Doğuma Hazırlık bebişlerimizin isimleri ne oluyor?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
dikkat ederseniz bir dönem kız çocukların isimleri hep büşra,kübra olmuş.her sınıfta en az 4-5 bu isimlerden birine sahip olan kızlar vardı. bu döneminde erkek bebeklerine hep efe olacak galiba.herkes ya efe ismini koyuyor yada koymayı planlıyor.çevremde son 1yılda doğmuş tam 3 efe bebek var:roflol:

bence de fe ve arda çok sık konuluyori bir araştırma yapılasa her doğan 10 erkek bebekten 3üne ya efe ya arda konuluyor ama iksinin de güzel olduğu bir gerçek benim de arkadaşlarımın ikisinde oğlu oldu 2 si de efe koydu sıradanlaştı aslında değil mi

şimdi de kızlarda bir ecrin modasıdır gidiyor tutmuyorum ben bu ismi hiç hoş değil söylenişi

İsim konusunda çok kararsızdım ben...
Bizi yansıtan, bize has bir isim koymaktı niyetimiz...
Bir çok isim konusunda gidip geldik...
Yaren, Simden, Mina, Eflal (Elif Lal), Eylül dedik...
Sonra bir gece rüyamda bana benzeyen bir kız çocuğuna "Dila" diye seslendiğimi gördüm.
Küçük "Dila" önce bana sarıldı, sonra babasına...
Doğacak kızımın ilk adı böylece belli oldu "dila"
İçten gönülden seven anlamına geliyor..
İki isim koymayı düşünüyorduk başından beri..
Hem benim hem eşimin tarafından ilk çocuk olduğu için diğer adı "ilkim" olacak...
Ben "ilkim dila" istiyorum, eşim "elif dila"...
Bakalım...

bence doruk çok yakışır eğer oğlum olsaydı kesin doruk olucaktı ama kızım olucak bende isim bulamadım ya..(( derya,deniz ve doruk walla çok güzel oldu:))sen bi düşün bence

bizimde isim artık kesin oldu eşim illa mustafa mirza olsun diyor. dogana kadar fikir degişmezse ismimiz belli.sizce nasıl bu isim

Valla isim bulmak okadar zorki, ve inanin dogana kadar hep kararlarimiz degisecek.:bbo:
gamyoncuiremsuBende sizlere katiliyorum kizlar, simdi sokaga ciksan Arda veya Efe diye bagirsan cogu erkek cocugu efendim diye cevap verecektir, ayni sekil kizlarda Sila ve Ecrin, gercekten ilerde Turkiyede sadece bu isimlere sahip olan gencler olacak dusunsenize :)O yuzden bende farkli ve kulaga hos gelen isimleri tercih etmek gerektiginin taraftariyim dogrusu.:dance:

kızlar ben kendi istedigimiz ismi sormustum ama kimseden cevap gelmedi.berru koymak istiyoruz.

kızlar ben kendi istedigimiz ismi sormustum ama kimseden cevap gelmedi.berru koymak istiyoruz.

canım berru gayet güzel bi isim,sen bunu başka biyerde daha sormuşmuydun ben sanki daha önce bunu seninle konuşmuşuz gibi hatırladım ondan cvp yazmamıştım ama şimdi baktım bu topikte yokmuş.Allah allah kendi kafamdan cvplamışım heralde bişiyler oluyo bana-tatlicadiarzu-

:roflol::roflol::roflol: ilahi vidi :roflol: msn de konusmus olmayalım:uhm:

baştan beri kız olursa kendi adımı erkek olursa babasının adını koyarım demiştim erkek oldu babanın adını koyacaz

:roflol::roflol::roflol: ilahi vidi :roflol: msn de konusmus olmayalım:uhm:

canım sen bu soruyu yanılmıyorsam şubat anne adayları topiğinde sormuştum. isim çok güzel canım kulağada hoş geliyor. kaynanan ne diyo bu isme sonra begenmezse:roflol::roflol:

canım sen bu soruyu yanılmıyorsam şubat anne adayları topiğinde sormuştum. isim çok güzel canım kulağada hoş geliyor. kaynanan ne diyo bu isme sonra begenmezse:roflol::roflol:

ay bu hamişlik baya unutkan yaptı valla beni.eşimde öyle diyor.kaynanaya eşim sordu yani biz bu ismi koycaz dedi onlarda babasıyla begenmişler.annesi ve babası da bişe dememiş heralde.deseler ne var kafama koydum bikere.bunca zahmeti cektikten sonra tek karıstırmam babamısdan baska kimseyi kimse kusura bakmasın:dilcikar:

Bizde bulamadık henüz bi isim, bir kaç ay önce her gün 10 tane isim buluyodum şimdi isim dahi aklıma gelmiyo netten ve kitapçıklardan baktıklarımıda beğenmiyorum offf offf...

Bizde bulamadık henüz bi isim, bir kaç ay önce her gün 10 tane isim buluyodum şimdi isim dahi aklıma gelmiyo netten ve kitapçıklardan baktıklarımıda beğenmiyorum offf offf...

aynennnnn kaydirigubbakcemile5
ya ben begeniyorumda esim cok secici bu konuda :jeyyar:
dün aklima ayberk ismi geldi birden aklima geldi
begenmedi bakalim liste yapicam bide tutturmus t ile baslasin diyor
bakalim sekerim liste yapip eline vericem baskada yok secsin bir tane aralarinda şakkıdı
yoksa cocugum isimsiz dogucak :roflol: :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende gece düşün düşün düşün en sonunda bi isme karar verdim..
kızımın adını
PELİN SU koymaya karar verdim..
eşim beğendi hatta kızımla gece konuşurken pelinSu diye sesleniyodu..
aslında aklımda bir çok isim vardı hem çok fiyakalı isimlerdi ama benim söylemem kolay olacak belki ama ailenin büyüklerine garip gelebilir o yuzden bunu seçtim tabi başka isim bulmazsam doğana kadar..
sizce nasıl kızlar yorum bekliyorum..

bebisim cnm pelinsu cok güzel isim su ismi özellikle cok uyumlu olmus pelinin yanina :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…