Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağol canım çok teşekkürler makina soğuktaydı içeri alınca buhar yaptı haliyle sildik falan ama yok bende çok beğendim o halini .Dişlerimiz de görünüyor artık :)))

bi kaç sayfa geri gidince tüm güzellikleride gördüm.. anıl, kardelen ve utkucuğumada kocaman maşallah. ayrıca utkucuğumuzun traşıda çok yakışmış sıhatler olsun kuzucuk..
resimlere bakınca kardelininde yazı tahtasını gördüm.. ben niye akıl edememişim almayı bundan dedim bizim berra kalemlere bayılıyor bizde veriyoruz kalem eline kağıda çiziyor beyya yazıyor :)) bende alım bari kuzuma bu tahtadan

Amin Sümeyyecim .Sende çok açtın arayı doğum gününden beri görmüyoruz Berra yı .

Saç konusunda Çınar 1 numara zaten onu lüle farkıyla Berra takip ediyor bizimkiler tüy gibi :))

buda yeni şapkamız.. kısmet olursa seneye kışa aldım biraz büyük ama :))

Son düzenleme:
4. resimdeki dudağını yiyeyim senin küçük pembe peri sibel'e de aynen katılıyorum buğulu foto çok hoş çok orjinal olmuş alkisalkisalkis

aaaa ben derine yazarken berra gelmiş hoşgelmiş senin şapkanı yesinler kara boncuk

prenseslerde gelmiş ben akşam çıkmak zorunda kaldım
derinim küçük perim çok tatlısın berra da gerçekten çınara rakip
saçlar süper maşallah ikisinide
yanlız dikkat ettim bütün bebişler ayakta durabiliyor yada yürüyor
biz hala sadece emekliyoruz

tüm bebişlere maşallah bayıldım bende emirin fotoğrafın koyayım biir araa.

Huriyecim çok sağol canım öpüyoruz seni ve anılı ..

Berraaaa çok tatlısın kız sen bu arada kuzenin cicisine göz koymuş galiba .Şapkanızda süper ne demişler güzele ne yakışmaz ...

Ya ne kadar güzel çocuklar doğurmuşuz aferin şubat annelerine :)))

ayy kucuk perı derın uzun zaman aradan sonra cokta buyumus gordum senı .cok tatlısın bebısım masallah sana.
ya bu berra koca kız gıbı annesı .onu gorunce bnm kız 2010 subat dogumlu gıbı gelıo bana .masallah hareketlerı sacları kocaya gıtcek kız olmus berraabilmiyorumkismile

mugla yollarında molada

dıde ılk kez yurutecle tanıstı bugun aksam gerı gerı gıttı :)) becerıksızzz

aman aman güzeller geçidi....gözlerim kamaştı ..bu fıstıklar ne kadar güzeller ya..boncuk dide yi facelerde görüyoruz burayada gelmişşş...hoş gelmişşş..
berra sen ne kadar şirinsin be...gülüşünü yerim senin...
derinimizde tam afett..koccamaaan MAŞŞALLAH .Hepsine ALLAHIM nazarlardan korusun...

saolun teyzeleri.. maviş didemizde gelmiş maşallah sana kuzucuk senin o çikolatalı dudaklarını yerim ben. Allahım nazarlardan korusun tüm kuzularımızı.

oy oy
kıvırcığım berruşum ile mavişim didoşum de gelmişler hoşgelmişler güzellikler getirmişler :))
berra hakikaten o dudaklar tam ısırmalık genç kızlar gibi süslenmiş püslenmiş saçlar maşallah

çidoooo bak hakaret ediyosun benim fıstığıma
sen ne arıyosun yürüteçte falan bırak sen onu ayna karşısına geç otur izle
zaten bu gidişle yürümeden önce dansı öğrenecek cimcime :))

bu arada mor- yeşil cicileri acayip güzel gitmiş didenin ten ve saç rengine
10 numara

Çok sağolun teyzeleri Derinden ve benden kocaman öpücükler hepinize .

Çidooo valla arasıra göstersene Didonun yüzünü aşkol özlüyoruz yanii .Bende mola resmine bayıldım maşallah 41 kere .büyüyünce çok canlar yakacak çoookkkk ...

ooff ya kocaman oluyooo...
bu kadar çiçeğin rasına bide böcek koyalım dedim ama...ya büyük yada küçük çıkıyoo...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…