- Konu Sahibi EU3
-
- #3.781
dide ve denize kocaman maşallah allah nazarlardan korusun sizi
çiğdem didenin alnındaki leke kaybolmuş sanırım yada ben öyle gördüm
kardelenin azda olsa var hala
ya ben şimdi bunların hangi birini sayayım...berra muhteşem bir küçük hanımefendi olmuş..aylin teyzesi buklelerine kurban...derin hanım çıtır çıtır susamlı simit yedim gitti...semracımmm bu tam bir jön olmuş...tamamdır..yakışıklı şeyyy...ay unuttuğum yoktur inşallah...hepsine birden kocaman bir ısırıkkkkk:)maşallahhhhhhhhhhhhhh
bu arada nısoş gelmiş elbısen cok tatlı fıstık sende oylesın.
çok tatlısın sen nisoş anneye ne uzatıyorsun sen bakim belkıs bu aşk böcüğü iyice ayaklanmış yürüyo maşallah
nısa cım hosgeldın tatlım
elbısenı yesınler cok yakısmıs masallahben bayılırım orgu elbıselere cok gusel duruo
bıde kocamı sıkayet edecem hazır yerı gelmsken
dıdeye elbıse gıydırmemı ıstemıo nemıs rahat dıılmıs yok esofman daha cok yakısıomus.:mymeka:kendımıze benzetcez cocuuu ona uysak 24 saat esofman gıyerıs artık.ama bn kızımı buyuk bır ıstıkrar sonucu kokoş yapcam işte:jeyyar:süprizzzzzzemuszemus
ya ben şimdi bunların hangi birini sayayım...berra muhteşem bir küçük hanımefendi olmuş..aylin teyzesi buklelerine kurban...derin hanım çıtır çıtır susamlı simit yedim gitti...semracımmm bu tam bir jön olmuş...tamamdır..yakışıklı şeyyy...ay unuttuğum yoktur inşallah...hepsine birden kocaman bir ısırıkkkkk:)maşallahhhhhhhhhhhhhh
dide ve denize kocaman maşallah allah nazarlardan korusun sizi
çiğdem didenin alnındaki leke kaybolmuş sanırım yada ben öyle gördüm
kardelenin azda olsa var hala
aay iyiki de resım ekleyın demısım gozumuz gonlumuz acıldı. sırayla gıdeyım.
derin perisi su perısı cok tatlısın. ama o elını seyrettıgın foto cok ccook guzel cıkmıs annesı. o resmı buyut falan ıseyler yap.
berra kız senın saclar tıpkı kuaforden cıkmıs gbı fıstık. bıde annen modellı modellı toplamıs oğlan analarına nıspet ))) cok şirinesın bızdık...
çido o gozler ne oyle afetı devran resmen. ınsanın gozunu alıyor fotodan bıle canlısı ne guzeldır masallah 41 keree..
denız bu kadar cıcekten sonra cok yakısıklı bı bocek olarak temsıl etmıssın erkeklerı.
hepınıze masallah...
dide ve deniz allahım nazarlardan korusun sızı ...ya nasıl sevıyım ben sızı ısırsam ısıramam ...mıncıklasam mıncıklayamam...ne tatlı şeysiniz yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?