Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özlemin yakışıklı oğluşu da buradlarmış..hoşgeldiniz paşam...teslim mi olduk kuzucuk:))

ozlem masallah cok tatlı cıkmıs fotolarda oglusun
bende ıstıom dıdo ayakta dursun bole foto cekım yaaa

hafızanı ayakta alkışlıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkis, bir ara müdürlük yaptım ben,1,5 sene kadar, müdürlük öncesine kadar bende de fil hafızası vardı, hiçbişey unutmazdım, ama o müdürlük benim hafızama dinamit döşediakannehir, yaklaşık 3 senedir süper ötesi unutkanımakannehir

Anılllll süpersin yaaa bayıldım sana ve dişlerine önleri 4 lemişsin senin göz kırpmalarını yerim ben .

Kardelen kız bu ne muzır bakışlar böyle nasıl da masum kız havalarında süper bayıldım

Çınarrrrrrr Utkuuuuuuuu gelirim ikinizide yerim ben böyle bir masumluk görmedim yaa Utkucum çok tatlısın sen .Yanlız Özlem çok tarz olucak bu çocuk söyleleyim . son traşlı hali öldürdü benii ...

Çınarrrr karıştır sen kuzum şöylee bir sallarsın saçlarını annen kızamaz sana .

Bu arada ben bütün sayfaları açtığımda direk son sayfayı tıklıyordum bu gece burayı tıklayınca ilk sayfaya bakayım dedim bir baktım Çınarrrrrr ayyy çok tatlı yaa minicikmiş ama yüz ifadesi falan hep aynı çok güzellll allahım tüm bebeklerimizi korusun yarabbim .aminnnn

teşekkür ederiz sevgi teyzesi a.s. o sizin tatlılığınız biz de deneyelim bakalım ben daha hiç vermedim kalem ama çok özendim akşam deneyeceğim olumunekankayizsmile

anıl bebısımın uyku oncesı hallerı galıba cok mahmur bır şekerlıkte. kardelen de yaramazlık esnasında tam sevımlı bakmıs kı kızmayın bana noluurrr dıyor resmen kücük cadıı :)))

anıla ve kardelene kocaman bir maşallah

çooookk şirinsiniz siz
ismet anıl ve kardelenn

ikisinin de muzip cin gülümsemeleri ya
yerim ben sizi :))

sibel bizde 2 tl ye aldık:))) 5-7,5 filanda vardı ama onlar hem büyüktü hemde yanlarında ekstra şeyler vardı abaküs harfler filan şimdilik küçük aldım yazı işini ilerletsin onlardanda alırız

yorum yapan alıntı yapamadığım tüm teyzoşlarımıza öpücükler a.s.a.s.a.s.

kıvırcığımızda gelmiş maşallah kuzum sana bence kestirmeyin saçlarını nooolursunuz
çok karizma böyle ayrı bir hava katıyor ona

utku çok yakışıklı olmuşsun sanada kocaman bir maşallah

tum teyzelerımıze kocaman mucukslar yollyuor ve tesekkur edıyoruz. yalnız hep aynı kişiler resım eklıyoruz. anneler hadın ama bızde gorelım szın kuzuları . nasıl buyuduklerı cok bellı oluyor resımlerden. ( bu arada pespese nasıl alıntı yapıyorsunuz kızlar)

sağolun teyzoşları
saçlarıız hakikaten çok uzadı ama henüz kestirmeye cesaret edemedik
bakalım sıcakları bekliyoruz
gerçi keseceğimizde de öyle kısacık falan yapmayız sadece buklelerinin ucundan alırız biraz

utkum sıhhatler olsun kuzum sana saç traşı karizmamızı kat kat arttırmış
bayılıyorum senin bu duru yakışıklılığına
maşallah kuzuma :)

Özlemcim bu arada hangi resimleri varmış acaba diye ben de dönüp baktım
bazen eşimle eski resimlere bakıyoruz diyoruz önceden çirkinmiş bu çocuk yaa
halbuki bize ne kadar güzel görünüyordu diye PP
insan bir tuhaf oluyor değil mi görünce :))

özlemcim alıntı yapmak istediğin mesajın sağ alt kısmında MQ butonu varya ona tıklıyorsun
en son mesaja geldiğinde de alıntı yap dediğinde cevap yazma sayfasında otomatik olarak çıkıyor

anıl one bakış yaaww yakuşuklu çapkınlık turlarına alıştırmamı yapıyorsun şimdiden

kardelen e bere ve mont süper yakışmış şekerliğine şekerlik katmış Allah nazarlardan korusun sizi

huriye inanmıyorum sana yaa, çok şaşırttın beni, taa fii tarihinde paylaştıklarımı hatırlamışsın çok doğru söylüyorsun, ben doğumdan 5 ay sonra çalıştım 1 ay kadar, o arkadaşlarla aynı okuldaydım, benle dalga geçip sinirimi bozanların dili bir tarfalarına kaçmıştı ağızlarını bile açamamışlardı, o zevki yaşattı bana rabbim

buarada ben akşam anıla yorum yazmayı unutmuşum
çok tatlı maşallah ben kardelenin dişleri gözükürken fotosunu çekemedim bitürlü
gerçi bizimkiler bukadar büyümedi henüz

anıl bebısımın uyku oncesı hallerı galıba cok mahmur bır şekerlıkte.

anıla ve kardelene kocaman bir maşallah

çooookk şirinsiniz siz
ismet anıl ve kardelenn

ikisinin de muzip cin gülümsemeleri ya
yerim ben sizi :))

maşallah ...anıl ...çınar..kardelen ...ne kadar büyüdüler ya gerçekten...

Anılllll süpersin yaaa bayıldım sana ve dişlerine önleri 4 lemişsin senin göz kırpmalarını yerim ben .

teyzeleyim hepinize çok teşekküy ediyoyum a.s. iltifatlayınıza layık olmaya çalışacayım hapinize kocaman öpücükleyyy opuyorumnanaktan işmet anıl

Son düzenleme:

Ay alemsin yaa ama yok ya Çınar o zamanlarda çok tatlıymış baktım bayıldım yine denizci tulumuyla olan hali falan süper ..
özlemcim alıntı yapmak istediğin mesajın sağ alt kısmında MQ butonu varya ona tıklıyorsun
en son mesaja geldiğinde de alıntı yap dediğinde cevap yazma sayfasında otomatik olarak çıkıyor

Buna da çok güldüm ben onu senelerdir H olarak görüyorum M miymiş akannehir

Buna da çok güldüm ben onu senelerdir H olarak görüyorum M miymiş akannehir

valla özlemcim çaktırma ben de sanki N gibi görüyordum bu gece yazarken farklı göründü sonra bir düşündüm bu olsa olsa multiple quote'in kısaltılmışıdır ya dedim ondan sonra öyle yazdım :roflol:

Bunlarda bizden
[/url][/IMG]

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
bize küçük bir peri gelmiş
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

oy ben bu küçük periyi yerim yaa
özlem çok tatlı olmuş derin

bu arada şu eline baktığı resim çok hoşuma gitti kartpostal gibi
hafif buğulu nostaljik bir havası olmuş

oyy oyy derin meleğimizde delmiş hoşdelmiş sefalr getirmiş gözümün göynümüz açıldı valla Allah nazarlardan kem gözlerden korusun kuzucuklarımızı..
ayrıca kıvırcık çınarımızda çok tatlı maşallah..berradan çok saçları var valla maşallah subhanallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…