Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özlem bunun ağlaması bile çok tatlı yav bizimkide çok tatlı dudaklarını büzüştürüyor hiç kıyamıyorum:)

cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook yakısıklı bunnaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar ı ise zaten konusmak bile yokk yaneee adı üstünde şubat bebekleriii

hepsi yine tam yemelik olmuşlar yaa
da nerden başalsam bilemedim yanaklar, eller ...

özlem bunun ağlaması bile çok tatlı yav bizimkide çok tatlı dudaklarını büzüştürüyor hiç kıyamıyorum:)
Saol teyzesiii bu ağlaması güzelde bide başka ağlaması var bizim oğlanın çeşit çeşit ağlama stilleri geliştirdi ama annesini çok üzüooo

bebıslerın hepsıne kocemennnnn masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cok tatlı bızım bu topıkın bebeklerı

Bal bunlar ya ballllll....hepsıne 41 kere maŞallahhh....allah nazarlardan saklasın...kızlar bende cok koymak ıstıyorum ama kocıŞ ızın vermıyor....nazasr degermıŞ ....facebooktan gÖrıŞelım en ıyısı oraya 1-2 tane koydum....

süperlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cok tatlilar yaaaaaaaaa
ben bu aralar hic cekmedim onu tek basina ama bi kurcaliyim pc yi belki bisey bulurum koyarim :asigim:

anneannemizin kucağında dışarıya çıkmaya hazırlanırken

biraz flu çıkmış ama idare edin artık teyzoşları

çınara her resimde artit fluda ne demek
sibelcim ya benim çınarda abisinden özendi galiba 2 gündür bizde el yalıoz yaaaaaaaaa
tabi gördü çınar abisini el yalarken adaşım yalıo ben niye yalamim dedi

maşallah SUBHAN ALLAH bebişlerimize. hepsi birbirinden güzel. ve yakışıklı. hihoyyytyerim ben siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisırnaşık şey

yelizcim daha da durduramazsınız zaten
fırsatını bulsa çınar bileğine kadar sokacak da allahtan midesi bulanıp öğürüyor :))

çınarcık senin bu annen seni karizma sahibi yaptı maşallah ne güzel giyidiriyor seni tabi senin tatlılığında yeterde artar kızlar korksun sen::)

bizimde yazlılarımız ama şimdilik iki tanesini giydirip çekebildim çok uykusu vardı kuzumun

sağol asiyecim

kız yeliz ne kadar ciddi bakıyor çınar paşanız ya :)
yerim ben onu

denize de girerim, şezlongta da güneşlenirim diyor çınar paşamız

ha önemli bir ayrıntı dışarda olmamız önemli değil ara ara beni gezdirmezseniiz basarım çığlığı :))

kizlarrrr hepinizin bebisleri süper
yelizcim bebisin tam sen bukadar benzerlik olmaz yanii
massallah cokda tatliiiiiiiiii

cinar beyimizde massallah büyümüste deniz kenarlarinada gidermis

ayy yelizzzzzz cok tatlı oglunnnnnn vallahiiii cok terss bakıyorrrrr karısı yandı ileride hahahahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…