Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çınarcııım yakmışsın ortalığı kırmızılarla bebeğim. tarzını yesinler senin yaa

işte ideal erkek örneği. annesi çekirdekten yetiştiriyorsun maşallah utkumuzu adaşımızı.
alan kız yaşadı valla :alkisalkisalkis:

utku kuzum sen ne kadannn tatlı ne kadannn yakışıklı ve ne kadannn becerikli bir oğlansın böyleee

yerim seni bennn

tuğbacım teşekkür ederiz :)

oyyy utkucum 41 kere maşallah sana. nekadar tatlısın sen öyle annenede yardım ediyorsun..bak çok tuttum bunu sana kızımı gönül rahatlığığla veririm :))

Utku paşammmm aferim sana anneye yardım et yardımmı ediyorsun sen akıllı bıdığım benim ..

Özlemmmmmm maşallah kilo almış kızzz sanki Utku naptın söyle bakalım varmı bir formülü

özlemmmmmmmmmmmm son resme bayıldımmmm...o ne ıslak bakışlar....o nasıl bir masumiyet ve güzellik...tabi ki kocaman bi maşallahhhhhhhhhhhhhhh

maşşallah utku sana ya...yay gibi kaşlar...çoook yakışıklı çok masum duruyosun ..
gel bizim evede temizliğe haftada bir beklerim ...herif atletini sevsinler senin...

sümeyye teyzeee ver bana Berrayııı. ben evı supururum o da bebiş sallar:)))

özlemcim cok merci ettık,yok bı formulumuz. Utku kılolu doğdu zaten ek gıdaya gceene kadar da cok iyiydi kılo alımı sütüm yarıyordu.sonra azaldı tabı hareketlenınce falan. ama iştahı iyi cok şukur.

aylin teyzesı optu Utku senı ıslak ıslak.

ve şengül teyzemızede cok tesekkur edıyoruz.

fotoğraflara bakıp bakıp yorum yapmamışım
yağmurrrrr kır çiçeği seni sen kır çiçeklerinden de güzelsin maşallah sana o gözler ne öyle bakışlarınla yaktın ortalığı annen sana minyon diyo ama hiç de minyon gibi durmuyon maşallah

veeeee çınar sen gerçekten başkasın ya masasına da kurulmuş ohhhh bu ne coolluk böyle anneler günü kreasyonunuz da mikemmel hani bayıldım bayıldım maşallah demeyi de ihmal etmeyelim

gelelim utkuyaaaaa özlemişiz utkucum seni ya maşallah kocaman olmuşun sen bornozunu yesinler senin fıstık bizm eve de gel temizliğe sen süpürürsün ismet anıl da süpürgeyi ittirir toz alır hemencicik bitiriveririisiniz işleri misler gibi

teşekkür ederiz huriye teyzesi
öptük sizi oğluşumla

ismet anıl balkonda :))

face koyduk burası kalmasın farklı pozlar amaaaa

Son düzenleme:
huriyecim bende mi roblem yoksa linklerde mi acaba göremiyorum resimlerinizi

hayır sende problem yok sıbelcım yuklenmemıs bende göremıyorum cunkuuu..

boşluklara tıklayınca abload açılıyor resimler görünüyor ama sayfada yok niye acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…