belkıscım övünmek gibi olmasın da zemuszemus hafızam kuvvetlidir duyduğumu okuduğumu gördüğümü kolay kolay unutmam hep senin gibi derler kız nerden hatırlıyorsun o kadar şeyi hatta arkadaşlarım kendi başlarından geçeni kendi anlattıklarını unuturlardı da ben böyle böyle olmuştu sen şöyle demiştin deyince biz bile unutmuşuz pes sana kızım beynini boş şeylerle doldurma böyle diye dalga bile geçerlerdi kaydirigubbakcemile3 ama elimde değil hani aklımda tutmak için özel çaba sarfetmiyorum fisfisfis
sibeeeellll bu tam bonus olmuş kız lüleri iyice karışmış ama çok datluuuuu alkisalkisalkis anlatmışın ya eliyle yolumu kesti meme dedi diye gözümün önünde canlandı o hali çok akıllı bu çınar yabayılıyorum ona öpüyorum kocaman opuyorumnanaktan
teşekkür ederiz sevgi teyzesi a.s. o sizin tatlılığınız biz de deneyelim bakalım ben daha hiç vermedim kalem ama çok özendim akşam deneyeceğim olumunekankayizsmile
anıl bebısımın uyku oncesı hallerı galıba cok mahmur bır şekerlıkte. kardelen de yaramazlık esnasında tam sevımlı bakmıs kı kızmayın bana noluurrr dıyor resmen kücük cadıı :)))
anıla ve kardelene kocaman bir maşallah
çooookk şirinsiniz siz
ismet anıl ve kardelenn
ikisinin de muzip cin gülümsemeleri ya
yerim ben sizi :))
bu arada allah bu yazı tahtalarını çıkarandan razı olsun valla
biz de izmirden almıştık gittiğimizde çınar da ilk önce direk kalemini ağzına soktu ama mürekkep olayı olmadığından temiz işP :))
aldığımız boya kalemlerini eline vermeye korkuyorum delleniyo onları görünce coşuyo :))
allahtan yıkayınca çıkma özelliği var yoksa şimdiden bir sürü kenara koymamız gereken kıyafetimiz olacaktı
bu arada bu tahtalardan almayı düşünena arkadaşlar varsa bimlerde 1-2 tl civarında gördüm biz enayi gibi 5 tlye miydi neydi almışız izmirden :S
anıl one bakış yaaww yakuşuklu çapkınlık turlarına alıştırmamı yapıyorsun şimdiden
kardelen e bere ve mont süper yakışmış şekerliğine şekerlik katmış Allah nazarlardan korusun sizi
huriye inanmıyorum sana yaa, çok şaşırttın beni, taa fii tarihinde paylaştıklarımı hatırlamışsınbilmiyorumkismile çok doğru söylüyorsun, ben doğumdan 5 ay sonra çalıştım 1 ay kadar, o arkadaşlarla aynı okuldaydım, benle dalga geçip sinirimi bozanların dili bir tarfalarına kaçmıştısempatiksalakcinni ağızlarını bile açamamışlardı, o zevki yaşattı bana rabbimlülülülülülü:lepi:
Anılllll süpersin yaaa bayıldım sana ve dişlerine önleri 4 lemişsin senin göz kırpmalarını yerim ben .
Kardelen kız bu ne muzır bakışlar böyle nasıl da masum kız havalarında süper bayıldım
buarada ben akşam anıla yorum yazmayı unutmuşum
çok tatlı maşallah ben kardelenin dişleri gözükürken fotosunu çekemedim bitürlü
gerçi bizimkiler bukadar büyümedi henüz
anıl bebısımın uyku oncesı hallerı galıba cok mahmur bır şekerlıkte.
anıla ve kardelene kocaman bir maşallah
çooookk şirinsiniz siz
ismet anıl ve kardelenn
ikisinin de muzip cin gülümsemeleri ya
yerim ben sizi :))
ayyy coook uzun zaman oldu bakmayalı bakım hepsıne dedım ama yetısemıcem galıba.ama farkettımkı kocaman olmus bızımkıler bebek dııl cocuk olmuslar o bakıslar oyun oynayanlar hele berra ya bıttım resmen masallah.bebekle ne kdr gusel oynuo .bnmkı bebeklerın once gozlerını cıkarmaya calısıo sorada tokat manyaa yapıo.hıc sevmıo.karar verdım zaten bnm dıde tam bı erkek fatma.bebekle falan hıc ısı yok.cınarcımın sacları yakıo gene.hepsıne kocaman masallah .bende koycam kızımın fotolarını ve bundan sonra buraya zaman ayırcam.cok ozluorum cunku
maşallah ...anıl ...çınar..kardelen ...ne kadar büyüdüler ya gerçekten...
Anılllll süpersin yaaa bayıldım sana ve dişlerine önleri 4 lemişsin senin göz kırpmalarını yerim ben .
sağolun teyzoşları
Özlemcim bu arada hangi resimleri varmış acaba diye ben de dönüp baktım
bazen eşimle eski resimlere bakıyoruz diyoruz önceden çirkinmiş bu çocuk yaa
halbuki bize ne kadar güzel görünüyordu diyePP
insan bir tuhaf oluyor değil mi görünce :))
özlemcim alıntı yapmak istediğin mesajın sağ alt kısmında MQ butonu varya ona tıklıyorsun
en son mesaja geldiğinde de alıntı yap dediğinde cevap yazma sayfasında otomatik olarak çıkıyor
Buna da çok güldüm ben onu senelerdir H olarak görüyorum M miymiş akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?