Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tüm bebişlerimize maşallah cimcimeler çok tatlısınız
bunlarda bizden
,
annesine yardım ediyo kuzuuu :gitme:

sevcan sanırım o çamaşır sulu cif aman dikkat et canım bende onu kullanıyordum daha sanki iyi temizliyor diye ama ağır çamaşır suyu kokuyor baktım ömer yusufta hapşuruyor normaline döndüm biraz elerjik oğlumda benim gibi malesef.
arda inanaılmaz yakışıklı bir çocuk ya maşallah hele o yeleği kravatı koca adam gibi olmuş:)))

Son düzenleme:
nisa aşmışsın sen kendini teyzem maşallah sana arabada tutunarak gitmesine bayıldım:)))
berraya söylenecek söz yok sümeyyecim tam cimcime örgüleride acayip yakışmış.

maşallah ardaya hele o doğumgünü resmimde süper çıkmış...bide bu çocuklar nerde tehlike varsa onu istiyolr ya...nolcek bunlar...
aşk böcüğü nisaaaa.....sana ne demeli bilmemkii....çok şirinsin sen yahuu..arabalarda gezmlermi yapıyosun...seni böcük seni bal böcüğü:)))

valla sevcan helal olsun sana ne diim bende böle bi resim isterim ama içine herelde süt koyarım ancak çünkü kayra onu yere sıkmak bi yana direk yalamaya ve yemeye kalktığı için sonu pek güzel bitmez ya bu çoçuk nerde zarralı şyeler var ağzına götürüyooo yedin ömrümü evladımm:))

evet sevcan aman dikkat et gülüm, tuğra nın başına gelenler hepimize ders oldu, Allah yavrularımızı korusun

evet kızlar aşk böcüğü çok garip birşekilde hep arabada tutuna tutuna geziyor, tabi babası hep 30 km yle gitmek zorunda kalıyor ama Nisa çok eğleniyor, tehlikeli ama trafikte yapmasına izin vermiyoruz, ara sokaklarda işte.bir de arabada hoşuna giden müzik çalarsa görmeyin, dans ede ede popo sallaya sallaya geziyor::))

eyvahh eyvahhh çok temiz olacak bu arda cık anlaşıldı..ama annesi ellerine filan alerji yapmasın allah korusun..sen sakla o malzemeleri yine de...

arda cok yakışıklı adamsın sen massalah sana....ama olmadı ne o elındekı ..hem zıyanlık hem saglıksız hemde anneye bıton iş.....sevcan cok buyumuş arda...massalah ona

çok teşekkür kızlar
camları pencereleri cifledim kaloriferler acayip sarıtmıştı e dışalarıda yağmur toz toprak yapıyım dedim
son cam balkonluydu ilk önce balkonu yıkayım derken cif i içerde unutmuşum paşamızda hemen alıp yere boca etmiş ben kapıdan çıkana kadar bu hale geldi bi foto çekiiym dedim yaptıtklarının haddi hesabı yok valla ya sürekli camdan baktım allahtan hemen gördüm

sevcan ne kdr buyumus oğlusun.temızlık te yapıo baksana..
bnm kızda ellemesen kokacak .uzerını degıstırırken kuvvet kollarından yardım ıser olduk .bagır cagrı yapıos herseyı

çiğdem tam suç işledikten sonra mı çektin dideyi, özür dilercesine bir bakış atmış.

kirini gördünüzmü kızımın.
pasaklı dideeee
pasaklı dideeee-tatlicadiarzu-

gördüm çiğddem de pek bir yabancı gellmedi bana, aaa bu ne pasakllılık demedim acaba neden???

berra , nisa ve ardayı kaçırmışım ben ya
kızlar da arda da şıklıklarıyla yakıyorlar ortalığı
sevcan çok güzel yakalamışsın valla yaramazlık suçüstü
iyi aklına resim çekmek gelmiş :)

toplu halde gıda maddeleri deterjanların bulunduğu bir dolabı açsalar ilk iş en zararlısını nasıl seçip buluveriyorlar inanılır gibi değil
bela paratoneri çocuklar valla
gözleri 4 değil 8 açmak lazım bu afacanlarla

didem saçlar ne güzel uzamış kuzum senin
yerim ben senin o surat ifadeni

olmuş annesi olmuş hem fotoyu hem de didoyu çok güzel yapmışsın sen :)))

guzeller guzeli dide hasta mı omuş ..onun pasaklı halını yerım ben..massalah allah nazarlardan korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…