Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
semracım iyi ki de büyük büyük çıkıyor oh olsun
gözümüz gönlümüz doyuyor deniz paşaya :))
emzikli paşa seni :)
bir muzip gülümsemeli de bu oğluş
yerim ben bunu yaa

bu bebişler yamyam yapar adamı

OHHHHHHHH BEEE dünya varmış face ekleyiyorsunuz habire resim buraya koymak yok dimi oraya ekleyip buraya eklemeyenlerinkiler büyük çıksın inşallahhhh .Bizde doya doya bakalım .Maşallah Behlül de gelmiş yerim senin parmağınııııı da kamuflaj montunla emziğinide allahım nazarlardan korusun

derinnnn...berraaaaa....behlül beyyy ....allahımm cok tatlısınız kocaman olmusunuz masallah size...masallahhhhhh yerim hepinizi

çidoooo maviş prenses ayna güzeli kibar kız çok güzelsin sen maşallah kocamanından hem de

denizcik sarışın prens nam-ı diyar behlül bey sen de çok yakışıklısın be büyüyünce kim tutar seni şakkıdı semracım bu arada doğduklarında yüzlerinde kocaman duran emzikler küçücük kalmış dimi emziğini yesinler bunun opuyorumnanaktan

dide ve denize kocaman maşallah allah nazarlardan korusun sizi
çiğdem didenin alnındaki leke kaybolmuş sanırım yada ben öyle gördüm
kardelenin azda olsa var hala

dide ve deniz allahım nazarlardan korusun sızı ...ya nasıl sevıyım ben sızı ısırsam ısıramam ...mıncıklasam mıncıklayamam...ne tatlı şeysiniz yaaa...

ya ben şimdi bunların hangi birini sayayım...berra muhteşem bir küçük hanımefendi olmuş..aylin teyzesi buklelerine kurban...derin hanım çıtır çıtır susamlı simit yedim gitti...semracımmm bu tam bir jön olmuş...tamamdır..yakışıklı şeyyy...ay unuttuğum yoktur inşallah...hepsine birden kocaman bir ısırıkkkkk:)maşallahhhhhhhhhhhhhh

kardelen de varmış...yazmaya çizmeye başlamış bile akıllı bıdık...maşallah kuzuya annesi....

bızde de var canm hala az kaldı ama tam gecmedı aglayınca falan daha cok bellı oluo ama eskısı gıbı dııl .bende sana aslında onu sorcaktım ne durumda dıye.ınsallah gecıcekk.

Son düzenleme:

didoyu unutmussun:mymeka:
sen bıdaa benden kıremıt ıstersın yok sana kıremıt falanklava:

anammm çido cum o unutulacak bebek miiiii:) hay benim kafama kiremit düşsün emi:) anam senin kız sitenin nazarlığı zaten..o 2 adet boncukları yeter..bi de sen çok güzel pozlar yakalıyosun maşallah annesi...ben oğlumun genelde kafatasını çekebiliyom bu aralar...didocuğum aylin teyzen 2 adet boncuğundan sevgiyle öper güzel kızımmmmm...

bakın aşk böcüğümeeopuyorumnanaktan

üzerindeki elbisesi bir velimin hediyesi, el emeği..

aay iyiki de resım ekleyın demısım gozumuz gonlumuz acıldı. sırayla gıdeyım.

derin perisi su perısı cok tatlısın. ama o elını seyrettıgın foto cok ccook guzel cıkmıs annesı. o resmı buyut falan ıseyler yap.

berra kız senın saclar tıpkı kuaforden cıkmıs gbı fıstık. bıde annen modellı modellı toplamıs oğlan analarına nıspet ))) cok şirinesın bızdık...

çido o gozler ne oyle afetı devran resmen. ınsanın gozunu alıyor fotodan bıle canlısı ne guzeldır masallah 41 keree..

denız bu kadar cıcekten sonra cok yakısıklı bı bocek olarak temsıl etmıssın erkeklerı.

hepınıze masallah...

çok tatlısın sen nisoş anneye ne uzatıyorsun sen bakim belkıs bu aşk böcüğü iyice ayaklanmış yürüyo maşallah

nısa cım hosgeldın tatlım
elbısenı yesınler cok yakısmıs masallah ben bayılırım orgu elbıselere cok gusel duruo
bıde kocamı sıkayet edecem hazır yerı gelmsken
dıdeye elbıse gıydırmemı ıstemıo nemıs rahat dıılmıs yok esofman daha cok yakısıomus.:mymeka:kendımıze benzetcez cocuuu ona uysak 24 saat esofman gıyerıs artık.ama bn kızımı buyuk bır ıstıkrar sonucu kokoş yapcam işte:jeyyar:süprizzzzzzemuszemus

bu arada nısoş gelmiş elbısen cok tatlı fıstık sende oylesın.

çok teşekkür edriz teyzesi,
çok tatlısın sen nisoş anneye ne uzatıyorsun sen bakim belkıs bu aşk böcüğü iyice ayaklanmış yürüyo maşallah

yok canım yaa 2 adım adıyor ama henüz yürümüyor, dört değil 8 gözle bekliyoruz biz de ama o korkmuzu yenemedik

teşekkür ederiz canım kızımın şansı bu sene hep mordan açıldı, gelen hediyeler hep mor oluyor tesadüfen, Nisa ya da çok yakışıoıyor

benimki de elbiseyi pek tercih etmiyor,çocuk üşür eşofman giydir diyor, ama ben dinlemiyorumkaydirigubbakcemile3illa bildiğini okuycaksın dimi diyorkaydirigubbakcemile3 hatta bakıcımızın evine giderken bile, şık giydiririm Nisa yı, bana kızar eşim, yaa her halini gördü kadın, eşofmanla götürsene derlmaz: ben olmaz derim kızım kapıdan çıktığı an şıkır şıkır olmalıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhelebir yaz gelsiiinn yakcaz ortalığı ana kız, cicileirmizgeçen yazdan alındı hazır bekliyor:lepi:

dide ve deniz allahım nazarlardan korusun sızı ...ya nasıl sevıyım ben sızı ısırsam ısıramam ...mıncıklasam mıncıklayamam...ne tatlı şeysiniz yaaa...

hepinize çok teşekkür ediyorum..allah hepsini korusun...bizlere bağışlasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…