maşallah sümeyyecim ya bu kız büyümüş de küçülmüş vallahi çok tatlı çok akıllı maşallah Allah nazarlardan korusun
ohhooo bütün yaramalzıkları yapmış berra, ama annesi her an flasları yakıyor, takip altında haberi yok garibimin, dikkat et annesi şemsiyeyle dalmasın sana, hande ataizi misali::))
Allah nazarlardan korusun berrayı
Önce maşallah Nisaya bugün andık sizi kulaklarınız çınladımı Belkısçım Nisaya aldığın ayakkabılardan gördümde siz geldiniz aklıma .Sen patates kızartmaları yüyorsun da annene vermeden boğazından geçmiyormu maşallah sana 41 kere ...
Sümeyye sen bizi yiyon ama hadi bakalım maşallah diyeyim hakketten nufüsunu göster bakim anca o zaman inanıcam .büyümüş küçülmüş değil büyümüş artık resmen maşallah maşallah .Bu arada ufak bir eleştiri yapayımmı alınma ama o güzelim cicilere yağmurluğa ayrıca bittik ama şapka ııı -ıhhhh olmamış montun güzelliğini gölgede bırakmış .ikisi de süper ama birlikte olmamış sanki .
Her haline bayıldım ne kadar endamlı valla baktım baktım döndüm bir daha baktım .
Bu arada tezgahta öyle oturuyor mu gerçekten onun içinde kocaman alkisalkisalkis
berra cok şirin her halın kuzum. bende montuna bayıldım. ve cok anlamlı bakısların masallah. sıyah nokta dedıklerını de gordum annesı nazarlıgınız olsun artık onlar da.
Yok canım zannetmiyorum iz kalıcağını ama yinede tekrar bir cildiyeciye götür istersen .Birde acaba yağlı beslenme ile alakalı olabilirmi ki
saol canım evet siyah noktalarımız belli oluyor resimlerde ya çok moralim bozuluyor bunlara ara arada delik olmuş napıcam ben bunları ??ne tavsiye edersiniz ya kalırsa öle yerleri delik olursa hepp
Maşallah Berra ya Sümeyye nasıl başarıyorsun ya örgü falan bzi toka takıyoruz bin tane takla atıyoruz valla bravo yanii .
Nisa süpersin valla ne diyeyim ama şapkan artık küçülmüş bence sen onu atta annen yenisini alsın ( bende bu aralar şapkalara taktım nedense )
Belkıs ne işiniz var gelinlikçide nikahmı tazeliyorsunuz yoksa hımmm ....????
Allah tüm bebekleri nazarlardan korusun inşallahhhhh aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?