Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben buraya bayadır girmiyordum tam mankenlik yarışması gibi olmuş bay bayan modeller harikalar:)))
hepinize maşallah kuzucuklar.benim oğluşum fotoğraf çektirmiyor sizin gibi ama yakalıycam bir poz çok özletmeyelim bizde kendimizi:)))
bu arada belkıs velinde amma hamaratmış çok güzel elbise bir de benim en sevdiğim renk:) güle güle giysin nisoş.

hafta sonu alışverişe çıktık teyzemiz ve berrayla birlikde.. metrocity-avm giriş

kızım şortun fiyat etiketine bakıyor.. fiyatı uygunsa alıcakmış :)

anne bu çok pahalı kaçalım hadii :))

annesi ve kuzusu

teyzesi poz vermesini öğretti berraya artık pozda veriyor.

Son düzenleme:
bugun sabah annesi kahvaltı hazırlarken tezgahüstünde berra bisss içerken.

berra kendi kahvaltısını ettikden sonra bebeğini besliyor.. :)

reklam panosuna bakıyoruz:))

bugun ablalara abilere muzurluk yaparken :)

burdada kuşların peşinde koşarken :))

Son düzenleme:
maşallah sümeyyecim ya bu kız büyümüş de küçülmüş vallahi çok tatlı çok akıllı maşallah Allah nazarlardan korusun

maşallah sümeyyecim ya bu kız büyümüş de küçülmüş vallahi çok tatlı çok akıllı maşallah Allah nazarlardan korusun

saol canım evet valla çok akıllı maşallah.. bazen okadar şaşırtyıyorki bizi.. allahım korusun kuzularımızı.

ohhooo bütün yaramalzıkları yapmış berra, ama annesi her an flasları yakıyor, takip altında haberi yok garibimin, dikkat et annesi şemsiyeyle dalmasın sana, hande ataizi misali::))

Allah nazarlardan korusun berrayı

saol teyzesii.. aynen valla makina limde her halini çekiyorum .

Önce maşallah Nisaya bugün andık sizi kulaklarınız çınladımı Belkısçım Nisaya aldığın ayakkabılardan gördümde siz geldiniz aklıma .Sen patates kızartmaları yüyorsun da annene vermeden boğazından geçmiyormu maşallah sana 41 kere ...

Sümeyye sen bizi yiyon ama hadi bakalım maşallah diyeyim hakketten nufüsunu göster bakim anca o zaman inanıcam .büyümüş küçülmüş değil büyümüş artık resmen maşallah maşallah .Bu arada ufak bir eleştiri yapayımmı alınma ama o güzelim cicilere yağmurluğa ayrıca bittik ama şapka ııı -ıhhhh olmamış montun güzelliğini gölgede bırakmış .ikisi de süper ama birlikte olmamış sanki .
Her haline bayıldım ne kadar endamlı valla baktım baktım döndüm bir daha baktım .

Bu arada tezgahta öyle oturuyor mu gerçekten onun içinde kocaman alkisalkisalkis

berra cok şirin her halın kuzum. bende montuna bayıldım. ve cok anlamlı bakısların masallah. sıyah nokta dedıklerını de gordum annesı nazarlıgınız olsun artık onlar da.

ayy canım valla 2009 şubat 20 doğumlu berra.. evet yaa şapkamız aslında güzel ama herşeyle yakışmıyor bulamadık şöle güzel bişi aslında vardı bitane ama kayıp ettik. :) mecbur bunu kullanıyoruz yenisini aldık ama biraz büyük seneye kışa die aldım :)
tezgahda oturmuyor ayakda canım camdan pisi pisi çağırıyor kafasını dolaba vurunca dolaba ahhh ediyor.. çok bilmiş çokk.. ama dediğim gibi kalabalık aileyiz biz hergün yeni bişiler öğreniyor herkezden.

berra cok şirin her halın kuzum. bende montuna bayıldım. ve cok anlamlı bakısların masallah. sıyah nokta dedıklerını de gordum annesı nazarlıgınız olsun artık onlar da.

saol canım evet siyah noktalarımız belli oluyor resimlerde ya çok moralim bozuluyor bunlara ara arada delik olmuş napıcam ben bunları ??ne tavsiye edersiniz ya kalırsa öle yerleri delik olursa hepp

Yok canım zannetmiyorum iz kalıcağını ama yinede tekrar bir cildiyeciye götür istersen .Birde acaba yağlı beslenme ile alakalı olabilirmi ki

bugun prensesimle cıbı cıbı yaptık.. annesi onun saçını ördü ilk defa.. buda ilklerimizden :) okadar güzel duyguki anlatamam kızlar..o saçın her telini sevgiyle taradım ve sevgiyle ördüm rabbime şükürler olsun bana bu duyguyu yaşattığı için rabbim olmayan herkeze versin.

birazda camdan pisi pisi çağıralım dimi :)

Son düzenleme:
saol canım evet siyah noktalarımız belli oluyor resimlerde ya çok moralim bozuluyor bunlara ara arada delik olmuş napıcam ben bunları ??ne tavsiye edersiniz ya kalırsa öle yerleri delik olursa hepp

canım tv de ızledım bu tur problemlerde 1 tam lımonun kabuguna 6-7 adet karanfıl sapla
1 gun beklet ertesı gun bu karanfıllerı cıkart o problemlı yerlere sur .
bellı aralıklarla bunu tekrarla bakalım faydası olcak mı.,
herhalde bı zararı olmass yada yan etkısı vb. o nedenle onerdım
deneyıp denememek sana kalmıs tabı canımm ben sadece bıldıgımı paylasmak ıstedım.
gecmıs olsun....

önerin için saol canım.. annemde bişeyler söyledi ama cesaret edemiyorumki.. ama dediğin gişbi karanfil ve limon yan etki yapmaz heralde denemekde fayda vardır heralde.. tekrar teşekkürler.

hazır cicilerimizi göndermişken aşk böcüğünden kareleri de göndereyim dedimkaydirigubbakcemile3

benim aşk böcüğü yemekteopuyorumnanaktan

ve ben daha gelin olmıycam iştee diyerek yere attığı başlığıaklinialirimsmile

ve Nisa nın araba keyfi,bööyle tutunarak etrafı izleye izleye gitmeye bayılıyorlülülülülülü

Maşallah Berra ya Sümeyye nasıl başarıyorsun ya örgü falan bzi toka takıyoruz bin tane takla atıyoruz valla bravo yanii .

Nisa süpersin valla ne diyeyim ama şapkan artık küçülmüş bence sen onu atta annen yenisini alsın ( bende bu aralar şapkalara taktım nedense )
Belkıs ne işiniz var gelinlikçide nikahmı tazeliyorsunuz yoksa hımmm ....????

Allah tüm bebekleri nazarlardan korusun inşallahhhhh aminnnnn

yok teyzesi şapkası küçüldüğünden değil,bir yığın şapkası var cimcimemin de, bizimki sürekli çıkardığından takmak istemediğinden öyle duruyor,o zorla takmış halimiz::))

düğünümüz var haftaya cumartesi tuvaletlere bakmıştım da::)))

saol canımm valla bende yeni başladım örmeğe ama berranın bebekliğinden beri takıyoruz toka yabancı değil yani :) berra çok bilmişliğiğle goka diyor bende ona goka kutusunu veriyorum o oyalanırken örüveriyorum ilk ördüğümü ekledim buraya ondan sonra başladık örmeye örgüleri açtıkdan sonra pos makinasından çıkmış gibi oluyor çok komik yaa..
bu arada adşımızada maşallah.fesini sevsinler onun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…