Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
guzel gözlu dıger guzeller guzelıde berra ıle ulku nisa....cok cok tatlsınız..maşşalah size

Maşallah tüm bebişlere allahım nazarlardan belalardan korusun hepsini

.......................

Son düzenleme:
eveeet güzel hafta sonumuzdan resimler
:1rolleyes: bu pozu kendi verdi minik kuşum

laleler arasında kardelen çiçeğim :)))

Son düzenleme:
ohh oh ne iyi ettin resim eklemekle gözümüz gönlümüz açıldı...güzel bi gezi olmuş gibi...yanlız lalaler sönük kalmış kardelen çiçeğimizin yanında...çok tatlı çıkmış..yürüyo gibi duruyo ürüyomu yoksa..

fıstığım ne güzel gezmişsiniz siz öyle
pembiş çiçekliler de çok güzel yakışmış

sevgicim arabasında bebişiyle verdiği poza eridim resmen
ne güzel sarılmış kuzucum öyle
kocaman öp kokla benim için kar çiçeğini

ay maşallah kardelene çok büyümüş sevgi kız bizde eminönüne gitçektik son anda vaz geçtik belki karşılaşırdık ya ne güzel olurdu ömer yusufum arkadaşıyla tanışmış olurdu belki aralarında aşk doğardı:)))

ülkü nisa senin o pisi pisi yapmanı yerim ben akıllı bıdık maşallah sana:)

hep facebooka ekliyoruz burayı unutuyoruz

bu dün babamızla kısa bir süre dışarı çıkmak için hazırlanırken

bu da babamıza pc başında maydanoz olurken :)

amaaaannn hepsı ne tatlılar ya hepsı ısırmalık mıncırmalık olmuş tam maşallahhh

nisoş hanım şimdi yürüyorsun da çok koşturursun sen kedilerin peşinden artık
kar çiçeği sen ne güzel pozlar veriyorsun öyle çok mu seviyorsun bebeğini
çınar saçlar yakıyo yine ortalığı seni afacan seni nasıl da bakıyor bilgisayara öyle
yerim sizi fıstıklar çok tatlısınız maşallah size

Son düzenleme:
hurıyecım anıl cok ıyı gözukuyor cok guzel gulmus saclarda uzamıs masallah anılaa

bu yenir mi acaba

karar verdim yicem (eline verdiğim muzu elmayı bisküviyi yemez olmayacak şeyleri yemeye çalışır böyle)

az da yalayayım

ağzımın suları aktı beee

Son düzenleme:
kardelen, nisa, çınar ve ismet anıl kocaman maşallah size.. artık bebeklikden çıkıp çocukluk dönemimiz başlamış.. maşallah kuzularımıza

ayy ben buraya resim yüklediğimi unutmuşum yaaaww, teşekkür ederiz kızlar, ama 5 gündür kimse girmemiş, ya da girmiş yorum yapmamış, zira ben bile unutmuşum resim yolladığımı, neyse ki sevgi resim yollamış ki biz de nasiplendik::)))

kardelen pembişler çok yakışmış ama çıkar artık o emziğği yaaww,

çınar maşllah sana da paşa, iyice büyüdün sen de koca adam oldun.ya sibel bişey sorcam, çınarın üzerindeki o beyaz sveet hala beyaz duruyor mu? ben Nisa nın gün içinde 3-4 kez kıyafet değiştiriyorum, bz mi çok pasaklıyız yaa, hemencik leke yapıyor.

ismetçim iyileştin mi sen yakışıklım ne yalanıyorsun yaaaww maşşallah senin tatlılığına da yankalrını ısırırm bak

ismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…