sümeyyecim siz isteyin yeter ne demek :))şirincek bu prenses koca kız olmuş annesi.. maşallah kuzuma nekadar masum uyuyor öyle gözlerimizde renkli çok can yakıcak bu kız çook.
çınarcığımızda ağır abii yerim ben onu yer kırmızılarda bi başka yakışmış kuzuma. oğlanları böle giydirin kuşandırın bizim kızların kalplerini fethetsnler bakalım..
cınar sen ne guzel oturuyon oyle sandalyende afferın sana kocaman. bak oğretmenden aferını kaptın şimdiden. ayrıca gomlegıne pantolonuna bayıldım cok cool olmussun :))yenıler bı tarz konusuyoya uyum saglayalım dimi
ohh burası kuzularla dolmuş taşmış hepsine kocaman bir nazar
çınar yağmur berra ve deniz çok tatlısınız hepinizin poopişinden birer ısırık almak lazım
bize yorum yapan bütün teyzoşlarada gecikmeli öpücükler :)))Şeniz
kızlar teşekkür ederiz..yalnız şirincek diye yazmışsınız ama heralde beni şirincek olarak gördünüz..neyse farketmezD:
suçlu burda:)))))
benim canım yanlış yazan...kusura bakma ben bu günlerde herşeyi yanlış görüyorum...
oğlum su çiçeği çıkardı ve bir haftadır ful ona çalışıyorum...çok yordu beni o yüzden sanırım...serçecik olarak değiştiriyorum...öptüm güzel kızını...
bu arada çınarcık çok yakışıklı kıvırcık marulum benim..yerim senin o erkeksi hallerini..:)
Maşallah hepsine
Çınar çok yakışıklı maşallah.
Ay allahım Yağmur ne güzelsin sen yaa adın gibisin aynı gözler hele allahım tam nazarlık maşallah maşallah .
Çınaaarrrrr annene sana çok yaramaz diyor aa bek sen nasıl da oturmuşsun kitap okuyorsun aferin benim yakışıklı oğluma kırmızılar valla hi adı gibi yakıyor Sibel yaaa çok tatlı çookkkk maşallah maşallah seni bizim eve götürsem gelirmisin Derinle oturup oynarmısın heee ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?