bakmayalı bakım hepsıne dedım ama yetısemıcem galıba.ama farkettımkı kocaman olmus bızımkıler bebek dııl cocuk olmuslar o bakıslar oyun oynayanlar hele berra ya bıttım resmen masallah.bebekle ne kdr gusel oynuo .bnmkı bebeklerın once gozlerını cıkarmaya calısıo sorada tokat manyaa yapıo.hıc sevmıo.karar verdım zaten bnm dıde tam bı erkek fatma.bebekle falan hıc ısı yok.cınarcımın sacları yakıo gene.hepsıne kocaman masallah .bende koycam kızımın fotolarını ve bundan sonra buraya zaman ayırcam.cok ozluorum cunku

maşallah ...anıl ...çınar..kardelen ...ne kadar büyüdüler ya gerçekten...
sibel nolcek bunların saçları yaz geliyo...çınarada çok yakışıyo..başka bi çocuk bu ya karizması var...
saçları kestirmeyi düşünüyomusun...ya ben hiç kıyamıyorum...ama sıcaklar artıp terleyince gözüm görürmü bilmem..şubat bebişlerinin hemen hemen hepsi 1. yaş traşını oldu ..bi çınarla biz kaldık...hayırlısı..

cınarın saclar cook uzamıs ya super. ben de cok guluyorum sıbel sen anlattıkca yaptıklarını masallah cınara.

annemın telefonunu yatagıma saklarsam gece arkadaslarımla konusabılırım sanıırm :)))

ama hemen bulup elımden alıyorlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…