Sağol canım çok teşekkürler makina soğuktaydı içeri alınca buhar yaptı haliyle sildik falan ama yok bende çok beğendim o halini .Dişlerimiz de görünüyor artık :)))
bi kaç sayfa geri gidince tüm güzellikleride gördüm.. anıl, kardelen ve utkucuğumada kocaman maşallah. ayrıca utkucuğumuzun traşıda çok yakışmış sıhatler olsun kuzucuk..
resimlere bakınca kardelininde yazı tahtasını gördüm.. ben niye akıl edememişim almayı bundan dedim bizim berra kalemlere bayılıyor bizde veriyoruz kalem eline kağıda çiziyor beyya yazıyor :)) bende alım bari kuzuma bu tahtadan
prenseslerde gelmiş ben akşam çıkmak zorunda kaldım
derinim küçük perim çok tatlısın berra da gerçekten çınara rakip
saçlar süper maşallah ikisinide
yanlız dikkat ettim bütün bebişler ayakta durabiliyor yada yürüyor
biz hala sadece emekliyoruz
ayy kucuk perı derın uzun zaman aradan sonra cokta buyumus gordum senı .cok tatlısın bebısım masallah sana.
ya bu berra koca kız gıbı annesı .onu gorunce bnm kız 2010 subat dogumlu gıbı gelıo bana .masallah hareketlerı sacları kocaya gıtcek kız olmus berraabilmiyorumkismile
aman aman güzeller geçidi....gözlerim kamaştı ..bu fıstıklar ne kadar güzeller ya..boncuk dide yi facelerde görüyoruz burayada gelmişşş...hoş gelmişşş..
berra sen ne kadar şirinsin be...gülüşünü yerim senin...
derinimizde tam afett..koccamaaan MAŞŞALLAH .Hepsine ALLAHIM nazarlardan korusun...
saolun teyzeleri.. maviş didemizde gelmiş maşallah sana kuzucuk senin o çikolatalı dudaklarını yerim ben. Allahım nazarlardan korusun tüm kuzularımızı.
oy oy
kıvırcığım berruşum ile mavişim didoşum de gelmişler hoşgelmişler güzellikler getirmişler :))
berra hakikaten o dudaklar tam ısırmalık genç kızlar gibi süslenmiş püslenmiş saçlar maşallah
çidoooo bak hakaret ediyosun benim fıstığıma
sen ne arıyosun yürüteçte falan bırak sen onu ayna karşısına geç otur izle
zaten bu gidişle yürümeden önce dansı öğrenecek cimcime :))